Какво е общото между Ана Мария и Богомил? - "Теб си пожелах"
Източник: netinfo
0

Д вете деца чудо от най-успешния музикален формат у нас "Х фактор" (X Factor) – Ана Мария Янакиева и Богомил Бонев – са готови с дуета си, озаглавен „Теб си пожелах“.

След като се класираха на второ място в първите два сезона на предаването и спечелиха вота на публиката непосредствено след този на победителите Рафи Бохосян и Жана Бергендорф, двамата изпълнители вдъхновиха продуцента Саня Армутлиева да обещае в ефира на Нова ТВ, да издаде тяхна дуетна песен.

Двамата изпълнители си подхождат много не само като възраст, сценично излъчване и талант, но и като красота и лиричност на техните гласове.

„Теб си пожелах“ е романтична и много мелодична приказка със заразителен ритъм и силен текст. Сингълът има потенциала да се превърне в една от песните, които ще останат задълго в радио и телевизионния ефир.

Музиката и аранжиментът са дело на продуктивните и световно признати немски автори Ашли Хиклин, Алберт Кисман, Кристиан Микец и Марвин Куклак.

Утвърждаващият се като един от най-успешните творчески тандеми на нашата музикална сцена, Pavell & Venci Venc’, стои зад красивия текст, в който всеки от двамата изпълнители на парчето припознава своя лична история и отношението си към любовта.

Ана Мария и Богомил се познават отдавна, още преди да появата си в музикалното риалити, тъй като са възпитаници на една и съща школа.

Талантът, страстта към музиката и желанието да заявят присъствието си на музикалната сцена са основата, на която градят своето приятелство.

„Богомил ми помагаше много и ме убеждаваше да се явя на кастингите за втория сезон. Неговата успешна изява в рамките на шоуто и прекрасните песни, които направи след това „Спри“ и „Тялото ти в ритъм“, бяха за мен вдъхновение да мечтая за подобен успех, въпреки възрастта си“, споделя Ана Мария.

Богомил добавя: „Ана Мария е чудесна певица. Винаги съм харесвал нейния вокал и се радвам, че успях да я окуража да се яви в предаването. Дуетната ни песен се получи наистина прекрасна и аз много се гордея с нея.“

Видеото към „Теб си пожелах” е изящно визуално отражение на музиката и думите – режисьорът Виктор Антонов-Рик и и операторът Томислав Михайлов-Чочо са създали впечатляваща феерия от светлини и цветове, с които приковават погледа от началото до финала на песента. 

По-малко от 48 часа след ексклузивната си премиера във Vbox7.com общото парче на Ана Мария и Богомил спечели любовта на зрителите с над 91% харесвания, оглави класацията ТОП 40 за българска музика и вече е с над 40 хил. гледания в сайта за видеосподеляне.

Това автоматично превърна двамата млади изпълнители в един от най-интересните и обещаващи нови български дуети тази година.

Какво разказаха младите таланти за познанството си, за новия проект, в който участват като дует и малко любопитни факти за мислите им около предстоящите празници, вижте в интервю с Богомил и Ана Мария на Наталия Такова-Мазгарева от Vesti.bg:

- Двамата се познавате много преди участието ви в „Х фактор” – възпитаници сте на една и съща музикална школа. Как се зароди приятелството между Вас?
- Богомил: Приятели сме от деца и причината за това е музиката. Посещавахме един и същи вокален педагог, ходили сме заедно на много музикални конкурси.

Ана Мария: Свързва ни не само общият ни път, но и приятелството, изградено във времето, както и сходните професионални цели.

- И двамата сте прецеденти в музикалното шоу, защото участвахте в период, когато и двамата бяхте под минималната възрастова граница за допускане до големите концерти. Отчитате ли това като чест и какво Ви даде излизането на толкова голяма сцена в толкова млади години?
- Богомил: Благодарен съм, че на тази възраст успях да стигна до такъв етап от шоуто, за който много участници са си мечтали. Всичко, което ми се случи впоследствие, е прекрасно – двата ми сингъла, които създадохме заедно с "Вирджиния Рекърдс" - „Спри” и „Тялото ти в ритъм”, концертите пред многобройна публика в страната. Щастлив съм, че мога да се занимавам с онова, което най-много обичам. Освен това участието ми във формата ми даде ценен опит и като артист, и като човек. Може да се каже, че ме подготви за много житейски ситуации.

