0

От този понеделник, 28 август, в ефира на Джи Ти Ви (GTV.bg) тръгват куп нови сериали, шоупрограми и риалити предавания. Само за периода 1-3 септември програмната схема ще се обогати с 12 нови заглавия!

Промяната е свързана с първия рожден ден на Джи Ти Ви на 30 септември, в навечерието на който телевизията налага своя нов имидж като комедиен канал, съпътстван и от изцяло нова графична опаковка.

Сред новите попълнения в програмата са поредиците "Легендата "Ферари", "Природни стихии" и "Тайните на киното", както и сериалът "Спасителят на плажа", който пародира "Спасители" с Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

След "Пич, оправи ми колата?" тръгват и други предавания на музикалните телевизии MTV и VH1. Българското заглавие е спряното от Би Ти Ви седмично шоу "Туистър", където под надзора на водещата Нели известна личност и редови гражданин сменяха местата си.

Досега по Джи Ти Ви са показвани някои от най-хитовите американски тв сериали от близкото и по-далечно минало като "Военнополева болница" (M.A.S.H), "Шоуто на Бил Козби", "Розана", "Сабрина Вълшебницата". Сред новите заглавия в програмата за есента са:

"Спасителят на плажа" - пародия на "Спасители"

Комедийният сериал е продуциран от скандалния американски радиоводещ Хауърд Стърн (HowardStern.com), известен у нас с автобиографичния си филм "Интимни части". Оригиналното заглавие "Son of the Beach" е вдъхновено от определението "son of a bitch" (кучи син, копеле).

Епизодите проследяват приключенията на най-добрият (или може би най-некадърният) спасител, охранявал някога плажовете на Малибу. С оплешивяващо теме и бирено коремче, очарователният идиот Ноч Джонсън е жива легенда.

Макар да няма нищо общо с мускулестия си образ, изрисуван на табелата "Добре дошли в покрайнините на Малибу!", той си е спечелил възхищението на своите съграждани заради своето голямо сърце, чувството си за дълг и над осемте милиона (?!) спасени живота.

За разлика от него, екипът му се вписва идеално в стереотипа, наложен от "Спасители" (Baywatch) - перфектни тела, но напълно безмозъчни. С Ноч работят Би Джей Къмингс, Чип Ромел (двойник на Арнолд Шварценегер), Джамейка Сен Кроа и Кимбърли Кларк.

Всички заедно патрулират плажовете на Малибу и докато спасяват удавници, успешно разкриват убийства, залавят мафиотски босове и помагат на нуждаещите се девойки да се справят със страха си от изрязаните бански.

Неприязън към Ноч изпитва само кметицата на Малибу. Анита Масенгил вижда в него пречка за политическата си кариера и не би се спряла пред нищо, за да го дискредитира.

Сред актьорския състав личат още имената на Дейвид Аркет, Марк Хамил ("Междузвездни войни"), Ерик Естрада, Франк Синатра-младши, Джейсън Алeгзандър, Лий Мейджър и др.

"Ако можех да бъда..."

е предаване на развлекателния "Е! Channel", което ви предлага да станете ученици в колежа на богатите и известните.

Искате да узнаете дали е хубаво да си Рене Зелуегър - провинциално момиче с палат на брега, или Никол Кидман с хонорара от 15 млн. долара на филм, или Леонардо ди Каприо, звездата от "Титаник"?

Запишете се за ускорения курс по пилеене на богатства и охолен живот" за да научите как те, съвременните звезди на шоубизнеса, печелят и харчат своите пари.

Улица "Топмодел" (8th and Ocean)

Слънце, пясък, море и нощния живот на Саут бийч - това е тазгодишната формула за идеалното риалити шоу според MTV.

Добавете 10 сексапилни млади мъже и жени с амбиции да се реализират на модния подиум - и ще откриете земния рай на ул. "Топмодел".

