0

Слави Трифонов: Не. Искам в това, което правя в момента и с хората, с които работя съзирам достойнство, съзирам достойнство, съзирам себеуважение в мен, съзирам и възможности, които ми дават телевизията да бъда това, което съм.

Ако трябва да вляза в политиката, трябва да бъда нещо, което не съм. И аз няма да сменя компанията на Калинка, която ми е изпратила тази картичка с компанията на Екатерина Михайлова. Никога. Няма да сменя твоята компания, компанията на Хари, на "Ку-ку Бенд", на тия хора, с които се чувствам най-жив, от когато съм бил въобще с компанията на едни галфони, които единствената им цел е да отидат там да се наядат и да откраднат, колкото може повече от тия еврофондове.

В парламента има много малко достойни хора, много малко. Може би, не повече от 10 % от тях са достойни. А в моя екип не е така. В моя екип повечето от хората, да не кажа всички, са достойни хора. Няма да сменя компанията на достойните с недостойните.

От това кой, какво ще загуби? Българинът в момента живее в пазарна икономика. Българинът спокойно сам може да определя кого иска да е в парламента от тези, които са се кандидатирали. Самият той може да бъде в парламента, ако пожелае.

Даже чувам, че един архонт сега ще влиза като евродепутат. Нали, което само си представи, какъв интересен път има Слави Бинев, че го познавам и него от много време. От заведенията, през "Дескрим", през всичко там, което се случи. След това архонт, а сега евродепутат и то от "Атака". И ако на всичко отгоре му помага един човек, който аз безумно съм обичал, толкова дълго време и той е бил до мен. Знаеш много добре - Любо Дилов-син, който е близък приятел на Слави Бинев и ако той му помага, и ако участва в "Атака" това ще бъде доста разстройващо за мен.

Имам предвид - хич не ми харесва. Какво от това, че не ми харесва? Ще видим, какво от това, че не ми харесва.

Росен Петров: А как делиш достойно от недостойно? Давам пример.

Слави Трифонов: Достойно се държа Яница, лека и пръст. Тя се държа достойно. Не плака и не обвини никого. Вървя до края достойно, с гордо вдигната глава и приключи земния си път с достойнство. Това е достоен човек. Той заслужава уважение. Тя се държа достойно. Достойно е, когато не мрънкаш, не хленчиш, не лъжеш... Толкова ли е сложно? Не го ли разбираш?

Росен Петров: Такъв казус. Например, когато правихме "Свобода за българските медици в Либия" единствените хора, които се отзоваха бяха...

Слави Трифонов: А, това нека го кажа аз, не ти.

Росен Петров: Васил Божков.

Слави Трифонов: И Жоро Илиев. Не, нека го кажа. Тогава... Когато ние излязохме с фланелките... Това е при първата присъда. Къде беше кампанията "Не сте сами", бе? Къде беше? Пък то беше ясно, че тогава не трябваше да сте сами.

Първата смъртна присъда - ние направихме сини фланелки, ходихме при всеки един.

Росен Петров: На 6 май беше.

Слави Трифонов: На 6-ти. При всеки един, при всички. Включително вътре в Би Ти Ви. Да не ми се сърдят "Новините". Много уважавам, много харесвам някои от "Новините" . Миролюба Бенатова ми е много близка и аз много я харесвам и е много голям пич. И още други колеги от "Новините", които си вършат добре работата.

Ама тогава къде?... Трябваше да ги осъдят втори път, за да има кампания "Не сте сами". И тя е заедно с в-к "Стандарт", който, когато аз и ти правихме молебени, поповете на "Александър Невски" не ни дадоха ток. Не само не ни дадоха поп да направим молебен за спасение на медиците и на либийските деца, ами не ни дадоха ток. А в-к "Стандарт" излъчваше едни съобщения на либийци и българи, които работеха в Либия, които казваха: "Моля ви се, недейте да тръбите, защото ще ни вземат бизнеса." Така ли беше?

Росен Петров: Човек може да си смени позицията.

Слави Трифонов: Човек може да си смени позицията, ама... Е, пък аз пък не обичам така. Какво значи да си смениш позицията? Да врътнеш гъза?

Росен Петров: Сега е...

Слави Трифонов: Сега е по-различно. Какво се хилиш? Не съм ли прав? И тогава, когато седиш и мълчиш, кой беше най... Тогава, как бе, как... Васил Божков накара шахматистите да си сложат фланелките и Жоро Илиев...

Росен Петров: Той не ги накара, защото ние се отказахме, за не би да им навредим. Точно на световно първенство...

Слави Трифонов: Жоро Илиев накара да си сложат фланелки "Локомотив" (Пловдив). А всички останали се направиха, че все едно ги карам да обличат някакви мръсни дрехи. Не че съм против кампанията "Не сте сами"...

Росен Петров: И ние сме част от нея.

