Поеми контрол над празниците и спечели награда
Източник: Thinkstock/Guliver
0

П редставете си следната картина – стоите на дивана в къщи и умувате за предстоящите зимни празници. В мислите ви изникват топли емоции, настроение, споделени мигове със семейството. Но после се сещате за подаръците. А как ви се струва това – оживени главни улици, пълни с хора, колебаещи се, влизащи във всеки магазин с надеждата да открият перфектния подарък тази година? Стресът и притеснението неусетно настъпват и преди да се усетите вече сте повишили кръвното налягане.

Добрата новина е, че Vesti.bg и Sendo ви канят да се включите в предизвикателство, което ще ви даде възможност да поемете контрола над кръвното, дори да загубите контрол по време на празниците.

Участвайте в играта на Sendo и може да станете притежател на напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Advance 3 с иновативна технология HIRA.

За да се включите в играта, отговорете на следния въпрос:

Как се променя кръвното ви налягане с наближаването на предпразничното пазаруване

а) Губиш контрол по празниците = високо кръвно налягане

б) Губиш списъка с подаръците = ниско кръвно налягане (припадаш)

в) Овладял си контрола с подаръците = нормално кръвно налягане (за кратко, само до празниците)

г) Всички изброени = последиците са непредвидими :)

Изпращайте ни вашите отговори на адрес games@netinfo.bg, с тема Sendo Advance3 заедно с три имена, телефон и населено място, а най-големият късметлия ще поеме контрола над кръвното със Sendo Advance3.

Sendo Avance 3 е най-новият модел от серията електронни апарати за измерване на кръвно налягане  Sendo. Създаден за мерене при бицепса,  Sendo Avance 3 се изработва в съответствие с най-високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечносъдовата система. Най-важните характеристики на  Sendo Avance 3 са:

  • Иновативна HIRA технология – технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм.
  • Хипоалергенен маншет
  • Индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета
  • Удобна кутия за пренос и по-добра защита

Със Sendo Avance 3 измерванията у дома са винаги точни, бързи и лесни – с натискане само на един бутон.

Резултатите се разчитат лесно, което се дължи на големия дисплей и цифри.

Прецизният апарат е клинично признат от Европейско дружество по хипертония, с гаранция от 5 години и възможност за сервизно обслужване в България.

Разгледайте и научете повече за Sendo Advance 3 и неговите предимства на www.sendo.info

Наградата се осигурява от ЮниКомс Швейцария ГмбХ.

Радостта от Коледния празничен сезон често е засенчена от стреса, който идва с празничните пазарувания и по време на празниците.

Това е сезонът на „да бъдем весели", но „весели“ е последното нещо, което мнозина от нас чувстват с пренасищане, готвене, почистване и безкрайни списъци, които… можем и да избегнем :). Опитайте се да запазите чувството за хумор и положителните емоции. Наистина ли е краят на света, ако морковите са преварени или ако камината е малко прашна? Не забравяйте, че Коледа е само един ден от 365 и не си струва да го прекарваме в стрес.

Стресът от пазаруването и празниците може да има сериозни ефекти върху тялото, да повиши или понижи кръвното налягане до опасни нива, които могат да се окажат фатални за нас.

Запазете празничния дух и усмивка, погледнете от „светлата“ част на нещата и запазете нормални нивата на кръвно налягане. Ето няколко забавни и вдъхновяващи цитати, свързани с празничното пазаруване и празниците, които ще ви припомнят да не приемате прекалено сериозно пазаруването и подготовката за празниците.

  1. „Още веднъж стигаме до празничния сезон – време, в което всеки от нас спазва традициите и обичаите по свой собствен начин – като отиде в търговския център по свой избор.“ - Дейв Бари, хумор-журналист
  2.  „Единственото хубаво нещо за предпразничното пазаруване е, че ви затруднява за пазаруване през януари.“ - Грейс Крили
  3. „Престанах да вярвам в Дядо Коледа, когато бях на шест години. Майка ми ме заведе да го видя в Търговския център и той ми поиска автограф.“ – Шърли Темпъл, детски актьор и бивш посланик на САЩ
  4. „Три фрази, които обобщават Коледа: мир на Земята, добро отношение за мъжете и батериите не са включени в комплекта.“ – Английска поговорка
  5. „Най-добрият от всички подаръци около всяко коледно дърво е присъствието на едно щастливо семейство, всички прегърнати заедно". – Бъртън Хилис, журналист и автор

Това са пълните Общи условия за участие, с които е добре да се запознаете преди да участвате в играта!

Член 1. Организатор и цел на промоционалната кампания

Организатор на промоционалната кампания „Поеми контрола над кръвното с играта на SENDO” (по-нататък наричана „Кампанията” или „Промоционалната кампания”) е ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София (наричан по-долу за краткост Организатор).

Кампанията се провежда със съдействието на „Нет Инфо“ АД и се провежда в сайта www.vesti.bg,  част от групата Нет Инфо .

Промоционалната кампания се извършва за и от името на ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София в съответствие с настоящите правила и регламенти.