"Погали ме нежно!" - еротика за жени

Уникалната поредица, предназначена само за жени, е продуцирана от "Плейбой" и е всичко това, което очаквате, но и онова, което никога не бихте предположили.

Проектът е обединил най-добрите сценаристки и режисьорки, които отварят вратите към еротичния свят на жените, за да разкрият тайните на тяхната страст и чувственост. Дори операторите на сериала са жени.

Оригинални, провокиращи и възбуждащи, тези еротични истории, събрани в 26 епизода, са създадени изцяло с мисълта за нежния пол. Те провокират женските сексуални фантазии и мечти, но от тях има какво да научат и мъжете, които са любопитни дали задоволяват напълно желанията на своите партньорки в леглото.

Сред създателките на еротичната поредица е продуцентката Елиза Ротщайн, която е и една от сценаристките. Те са се постарали да провокират и интелекта - една от най-важните ерогенни зони за жената.

"Веритас" - Лара Крофт в мъжки дрехи

Сериалът с оригинално заглавие "Veritas: The Quest" е дело на наградените с "Еми" Патрик Масет и Джон Зинман, създатели и на филмите по видеоиграта "Tomb Raider". Участват: Райън Мериман, Алекс Картър, Ерик Балфур, Синтия Мартелс, Коби Смълдерс, Арнолд Вослу ("Мумията").

Главен герой е Нико Зонд - гениален интелект, но бунтар, за който проблемите са всекидневие. Единственият му близък човек е неговата майка, световноизвестен археолог, която изчезва в древна гробница пред очите му.

Нико все още скърби, когато бива изритан от поредното частно училище и се принуждава да замине при баща си Соломон, също прочут археолог и преподавател в университет.

Връзката им е трудна и двамата почти не си говорят, но скоро младежът ще научи за своя родител много повече, отколкото някога е предполагал. Оказва се, че зад прикритието на своята работа проф. Зонд ръководи огромна фондация - "Веритас", която изучава тайните и загадките на древните цивилизации.

В общуването с него Нико ще опознае и себе си. Баща и син си приличат много повече отколкото биха искали да признаят. Те носят същия приключенски дух и желание да открият истината зад всички вистерии, водени от жаждата да разгадаят света около нас.

В екипа на "Веритас" са още Винсънт Симину (най-близкият приятел и защитник на проф. Зонд), гениалният археолог Калвин Банкс и компютърният гений Маги. Тежката задача да пази Нико от проблеми е възложена на Дроил, красивата и умна студентка на баща му.

Непроходимите джунгли, руините или древните проклятия обаче не са единствената опасност, с която всички те ще трябва да се справят - по петите им е престъпна организация, чийто единствена цел е да ги унищожи.

Скрита камера: Motormouth, или "Внимание, певец в колата!"

Случвало ли ви се е да припявате на своя любим певец, докато сте зад волана? Обичате ли да се надвиквате с радиото в колата, убедени, че никой не ви гледа?

"Внимание, певец в колата!" е популярно риалити шоу на музикалния канал VH1, което тръгва с български превод скоро след старта си зад Океана.

Заснето на принципа на скритата камера, предаването разкрива неподозираните певчески заложби на шофьори от цяла Америка и скрити таланти, които най-често е трябвало да си останат скрити.

Шоуто се състои от три етапа. В първия гласовитите водачи са заснети в солово изпълнение.

Във втория етап се включват и техни приятели, които телевизията е помолила за съдействие. Те сформират дуети, които може да не са за изпускане, но определено не са за слушане.

На третия етап се избират двете най-нови звезди на музикалния небосклон, които са състезават за първото място във всеки епизод.

"Шпионски игри" - боец на Тихия фронт се завръща

Лорни Кеш е шпионин... и едва ли би могъл да избере по-неподходящо време да упражнява професията си. Студената война отдавна е приключила, на трудовата борса не се търсят шпиони, а и Кеш иска да напусне играта.

