0

Н а живо Елена е още по-хубава, отколкото на екран.

Тя определено е от елитната група на жените, заради които мъжете водят войни.

Малката екранна война обаче, която припламна в Биг Брадър 2 между съпруга на красавицата Миро и избраника на сърцето й Мъро, угасна, преди да се е разгоряла истински.

Тактическият й ход повтори схемата на онзи виц за компютрите, които всъщност били компоти, и не били за износ, а сме ги внасяли.

Колкото и да е прозаично, излезе, че за любовта на Елена претендира само един мъж - нейният.

Другият се оказа абсолютно погрешен избор. Това, разбира се, изобщо не значи, че историята между Елена и Мъро няма да има продължение, дори в момента и двамата да са сигурни, че са сложили точка.

Или пък другата комбинация - Елена и Миро. Сигурно е само едно - че за първи път в България една жена си позволи публично да разиграе любовен триъгълник.

И че отзвукът в обществото беше страховит въпреки статистиките, че всеки втори българин/българка има любовница/любовник.

Защо Елена реши да го направи пред очите на всички? Съжалява ли, след като видя как леко Мъро я замени с друга? Достатъчна ли е верността на Миро, за да я накара да се върне при него?

Елена от Биг Брадър 2 пред "Ева":

- Елена, Мъро спа с друга жена. Още ли си влюбена в него?

- Не, вече не съм влюбена. Както се казва, той ми разби чувствата.

- Кога ти беше най-тежко?

- Когато момичетата влизаха в Къщата. Щом видях Мая, разбрах, че тя ще изпълни мисията си.

- Тъпо ли ти беше, докато гледа как Мъро сваля Мая?

- Беше ми кофти, но не колкото си представях, че ще ми е. Държах се мъжки и не се разплаках нито веднъж.

Може би защото никога не съм била сигурна в чувствата му. Случката просто потвърди съмненията ми.

- Срещала ли си досега такъв тип мъж като него?

- Не, но не го заклеймявам. Трябва да има всякакъв вид хора. Приемам този тип мъже, както приемам хомосексуалистите например.

Но не бих могла да живея с Мъро. Защото аз давам всичко в една връзка. След като не е взаимно, няма смисъл. И после - поне да сваляше жените по различен начин. Тогава може би щях да го оправдая донякъде.

- Ще се видите ли, Мъро излезе от Къщата.

- Няма да се виждам с него, за да съм с него, а защото вероятно ще имаме общи ангажименти от фирмата. При това положение е тъпо да не си говорим.

- Ако започне отново да те сваля?

- Бързо ще престане, защото няма да има взаимност.

- Миро обаче ти остана верен. Дава ли му това шансове пред теб?

- Това не би ме накарало да се върна, защото нямам чувства към него.

- При така стеклите се обстоятелства, съжаляваш ли за всичко, което се случи с теб в Къщата?

- Не съжалявам. Но ако знаех какъв е Мариян, сигурно нямаше да го направя.

- Любовният триъгълник е житейска класика. Защо според теб, когато го демонстрира публично, хората реагираха така остро?

Защото в такъв момент осъзнават грешките си. Някой се страхува от това, което е правил тайно от партньора си.

Друг се дразни, че е срещнал нова любов и е пропуснал шанса си. Трети, че се примирява със скучен брак? Не знам, може би е по-нормално да имаш любовник и да лъжеш човека до теб, вместо да му кажеш истината в очите.

- Така ли мислиш вече?

Искам да кажа, че явно това е правилното поведение за доста хора, след като не могат да ме възприемат.

- Когато Зара излезе от Къщата, непрекъснато раздаваше автографи. На теб някой поиска ли ти?

- Дадох доста. Първият беше в клуб Порно вечерта, когато излязох от Къщата, при това за дете. Поиска го майката, беше донесла лексикона му и на страницата, където трябваше да се подпиша, имаше моя снимка.

Жената ми каза, че двете с дъщеря й ме харесват и подкрепят. Така че срещнах и хора, настроени позитивно към мен.

- Дори мъже?