Слави Трифонов: Ние сме част от кампанията. Няма лошо. Разбира се, че (не се разбира) докога ще се носят тия... А и какво от това? Те самите медици, аз говорих с тях и с... Това е закъсняло. Да. Показва една обща съпричастност и е по-добре хората да се организират и да бъдат обединени, но това е закъсняло. Малко е "След дъжд, качулка." Тука я няма държавата... Хората, колкото и да се обединяват... Просто е хубаво за самите хора в България, но за медиците това няма никакво значение. Те са доста зле, вече.

Росен Петров: Повече врагове, повече чест...

Слави Трифонов: Това го е казал Ромел, нали?

Росен Петров: Да.

Слави Трифонов: Ромел на Хитлер.

Росен Петров: А преди това - Кайзера на Хинденбург. Чакай, че навлязох в полето на "Атака".

Слави Трифонов: Не. Ромел на Хитлер когато казва, че воюваме на няколко фронта...

Росен Петров: Като го пращал в Африка...

Слави Трифонов: Да. Той му казал - повече врагове, повече чест. Така е, но да обсъждаме тези...

Росен Петров: Повече битки, повече чест. Повече проблеми, повече чест. Повече конкуренция, повече чест...

Слави Трифонов: Така е, да. Всъщност зависи какво искаш от живота. В случая, тази битка, в момента дето я водя и ми предстои, не знам каква чест има в нея. Но пак е лично, нещо което можеш да се тестваш сам. Да седиш сам срещу себе си и да си казваш - трябва да се държа мъжки. Иначе е по-тъпо.

Росен Петров: Ако трябва да пуснем песен, коя би пуснал?

Слави Трифонов: Гледай сега, ти почваш като Гьобелс, нали, и песни да пускаш. За какво ти е песен? Каква песен? За кого песен, не съм умрял?

Росен Петров: Че то песни само за умрели ли се пускат?

Слави Трифонов: Ти така водиш интервюто и такива въпроси ми задаваш, каква песен, за какво ти е песен?

Росен Петров: Коя песен ти харесва?

Слави Трифонов: За какво ми харесва, на кого песен? Харесва ми песента "Банана ? на банана рама", нали, която едни четири момичета пеят и си мърдат задниците.

Росен Петров: От твоите песни. Нямаш за банана чак.

Слави Трифонов: Моите песни. Харесва ми песента "Малайка, на купен де Малайка...". Моите песни, моите песни всичките са изпети от човек, който никога не е мислил, че може да пее, но ги пее с ... Да не използвам такива тривиални думи - просто му е кеф. Защо трябва да пускаш песен, колко време говориш с мене вече?

Росен Петров: Нямам идея.

Слави Трифонов: Нямаш идея. Няма да монтираш. Ще го пуснеш едно към едно. Няма да правиш монтаж. Може да пускаш само реклами, нали довечера. 53 минути ли е? 53 минути.

Росен Петров: Това е идеално.

Слави Трифонов: Ще го пуснеш едно към едно. Нали съм ти началник. Няма да го монтираш. Да не ми спестиш разни думи които съм казал, като гъз, путка и т.н.

Росен Петров: Може да пускам пегели.

Слави Трифонов: Може да пускаш пегели, щото...

Росен Петров: На момента - пи, пи, пи, пи...

Слави Трифонов: Да.

Росен Петров: Ами кажете нещо за финал.

Слави Трифонов: За финал.

Росен Петров: Да.

Слави Трифонов: Опичайте си акъла. Вие сте професионалисти и трябва да си вършите добре работата. Каквото има да става с мен ще става. Такъв е животът. Ако всичко е наред, всичко ще продължи и ще се прави. Ако не е наред, пак ще продължим но по някакъв друг начин.

Росен Петров: Как беше това за играта? За китайците.

Слави Трифонов: Ма-джонг. Първият казал - ще се моля, вторият - ще се кача горе да шибам гаджета и да пия оризова ракия, третият казал - аз ще продължа играта. Така че, вие сте професионалисти и към това ви подтиквам толкова години вече.

Вие сте професионалисти, добър екип. Щастлив съм, че работя с вас. Наистина го казвам, така че вие ще си вършите вашата работа.

Ти се справяш прилично с шоуто. Може още да се отпуснеш. Смехът ти е малко писклив. Трябва да се опиташ да го контролираш. И като си нервен, обикновено си пипаш носа. Освен това ходиш лява ръка - ляв крак и дясна ръка - десен крак. Значи, да ходиш по-малко ако е възможно. Не е необходимо да се разхождаш и да демонстрираш, че си някаква форма на Пинокио. Бъди по-спокоен, като си спокоен всичко е наред. Изчаквай, изслушвай гостите. Изслушвай ги и тогава се намесвай.

Гледай ако правиш хумор той да е за сметка на теб. Себеиронията винаги хваща декиш повече. Георги е добър професионалист и трябва да внимаваш много с него, защото той е навикнал към моя начин на мислене. Ще се справиш с Георги. Не е проблем.

Разчитай на Краси много. Краси Радков е добър. Виктор Калев е много емоционален, изключителен е. По-емоционален и малко по-специфичен като актьор. Когато се почувства несигурен, бяга в цинизми веднага. Почва с баданарката, благунчо, всички останали неща. Трябва да му опонираш доколкото е възможно.