Кампанията има за цел да популяризира продукт апарат за измерване на кръвно налягане SENDO Advance 3 с инвативна HIRA технология.

Член 2. Място и време на провеждане на кампанията

Периодът, в който може да участвате в кампанията е от 26.11.2018г. до 14.12.2018г. включително.

Промоционалната кампания се организира и ще се проведе на територията на Република България.

Участниците в кампанията трябва да отговорят на въпрос “Как се променя кръвното Ви налягане с наближаването на предколедното пазаруване?“, зададен в сайта www.vesti.bg, като участниците следва да посочат отговор чрез избор на един от четири възможни отговора, а именно:

Губиш контрола по празниците = високо кръвно налягане
Губиш списъка с подаръците = ниско кръвно налягане (припадаш)
Овладял си контрола с подаръците = нормално кръвно налягане (за кратко)
Всички изброени = празниците са непредвидими

Член 3. Право за участие, условия и механизъм за определяне и оповестяване на наградите

- Всеки участник, отговарящ на условията за участие, трябва да посочи отговор от четирите възможни отговора, след което да изпрати на имейл адрес games@netinfo.bg.   своите данни (по-конкретно три имена, телефон и имейл за контакт) и отговор на поставения въпрос за успешно участие в кампанията.

- С изпращането на отговор на който и да е от посочените по – горе въпроси и последващ имейл с попълнени данни от страна на Участник, последният приема безусловно настоящите правила и регламенти, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните си при изпращането на имейла.

- Изпращането на имейл и участието в Кампанията са безплатни и не са обвързани с покупка.

- Изпращането на имейл за кампанията изисква предоставянето на лични данни под формата на имена, телефонен номер и e-mail адрес, с което обстоятелство се съгласява всяко физическо лице, което предостави същите. Посочените лични данни се предоставят на „Нет Инфо“ АД, който се ангажира с провеждането на Играта относно регистрацията на участиците в Играта, избирането на печеливш участник, както и на резервен печеливш участник в Играта. В кампанията могат да вземат участие всички пълнолетни физически лица, които отговорят на който и да е от поставените от Организатора въпроси в периода на промоцията.

Нямат право на участие за награда настоящи служители на ЮниКомс Швейцария Гмбх – клон София и на „Нет Инфо“ АД, както и членове на техните семейства.

Едно и също физическо лице не може да участва в кампанията повече от веднъж.

С включване в настоящата инициатива, участниците дават своето съгласие да бъдат обявявани в публичното пространство, в електронни и печатни медии, на корпоративния сайт на бранда www.sendo.info и във „Фейсбук“ страницата – SENDO Bulgaria, само в качеството им на  спечелили награда от кампанията, както и на страницата на vesti.bg.

Наградите се разпределят чрез жребии на случаен принцип. Тегленето на печелившите участници ще бъде извършено на 17.12.2018г. На посочената дата, на случаен принцип ще бъдат изтеглен 1 (един) участник за награда апарат за измерване на кръвно налягане SENDO Advance 3, както и един резервен участник.

Личните данни на печелившия и резервния участник се предоставят от „Нет Инфо“ АД на ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София, с цел раздаване на спечелената награда, веднага след изтеглянето им. ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София не получава личните данни на останалите участващи в кампанията.

Спечелилият наградата ще бъде оповестен във във „Фейсбук“ страницата – SENDO Bulgaria и във www.vesti.bg.

В срок до 10 работни дни след определянето им, печелившите участници ще бъдат уведомени от служител на ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София с обаждане на телефонния номер, предоставен от участника, за уточняване на получаване на наградата. Служител на ЮниКомс Швейцария ще направи три опита за връзка с изтегления печеливш, в три последователни работни дни. При неуспех за свързване с печелившия, съгласно посоченото по-горе, той губи правото си да получи награда и се прави опит за установяване на връзка с резервния участник (за който се прилагат същите правила). При успешно свързване с изтегления печеливш участник, личните данни на резервния печеливш участник се унищожават незабавно. Тъй като наградата е на стойност над 30 лева, печелившият участник, с когото е установена връзка, предоставя на Организатора ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София своите три имена, единен граждански номер и постоянен адрес с цел изпълнение на законовите задължения на Организатора за издаване на служебна бележка и приемо-предавателен протокол съгласно изискванията на закона.

Член 4. Наградите на кампанията

В настоящата кампания ще бъдат раздадени на томболен принцип следните награди:

1 бр. голяма награда апарат за измерване на кръвно налягане SENDO Advance 3

Член 5. Грешки, неточни съобщения

ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София и „Нет Инфо“, АД не носят отговорност за информацията, която не отговаря на условията и указанията за защита на личните данни.

Член 6. Отговорност

Организаторът на кампанията ще връчи наградата на победителя, съгласно описаната процедура в текущите правила и регламенти.