- Когато бях в радио Експрес и в тв предаването "Здравей, България", доста мъже ме нападаха, един даже искаше да ме бие, да ме рита и т.н. За моя изненада обаче има и мъже, които ме възприемат нормално.

Някои дори ми се възхищават. Това ме радва. Мисля, че всички мъже, които сега са ми бесни, са имали подобни ситуации с жени.

- Този месец на 12-и ще станеш на 24 г., а си се омъжила на 23 г. Мислиш ли след преживяното в Къщата, че една жена на 23 г. е достатъчно пораснала, за да сключи брак, да се обвърже?

- Има жени, които на 23 г. са преживели толкова много, че биха могли да направят сериозната крачка. Доста хора решиха, че краят на брака ми е дошъл, защото нямам опит с мъжете. Не мисля, че това е проблемът.

Ние с Миро всъщност не сме консумирали истински брака си. За мен семейството е да имате със съпруга си собствен дом и да се грижите двамата за всичко. А ние поради финансови причини живяхме при родителите ми. Ако един ден имам втори брак, със съпруга ми ще живеем отделно. За мен това е много важно. И ако имаме проблеми, двамата ще си ги оправяме сами. Със сигурност излизам от цялата ситуация по-мъдра.

- Все си мисля, че когато си се омъжвала, някъде в теб е имало едно гласче, което ти е казвало, че Миро не е човекът, с когото ще живееш цял живот.

- Имаше го. Не бях 100 процента сигурна, че искам с него да прекарам живота си. Но се надявах, че ако двамата сме сами, даже извън България, отношенията ни коренно ще се променят. Исках да опитам. Нормално е. Миро означава много за мен - бях на 16 г., когато го срещнах.

- Преди да влезете в Къщата, си правила три сериозни опита да се разделите. Защо се връщаше?

- Винаги след това той идваше всеки ден вкъщи и ме молеше да се съберем отново. Заварвала съм и майка ми да плаче с него.

Не допускам, че го прави умишлено, но усетих, че използва слабото ми място ? че не мога да го гледам такъв. И че винаги ще направя така, че да се чувства по-добре.

Сцените на плач и молби са се повтаряли и вкъщи. Но хората не го знаят и затова не могат да възприемат поведението ми. Венета Райкова дори ми се скара, че мъжът ми ревял и сърцето му се късало, а аз не съм отишла да го утеша.

Други ме питаха: не смяташ ли, че заради егоизма си стъпка чувствата на мъжа си и неговото щастие. В американската конституция пише, че всеки има право на щастие. Което означава, че в крайна сметка човек трябва да помисли и за себе си.

- Затова ли реши да прекъснеш връзката ви по телевизията? Защото пред камерите Миро няма да може да те манипулира?

- Сигурно съм го мислила подсъзнателно. Той пак реагира, както навън, но не можеше в такава степен. Смятам също или поне се надявам, че си е дал сметка колко сериозни са нещата.

- Как избраха точно вас за семейната двойка с тайна мисия?

- Нямам представа. Първо Миро си подаде документите, след няколко дни подадохме и моите. На шега, дори преди втория кастинг мислех да се откажа, Миро ме убеди да не го правя.

Пръво се обадиха на мен и бяхме решили, че само аз ще участвам - до края ни караха да мислим, че се състезаваме и че единият ще отпадне. Няколко дни преди началото разбрахме, че ще имаме тази мисия.

Трябваше да приемем веднага. После Миро започва да обмисля как да се държим пред другите, за да не разберат, че сме двойка. Той имаше сериозна схема ? приятелка във Франция и т.н., аз нямах.

- Обаче се появи Мариян. Ако можеш да върнеш времето, ще повториш ли флирта с него, след като видя отрицателната реакция на повечето хора, а и колко струват чувствата му към теб?

- Няма смисъл да разсъждавам върху нещо, което вече е минало. За мен всичко се случи бързо и беше красиво. Всичко, което ми казваше Мариян, звучеше невероятно прекрасно. Неща, които не съм чувала преди.