Едно телефонно обаждане обаче променя изцяло живота му. Президентът се нуждае от него и той е назначен за агент в тайна правителствена организация...

С това започват и проблемите му. Светът на заговорите, секретните планове и тайните агенти отдавна не е това, което е бил и за Кеш няма място в него - защото съвременните му колеги разчитат на технически изобретения за своите мисии, а той вярва само на своята интуиция и дългогодишен опит.

С Лорни е неговата партньорка Макс Лондон, която с много усилия ще успее да го вкара в новия век на високите технологии.

Техните отношения са трудни, но в сблъсъка между поколенията ще прехвърчат и романтични искри, а междувременно двамата ще променят изцяло правилата на шпионските игри...

"Военни престъпления" - разследвания в армията

Култовият продуцент Доналд Белисарио стои зад сериала с оригинално заглавие "Navy NCIS", в който участват Марк Хамън, Майкъл Уедърли, Лорън Холи (бивша г-жа Джим Кери) и др.

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) е екип специални агенти, разследващи престъпления - убийства, шпионаж или тероризъм, - при които следите водят до военните. Независимо от своя ранг, заподозрените ще бъдат подведени под отговорност и осъдени, ако NCIS докаже вината им.

Начело на екипа от специалисти е агент Лерой Гибс, който е готов да загърби всички правила, за да разкрие виновника. С него работят бившият агент на "Сикрет сървис" Кейт Тод и инспекторът от отдел "Убийства" Антони Деноцо, притежаващ изключителен инстинкт и богат опит, натрупан по улиците на Балтимор.

Част от екипа са още специалистката по съдебна медицина Аби Скиуто, талантлив учен с нестандартно чувство за хумор, и д-р Доналд "Дъки" Малард, за когото животът не крие никакви тайни.

"Живот... или нещо подобно": Тийнейджъри и хормони

Този сериал с оригинално заглавие "Life As We Know It" е продуциран от носителите на "Еми" Гейб Сакс и Джеф Джуда по романа на Мелвин Бърджес "Doing It".

"Живот... или нещо подобно" проследява всекидневието на трима тийнейджъри, чийто съзнание е напълно завладяно от хормоните и мисълта за секс.

Проблемите им обаче не се ограничават с това как да си намерят приятелка - съзряването и всеки техен опит да открият мястото си в света, е свързано с болезнени изживявания, много емоции или комични ситуации.

Дино е бъдеща спортна звезда, фаворитът в класа. Неговото самочувствие е разклатено из основи, когато научава подробности за отношенията между родителите си. Той напълно е отдаден на своята приятелка Джаки... или по-скоро на мисълта за секс с нея.

Бен е гениален, саркастичен... и изцяло хипнотизиран от своята учителка по английски. Възможността да спи с нея го плаши, но едновременно с това го и вълнува.

Джонатан е творецът в групата, който намира спокойствие във връзката си с ексцентричната и възпълничка Дебора. Тя споделя неговите виждания за света и живота, но двамата не подозират, че взаимно се харесват.

В ролите са: Ди Би Суини ("Ничия земя", "ЦРУ"), Джон Фостър ("Врата на пода"), Миси Пелегрим ("Жената котка"), Маргерит Моро ("Присъда за продан"), Джесика Лукас ("Седем дни") и Кели Озбърн - дъщеря на рокзвездата Ози и звезда от семейното риалити шоу по MTV "Семейство Озбърн".

"Шоуто на "Виктория'с сикрет" - супермодели в ревю на луксозно бельо

Всяка година световноизвестната фирма производителка на бельо организира ревю, на което показва най-новите си модели - феерия от дантели, коприна и сатен.

Ежегодното дефиле събира на подиума най-известните съвременни топмодели: Жизел Бюндхен, Адриана Лима, Хайди Клум и Тайра Банкс, която вече е позната за зрителите на Джи Ти Ви като водеща на тв конкурса "Топмодели".

