0

Н овият епизод на сериала, който завладя сърцата на потребителите във Vbox7.com „Канага“, носи дълго пазени в тайна пророчества и опасности. Квантовият физик Мардин получава видения, но плаща висока цена за тях. 

Сънят на Мардин (в ролята е хитовият актьор от „Великолепният век“ Мехмет Гюнсюр) става все по-реалистичен. След поредната неспокойна нощ, квантовият физик предвижда трагичен инцидент с непознат. Кой е мъжът от видението на Мардин и по какъв начин ще се преплетат съдбите им, не пропускайте да видите първо във Vbox7.com.

Притеснен от неизбежната смърт на майка си, Мардин търси обяснение за паранормалните сънища в така наречените Акашови записи. Ще намери ли физикът спокойствието, което така усилено търси или това е просто началото на ново приключение?

Настъпва най-трудният момент в живота на Мардин – моментът, в който трябва завинаги да се раздели с тежко болната си майка. На смъртния одър тя му споделя дълго пазена тайна и завещава на Мардин задачата да открие баща си, когото всички смятат за мъртъв от 30 години.

Ще помогнат ли Акашовите записи на физика да върне спокойствието си? Какво го свързва със странния непознат, застрашен от смъртна опасност? Отговорите на тези и безброй други въпроси се крият в премиерния за България сериал „Канага“, първо във Vbox7.com.

Може да следите „Канага“ всяка сряда във Vbox7.com.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@