Когато излязох и гледах кадри от Къщата, аз се видях влюбена. Чувствата ми бяха толкова силни, че не мислех нито за камерите, нито за каквото и да било.

- Много те беше страх, когато трябваше да стане ясно, че с Миро сте мъж и жена.

- Седмица преди това изпадах в депресии, плачех непрекъснато, говорех с психоложката. Защото всички разказваха за себе си, а ние лъжехме. Знаех, че щом разберат, вече няма да ни възприемат по същия начин. И почти съм сигурна, че до последно мислеха, че играем театър.

- Когато ти беше най-гадно, имаше ли местенце да се усамотиш?

- В Къщата не е възможно да се скриеш, камерите са навсякъде. Освен това някой винаги идва, примерно за да те пита какво ти е.

И въобще не му минава през ума, че в момента може да не искаш да обясняваш. Въпреки това няколко пъти оставах сама на двора.

Бяха хубави слънчеви дни и не мислех за нищо. Просто сядах, гледах планината, небето и се наслаждавах на момента. Понякога си пеех наум. Така се разтоварвах.

- Мислеше ли в Къщата за реакцията на близките си?

- Единствените близки, за които мислех, са родителите ми - най-важните хора за мен. Заедно са от 26-27 години и като семейство никога не са изпадали в подобна ситуация, освен това досега не съм им създавала проблеми.

Майка ми е по-рязка. Тя си иска Миро, макар че според мен до голяма степен е възприела раздялата ни. Просто няма избор. Обожавам баща си, той е голям авторитет за мен. Трудно му е да приеме ситуацията като всеки баща, но ми каза, че повече го интересува бъдещето ми.

- Значи родителите ти вече те приеха като голям човек?

- Не съвсем. Майка ми каза, че не съм била достатъчно зряла да се омъжа, а после и да вляза в Биг Брадър. И двамата с Миро сме били прекалено наивни и добри, за да оцелеем в такава среда.

- Не те ли блазни идеята да избягаш от тази бъркотия, като заминеш за Америка? Все пак имаш зелена карта.

- Засега не мисля за такъв вариант. Най-лесно е да избягаш от пролемите. Искам да ги реша.

- Подаде ли молба за развод?

- Не, ще изчакам Миро. Ще се радвам, ако остане докрая в Къщата и спечели парите.

- Нали знаеш, че всичко, придобито по време на брака, се дели по равно между съпрузите?

- Близките на Миро сериозно се притесняват, че ако спечели, ще му взема половината от парите. Това е пълна глупост. Никой не може да ме накара да го направя. Под достойнството ми е. Не искам нищо, освен свободата и спокойствието си.

- Притесняваш ли се от срещата с Миро извън Къщата?

- Няма от какво да се притеснявам. Ние се познаваме достатъчно добре. Бих приела всяка негова реакция. Както аз, така и той има право да направи и да каже, каквото иска. Аз тръгвам по моя път с камъните... (Смее се.)

- Защо изигра еротичния танц в романтичната стая, където бяхте двамата с Миро? Хората смятат, че се подигра с чувствата му.

- Дори майка ми каза, че съм постъпила грубо и вулгарно. Ядосах се, защото реших, че предварително е знаел каква ще е наградата му заради изпълнената успешно тайна мисия и че от екипа са ме използвали.

Приемах го като излишно наливане на масло в огъня и се почувствах много зле. Когато влязохме в стаята, и на двамата ни беше ясно, че няма да правим секс.

Пуснаха музика и танцувахме. Аз танцувах за него. Не съм го правила никога преди.

Всъщност може би исках да направя нещо за него за сбогом. Въпреки всичко това беше най-романтичната ни вечер досега. И най-тъжната.

Още не съм гледала записа с танца. Страхувам се да видя как е изглеждало отстрани.

- Имала си предложения да се снимаш във филм. Очакваш ли нови?

- В момента не. Участвах в кастинг за филма "Спартак". Избраха ме за сцена с още едно момиче - масажистки на гладиаторите.

В Бояна се видях с екипа, пробвах дори дрехи, но не отидох на снимките на следващия ден, защото имахме ревю в университета. Реших, че то ми е по-важно.