Организаторът се задължава относно събирането, обработването, използването, съхранението и унищожаването на личните данни на участниците в промоцията да спазва разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679, Закона за защита на личните данни и подзаконовите нормативни актове по прилатането му, както и на всички останали приложими нормативни актове, в това число да използва личните данни на потребителите само за провеждането на кампанията по тези правила и да не предоставя същите на трети лица, освен ако е задължен съгласно закона. Участниците дават съгласието си, в случай че бъдат обявени за победители, техните имена и местожителство да бъдат публично съобщение, като администраторът не им дължи никакво допълнително възнаграждение, свързано с този факт.

Участниците в кампанията трябва да предоставят вярно и коректно своите имена, телефонен номер и e-mail адрес за контакт.

- ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София няма право да използва получените лични данни на участвалите за цели извън кампанията, както и да ги предоставя на трети лица, освен ако последното не е необходимо с оглед предоставяне на спечелената награда и само при условие че спечелилият участник е известен за това предоставяне.

- „Нет Инфо“ АД и ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София не носят отговорност, ако Участник е посочил неверни данни при своята регистрация.

- „Нет Инфо“ АД и ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София не носят отговорност, в случай че наградените са обективно възпрепятствани да получат и ползват наградите.

- „Нет Инфо“ АД и ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София си запазват правото да прекратят кампанията едностранно или да променят настоящите Общи условия и правила по всяко време и без предупреждение. С публикуването на изменените Общи условия и правила на уебсайта на кампанията ще се счита, че същите са надлежно доведени до знанието на участващите в кампанията лица.
- „Нет Инфо“ АД и ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София не носят отговорност за регистрации, съдържащи непълна, невярна или подвеждаща информация, както и за регистрации, направени от лица, които нямат право да участват в Кампанията.
- Включването на всеки участник в настоящата игра e изцяло на негов риск и отговорност.

- ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София поема отговорност да изпрати на спечелилия участник служебна бележка за деклариране на доходите и Приемо-предавателен протокол за получаване на наградата.

- ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София и „Нет Инфо“ АД не отговорят за евентуални вреди, причинени при и във връзка с участие в играта, освен ако е доказано, че са причинени при груба небрежност или умишлено.

- ЮниКомс Швейцария ГмбХ – клон София и „Нет Инфо“ АД не носят отговорност за невъзможност за осигуряване на участие в играта при настъпване на обстоятелства извън техния контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, технически проблеми в мрежата и др.

- Общи условия и правила за провеждане на кампанията са публикувани на официалната страница на играта www.vesti.bg. Участието в играта означава, че лицето приема същите общи правила.

Член 7. Спорове

В случай на потенциален конфликт между Организатора, „Нет Инфо“ АД и участниците в кампанията, конфликтът се разрешава по взаимно съгласие. Ако това не е възможно, участващите страни предоставят конфликта за разрешение пред компетентните органи.

Член 8. Прекратяване на промоционалната кампания. Промени

Организаторът и „Нет Инфо“ АД запазват правото си да прекратят промоционалната кампания или да изменят едностранно условията по нея, по всяко време, чрез публично оповестяване на сайта на www.vesti.bg.

Член 9. Настоящите правила и условия са задължителни и еднакви за всички участници, като с даването на отговор на поставения въпрос участниците се съгласяват с тях.

Член 10. Участник в кампанията, спечелил награда съгласно описаните правила, няма право на замяна на спечелената предметна награда с паричната ѝ себестойност.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

Любопитно Преди 3 часа

Седмичното изпитание за жените свали всички маски във Вилата на любовта

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Свят Преди 3 часа

Националната противопожарна агенция съобщи, че няма незабавни съобщения за щети

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Свят Преди 7 часа

Партидата ще бъде доста ограничена

Назначиха нов областен управител на София

Назначиха нов областен управител на София

България Преди 8 часа

Още пет области са с нови управители

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

България Преди 8 часа

АБРО с официална позиция във връзка с приетия на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 9 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 9 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Унижение

Коя е най-силната психическа травма за човек?

Любопитно Преди 9 часа

Според специалистите, отговорът е само един.

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Свят Преди 9 часа

Ахлам Албашир и част от задържаните обвиняеми присъстваха на заседанието

Зеленски: Радиацията не признава граници

Зеленски: Радиацията не признава граници

Свят Преди 10 часа

Зеленски: Дълг на целия свят е да окаже натиск върху Русия

<p>Как е реагирал Георги Блажев на новината, че ще става баща</p>

Георги Блажев: Да си добър родител не облагодетелстваш само твоето дете, ти си в плюс на обществото

Любопитно Преди 10 часа

Това сподели от личен опит писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев в подкаста „Ох, на мама! Podcast”, който е и баща на две деца

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

България Преди 10 часа

Те използвали фалшиви решения на ТЕЛК

Аварирал камион причини километрично задръстване

Аварирал камион причини километрично задръстване

България Преди 10 часа

От полицията съобщиха, че към мястото на инцидента пътуват екипи

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Свят Преди 11 часа

Вижте как може да подкрепите някой от най-забележителните успехи на страната ни

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 11 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Любопитно Преди 11 часа

Те ще играят нестандартна игра на покер