Сценаристите ти си ги знаеш защото ти си ги ръководиш.. Ку-ку бенд, Евгени Димитров, перфектни професионалисти. Организация ? Ася и Дияна. Какво друго да ти кажа, справят се добре.

По отношение на "Мюзик айдъл", снощи говорих дълго с Евгени, измислихме следващите задачи, подредили сме ги по кръгове. Много интересни задачи измислихме за оттук нататък. Ето мен ме няма и Румен Нехризов отпадна. Аз се опитах няколко пъти, но в крайна сметка явно съм му помагал, след като отпадна след мен. Момчето е много добро. Направи хубаво интервю с него в понеделник.

И друго - опичайте си акъла! Вие сте професионалисти. Пък аз, каквото има да става, ще стане...

Росен Петров: Каквото сабя покаже.

Слави Трифонов: Такъв е животът....

Росен Петров (от студиото): Не мисля, че мога да допълня каквото и да е. Познавам Слави от 15 години и всъщност не познавам човек с по-силна воля и хъс. Той може да пребори всеки и всичко. Всички в нашия екип го чакаме. Това беше всичко от нас. Ще се видим в понеделник. Играта продължава...

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

- Келнер, какво ми сервирахте, кафе или чай? - Какво, не можете да разберете сам? - Не. - Тогава какво значение има?
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

България Преди 14 минути

Петков: Стефан Димитров „явно не е с евроатлантически поглед“

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 33 минути

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen

Как да организираме по-добре приложенията си

Как да организираме по-добре приложенията си

Технологии Преди 1 час

Няколко съвета за по-практична работа със смартфона

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

Свят Преди 1 час

Той нанася вреди на страната и противоречи на европейските принципи, заяви говорител на ЕК

<p>&nbsp;Ударът на Иран срещу Израел обедини и същевременно раздели Конгреса на САЩ</p>

"Светът гори": Ударът на Иран срещу Израел обедини и същевременно раздели Конгреса на САЩ

Свят Преди 2 часа

Демократите в Конгреса се стараят да не критикуват прекалено остро действията на Байдън по отношение на конфликта в Газа

Вулканът Руанг в Индонезия с пет големи изригвания за ден (ВИДЕО/СНИМКИ)

Вулканът Руанг в Индонезия с пет големи изригвания за ден (ВИДЕО/СНИМКИ)

Свят Преди 2 часа

Властите затвориха летище, продължава евакуацията на хора от района

Защо е важно да приемаме магнезий

Защо е важно да приемаме магнезий

Любопитно Преди 2 часа

Повишаването на магнезиевите нива в мозъка може да подобри когнитивните функции

<p>Обмислят&nbsp;2 май да бъде неучебен ден в цялата страна</p>

Галин Цоков: Обмисляме 2 май да бъде неучебен ден в цялата страна

България Преди 2 часа

Според него има възможност издадените вече заповеди от някои кметове, които обявиха 2 май за неучебен ден, да отпаднат

Ново земетресение в Турция, този път край Измир

Ново земетресение в Турция, този път край Измир

Свят Преди 2 часа

Трусът е станал в 11.02 ч. местно (и българско) време, а епицентърът му е бил недалеч от турския град Сеферихисар

БСП: България ще плати за газ с 1,2 млрд. лева повече, отколкото може да използва

БСП: България ще плати за газ с 1,2 млрд. лева повече, отколкото може да използва

България Преди 2 часа

От левицата представиха доклада от дейността на Временната комисия за установяване на факти и обстоятелства около подписването на договора с турската газова компания "Боташ"

Арести в Полша заради нападение срещу съмишленик на Навални

Арести в Полша заради нападение срещу съмишленик на Навални

Свят Преди 2 часа

Арестуваните заподозрени ще бъдат прехвърлени в Литва

руски газ

Енергийният регулатор на Съюза: ЕС още се нуждае от руския природен газ

Свят Преди 3 часа

Руският втечнен природен газ е нужен, въпреки забраната, за да се избегне енергиен шок

ДНК проучване: Откриха неизвестна група предци на японците

ДНК проучване: Откриха неизвестна група предци на японците

Любопитно Преди 3 часа

Дълго време се е смятало, че съвременните японци произхождат от две групи

Електроразпределителна мрежа

На първо четене: Парламентът отложи либерализацията на пазара на ток за 2025 година

България Преди 3 часа

Реформата на електроенергийния пазар за битови потребители трябваше да започне частично от 1 юли

Служебният премиер след отказа на Митов: Нямам план Б за МВнР

Служебният премиер след отказа на Митов: Нямам план Б за МВнР

България Преди 3 часа

В петък по обед заместник-председателят на ГЕРБ обяви, че оттегля съгласието си да поеме поста в МВнР

Тръмп

Избраха 12-те съдебни заседатели за процеса срещу Доналд Тръмп

Свят Преди 3 часа

Съдът в Ню Йорк назначи 12-те съдебни заседатели по делото