Тъй като режисьорът много ме беше харесал, след две седмици ми позвъниха за друга роля, обаче отивах на изпит. Ако отново ми предложат, няма да откажа.

Не бих приела само някоя изключително вулгарна роля. Падам си по сериозни, тъжни и драматични филми.

Текст: Мариана Антонова
Фотография: Светослав Караджов

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Пърженото пиле, сервирано на "Титаник"

Пърженото пиле, сервирано на "Титаник"

Любопитно Преди 28 минути

На борда на кораба са били както най-богатият човек по онова време, Джон Джейкъб Астор, така и имигрантски семейства, всеки с мечта да започне нов живот

Жена загина заради буря в Северна Франция

Жена загина заради буря в Северна Франция

Свят Преди 1 час

57-годишната жена загина днес при свлачище

Полицията арестува младеж, хвърлил бомбички срещу синагога във Варшава

Полицията арестува младеж, хвърлил бомбички срещу синагога във Варшава

Свят Преди 2 часа

Посегателството срещу синагогата „Нозик“ беше извършено към 1 ч. в нощта срещу сряда, като са нанесени щети по фасадата на сградата

Арести на пропалестински демонстранти от Колумбийския университет в САЩ

Достигнаха точката на кипене: Сблъсъци между протестиращи и полиция в САЩ

Свят Преди 2 часа

Протестиращите срещу войната между Израел и Газа използваха лютив спрей, полицията отвърна с електрошок

Карла Бруни-Саркози е заподозряна в разследването, свързано със съпруга ѝ

Карла Бруни-Саркози е заподозряна в разследването, свързано със съпруга ѝ

Свят Преди 2 часа

Бившият модел беше изслушана като обикновен свидетел през юни 2023 г.

Учени откриха нова функция на малкия мозък

Учени откриха нова функция на малкия мозък

Любопитно Преди 2 часа

Каква нова функция е открита в задната част на главата четете в следващите редове

Huawei Pura 70 Ultra

Huawei привлича вниманието с новия Pura 70

Технологии Преди 2 часа

Флагманът има три версии, включително с подвижен обектив на камерата

Русия обяви, че контролира село в Източна Украйна

Русия обяви, че контролира село в Източна Украйна

Свят Преди 2 часа

Ройтерс отбелязва, че не може да потвърди по независим начин информацията от бойното поле

Кола блъсна колоездач във Варна, той е с опасност за живота

Кола блъсна колоездач във Варна, той е с опасност за живота

България Преди 3 часа

34-годишният водач на велосипеда е настанен в реанимация

<p>Изпращане на войски в Украйна не е изключено</p>

Ако Москва пробие фронтовите линии: Изпращане на войски в Украйна не е изключено

Свят Преди 3 часа

Това заяви френският президент в интервю, публикувано днес

Мистерия: Телата не се разлагат нормално в този град и никой не знае защо

Мистерия: Телата не се разлагат нормално в този град и никой не знае защо

Любопитно Преди 3 часа

"Тя все още има своето малко кафяво лице, кръгло, плитките си, косата си"

ЕК обяви доставка на оборудване от ЕС за ливанските въоръжени сили

ЕК обяви доставка на оборудване от ЕС за ливанските въоръжени сили

Свят Преди 3 часа

ЕС доставя оборудване за ливанските въоръжени сили

Добавят Бионсе във френски речник

Добавят Бионсе във френски речник

Любопитно Преди 4 часа

За новия успех на Бионсе четете в следващите редове

Казусът с частната болница "Мама и аз" (ОБЗОР)

Казусът с частната болница "Мама и аз" (ОБЗОР)

България Преди 4 часа

Публикуваха стенограмата от заседанието на служебното правителство, на което е взето решението за създаване на болницата

а

Обявиха ден на траур в Одеска област

Свят Преди 4 часа

Това съобщи председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер

„Непознатата Адриана Будевска” в „Темата на NOVA“

„Непознатата Адриана Будевска” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 4 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини