0

К оледа мина и е време да си го кажем право в очите – мъжете са по-прецаканите откъм подаръци хора по празниците. Докато жените получават огромно разнообразие от дарове - от шоколад до раница (или чанти, пълни с шоколад!!!), мъжете просто стоят унило в хола и броят безкрайните чифтове памучни чорапи и карирани шалове. И бутилки, с които да удавят мъката от въпросните. Не че е лошо да имаш чорапи, разбира се, те винаги са необходими, но когато си мечтал за як пуловер, риза или просто една тениска, чорапите идват малко... в повече.

И, да, - дори и да имате най-предвидливите близки, роднини и приятели, все ще стане така, че ще получите нещо непотребно, ненужно или просто... грозно. Някои от вас сега ще кажат, че подаръците не би следвало да се обсъждат толкова пространно (на принципа на зъбите на харизаните коне), но ако се помислим по-прагматично, в свят, в който всеки купува като за последно и сме затрупани от ненужни вещи, ще е е хубаво, ако подаръците се правят малко по-умно. Например – с ваучери, така че човекът сам да избере какво да си купи, или просто с малко проучване на стила и нуждите на този, на когото ще подаряваме. Съмняваме се, че който и да е човек на света има нужда от шестнайсет чифта черни чорапи на Коледа!

Но така или иначе празниците минаха, новата колекция шалове и чорапи са събрани и сега е време да си набавим и някакво облекло към тях. Не върви, все пак, да тръгнем по улицата по шал и изискан чорап – не че нещо, но никой няма да ни вземе насериозно. Едно положително нещо в купуването на дрехи и аксесоари след празници е, че има какво? НАМАЛЕНИЕ! Ах, колко е хубаво да има намаление, и да седнеш удобно някъде – например на дивана вкъщи, да си отвориш лаптопа или телефона и да прекараш един-два часа (или 15 минути, зависи колко чевръсто се справяме) в шопинг на хубави неща. Неща, от които наистина имаме нужда. И ни харесват!

Мъжете също го предпочитат модерно

А колко хубаво би било, ако можем да пазаруваме от сайт, в който се предлагат САМО мъжки дрехи. Без детски, без дамски, без домашни потреби и дребна бяла техника. Просто един оазис на костюма, обувките и пуловера. Едно убежище за мъжа, снабден с достатъчно чорапи за следващите 10 години, който иска да ги съчетае с някой и друг панталон, една-две блузи и ново яке. И обувки. И раница. И каквото още си поиска. При това – от над 50 различни бранда!

Ако се разпознахте в образа на клетника, събрал достатъчно количество шалове, за да ги навърже и да скочи с тях от Аспаруховия мост, не унивайте – много са като вас. И всички могат да намерят утеха в сайта за мъжка мода Nuvolari – онлайн спасението от карето и бархетния чорап.

Това е мястото, в което мъжете могат да се гмурнат смело без да се опасяват от измръзване (както би станало, ако се гмурнат в Тунджа), и да си уловят каквото им душа иска. При това в момента – и с до 50% намаление!

Това е толкова яко, че даже може да ви се стори прекрасно, че не сте получили точно това, което сте искали по Коледа. В края на краищата, човек само когато знае какво му е, само той си знае какво му е. В превод – вие си знаете какво искате, така че – отивайте смело и си го купете. Честита пост-Коледа!

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@