Шоуто обаче e много повече от демонстрация на бельо. В него взимат участие певци от световна величина като Сийл и Рики Мартин.

Спектакълът, който ще бъде излъчен на 7 септември, четвъртък, от 22 ч., включва още разходка зад кулисите и интервюта с "ангелите" на "Виктория'с сикрет" (VictoriasSecret.com).

В начолото на септември предстои да тръгнат и още няколко комедийни поредици:

"Комедия ООД" (Comedy Inc.)
"Властелинът на пръстените", Том Круз, Майкъл Джаксън, Шекспир - за екипа комици на забавното предаване няма нищо свещено.

"Всички мъже са гадове"
Героините в руския сериал, вдъхновен от "Сексът и градът", са четири московчанки, които търсят своя принц на бял кон, с когото някой ден ще заживеят щастливи завинаги. Той обаче точно сега е попаднал в задръстване в големия град...

Във всеки епизод идват и си отиват нови и нови персонажи, докато четирите млади дами срещат страстни почитатели, шармантни завоеватели или привлекателни лъжци. Всяка една от тях трябва да реши сама за себе си дали мъжете са гадове... или може би не съвсем.

"Моят герой" - нови срещи от трети вид
Животът е приготвил прекрасна изненада за Джордж Съндей - той се влюбва в Джанет, жена от... Земята. Това без съмнение е неочакван развой на събитията, ако се има предвид, че той е термочовек от планетата Ултрон.

"Банда близнаци"
Да отглеждаш дете е голяма отговорност, да отглеждаш пет - истинска катастрофа!

"Любов ООД"
Суперекипът сватовници на "Любов ООД" знаят как да ви помогнат да се влюбите, но и как умело да съсипят своя личен живот...

Начело на агенцията за запознанства е Клиа, собственик и основател на фирмата. Доскоро щастливо омъжена, сега тя отново търси мъжа на живота си.

Нейна асистентка е Денис Джонсън, която може да помогне и на най-отчайващите случаи да намерят своята половинка, но не е в състояние да открие своята дори и да я търси с лупа.

Франсин единствена знае как да сложи ред в хаоса от чувства и хаоса, който цари в офиса. Тя има чудесен вкус за дрехи и ужасен усет за мъжете.

"Любов ООД" (Love Inc.) не би била същата без Вивиана - остроумната и духовита рецепционистка, и Бари, чиито витиевати коментари успяват да хвърлят всички в смут.

"Джакас" - още едно риалити от MTV
Оттук са се вдъхновявали някои от най-шантавите герои на родния тв ефир като Боби Турбото ("Сблъсък", "Турбо лига") и Найден (Нед) и Гроши от "Биг брадър", които после направиха шоуто "No connection" по телевизия ММ (MMTV.bg).

Бъдещата кинозвезда Джони Ноксвил (AbsoluteJackass.net) и приятелите му са не по-малко откачени, побъркани, обезумели, луди за връзване... с тяхното странно, брутално, дори перверзно, но винаги комично разбиране за забавление.

Мисията им е: да тестват лимита на човешките възможности... върху себе си, да разберат какво е болка... върху себе си, да правят шоу... за своите зрителите.

Техните номера влязоха в тв историята и придадоха ново значение на думата "хумор" и драстично нов облик на комедийните предавания.

"Джакас" обаче задължително изисква предупреждение: не правете това у дома!

Това е едно от предаванията на MTV с най-висок рейтинг и се изброява сред най-запомнящите се явления в 25-годишната история на музикалния канал.

След успеха му Ноксвил дори засне едноименен филм (Jackass: The Movie), а междувременно участва и в други холивудски продукции като "Царете на хаоса" и "Грозна като смъртта".

