0

И звестният режисьор Люк Бесон ще превземе българския ефир с първокласния екшън сериал “Транспортер” от 23 юли, понеделник, в 22.30 ч. по NOVA. “Транспортер" е базиран на една от най-популярните кинотрилогии със същото име, а първият сезон се реализира с впечатляващия бюджет от 48 милиона долара. Сериалът е и от най-успешните продукции в кариерата на звездата Крис Ванс, когото зрителите познават от друга култова поредица и рекордьор по награди – “Бягство от затвора”.

Люк Бесон и сценаристът му Роберт Комен поверяват режисурата на сериала на имена като Стивън Уилямс, известен с работата си по култовата мистерия “Изгубени”, и Анди Микита - едно от имената зад реализацията на световноизвестната фантастика “Убежище”. Крис замества Джейсън Стейтъм в ролята на Франк Мартин в хитовия сериал, а негови екранни партньори са европейските звезди Андреа Осварт и Чарли Хюбнер.

“Не използвай имена”, “Никога не променяй условията” и “Никога не надничай в опаковката”  - това ще бъдат трите най-важни правила за главния персонаж Франк Мартин. Той е бивш военен от специалните части, който може да достави всяка пратка навреме и никога не се отказва, докато тя не стигне крайната си цел.

Гаранция за напрегнат сюжет ще бъде и участието на актьора Франсоа Берлеан . Той е един от основните пeрсонажи в игралните филми и естествено пренася запомнящите се екшън усещания и в сериала.

Защо Крис Ванс и поредицата печелят публиката по света още с първите сцени и колко непредвидени могат да бъдат препятствията за професионалист като Мартин, зрителите ще разберат във високооктановия екшън сериал „Транспортер” от 23 юли, понеделник, в 22.30 ч. по NOVA.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@