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>&quot;Фито е уникален&quot;: Къде е наркобаронът, заснел музикален клип в затвора</p>

След 2 бягства от затвора: Къде е Фито, известният еквадорски наркобарон сега

Свят Преди 12 минути

Историята на известният еквадорски наркобарон четете в следващите редове

Разкриха подробности за случая с Димитър Стоянов

Разкриха подробности за случая с Димитър Стоянов

България Преди 17 минути

Според полицията това е рутинен случай

Мистерията на българските гласове

Джейкъб Колиър със съвместен концерт с "Мистерията на българските гласове" в София

Любопитно Преди 1 час

Шоуто ще се състои в София на 11 юли в зала 1 на Националния дворец на култура

Тя е само на 17, но има собствен бизнес! Коя е тя?

Тя е само на 17, но има собствен бизнес! Коя е тя?

Любопитно Преди 1 час

Alexchetoo е инфлуенсър,Youtube-ър,сценарист, продуцент на онлайн сериалa “Драма“ и освен всичко това тя има собствен бранд за козметика

<p>Прокуратурата се самосезира за хвърляне на пиратки на метри от бебе</p>

След репортаж на NOVA: Прокуратурата се самосезира за хвърляне на пиратки на метри от бебе

България Преди 1 час

Софийска районна прокуратура образува преписка по случая и възложи проверка на Седмо РУ-СДВР

Напусна ни изкуствоведът Виолета Василчина

Напусна ни изкуствоведът Виолета Василчина

България Преди 1 час

Нейните изследователски интереси я нареждат в състава на научноизследователската експедиция на БАН

HMD представи първите си собствени смартфони

HMD представи първите си собствени смартфони

Технологии Преди 1 час

Трите модела идват в България през май

<p>&quot;Военните учения на НАТО край руските граници са провокативни&quot;&nbsp;</p>

Мария Захарова: Военните учения на НАТО край руските граници са провокативни

Свят Преди 1 час

Това заяви говорителката на руското Министерство на външните работи

Реджеп Тайип Ердоган

Ердоган проведе първа среща с лидера на опозицията

Свят Преди 1 час

Срещата се състоя на 23 април, след приема по повод Деня на независимостта и празника на детето

<p>Нови разкрития за атаката в Сидни, при която беше нападнат&nbsp;епископ&nbsp;</p>

Арестуваха 7 тийнейджъри, свързани с намушкването на епископ в църква в Сидни

Свят Преди 2 часа

Седемте арестувани са на възраст между 15 и 17 години

Парламентът прие промени в НК, свързани със сексуалното насилие

Парламентът прие промени в НК, свързани със сексуалното насилие

България Преди 2 часа

Измененията, внесени от Министерския съвет, бяха подкрепени от 101 народни представители

с

Каква шокираща новина ще разтърси Hell’s Kitchen тази вечер?

Любопитно Преди 2 часа

Сините и Червените няма да могат да си намерят място от притеснение

Председателят на ЕК: Изходът от войната в Украйна ще предопредели нашето бъдеще

Председателят на ЕК: Изходът от войната в Украйна ще предопредели нашето бъдеще

Свят Преди 2 часа

Ако Русия спечели войната, Европа вече няма да е същата, подчерта Фон дер Лайен

<p>Блинкен пристигна в Китай (СНИМКИ/ВИДЕО)</p>

Блинкен пристигна в Китай

Свят Преди 2 часа

В Шанхай Блинкен ще се срещне с бизнес лидери и младежки организации

<p>Онлайн система&nbsp;с информация за сигнали ще помага на МВР за изборите</p>

Калин Стоянов: Онлайн система с информация за сигнали ще помага на МВР за изборите

България Преди 2 часа

Той присъства на тържествената клетва на стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка при Академията на МВР

Покрити с кръв коне предизвикаха хаос в Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО)

Покрити с кръв коне предизвикаха хаос в Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО)

Свят Преди 2 часа

Не е ясно колко точно са били бегълците, всички са хванати и няма повече на свобода