Ана Мария: За мен"Х фактор" също беше школа, пораснах много, благодарение на формата. Голямата сцена те предизвиква да даваш най-доброто от себе си, работата с толкова голям и супер професионален екип помага за развитието на артиста, независимо от възрастта му.

- Боги, ти вече набираш все по-голяма популярност с няколко песни в репертоара си. От позицията на младо 18-годишно момче, как смяташ – славата отговорност ли е и ти как „боравиш” с нея?
- Богомил: Може би е клише, но популярността действително е нож с две остриета. Колкото приятно е усещането да те разпознават и да ти се радват, толкова е голяма отговорността. Когато си в публичното пространство, трябва да се съобразяваш в действията си, но и да не бягаш от същността си. Много е важен този баланс - да не допускаш славата да те променя в посока, неприятна за околните и за теб самия.

- Ана Мария, за теб това е старт в професионалната ти музикална кариера. С толкова висока летва още от самото начало, докъде си пожелаваш да стигнеш?
- Ана Мария: Радвам се, че правя първите си стъпки в музиката на тази възраст, защото това ми дава възможност да се развивам като артист. А докъде ще стигна, времето ще покаже. Надявам се един ден да имам възможност за изява на световна сцена.

- Неведнъж сте излизали в дует на сцена, а ето, че сега вече имате и обща авторска песен. Разкажете ми повече за "Теб си пожелах" - как се зароди идеята да си партнирате в изпяването?
- Богомил: Първоизточникът на идеята е Саня Армутлиева. Още когато ни чу заедно на финала на "Х фактор", тя обеща нейният лейбъл да продуцира наше общо парче и резултатът е на лице. За мен записът и после снимките на видеото бяха изключително вълнуващи, тъй като това е първият ми дует и съм щастлив, че го направих именно с Ана Мария, с която сме близки.

Ана Мария: Аз въобще не очаквах Саня да направи подобно нещо и буквално ми се подкосиха краката на сцената. Емоцията, която преживях на финала тогава, е сравнима само с тази от излизането на дебютния ми сингъл. А най-хубавото е, че я споделям именно с Боги. Притеснявах се как ще се справя, защото ми беше за пръв път да снимам клип, но екипът ме предразположи и накрая всички бяха доволни от мен.

- Няма как да не пропусна въпроса между вас само и единствено приятелство ли има, тъй като в текста го има и любовния елемент...
- Богомил: Приятелството пак е вид любов, а нашето е проверено във времето.

Ана Мария: Точно така! За момента моята любов са музиката и приятелите ми.

Наближават коледните и новогодишни празници, затова ще ви помоля да довършите следните изречения, които са и лека препратка към пожеланията и сбъднатите мечти...

Ана Мария:

- Като бях малко дете си мечтаех... да стана певица и актриса.
- Сега пораснах и... детските ми мечти започнаха да се сбъдват.
- Най-шеметната Коледа беше... тепърва предстои.
- Най-ценният подарък, който получих през годините, ... са съветите от най-близките ми хора.
- Най-съкровеното ми желание е... да осъществя големите си мечти. Животът ми да е изпълнен с много усмивки и много любов.
- Семейният уют е там, където... са любимите ти хора.
- Когато видя падаща звезда,... се наслаждавам на красотата на необятното небе.
- За Новата 2015 година си пожелавам... още много успехи и нови преживявания.
- На всички читатели на Vesti.bg и мои почитатели желая от все сърце... много любов и щастие през предстоящите празници.

Богомил:

- Като бях малко дете си мечтаех... да осъществя всичките си мечти.
- Сега пораснах и... разбрах колко силно трябва да вярваш в тях, за да се сбъднат.
- Най-шеметната Коледа беше... всяка, която съм имал.
- Най-ценният подарък, който получих през годините, е... възможността да бъда себе си.
- Най-съкровеното ми желание е... да бъда щастлив.
- Може би не знаехте за мен, но всъщност аз... обичам да измислям дрехи.
- Семейният уют е там, където... си с хората, които обичаш.
- Когато видя падаща звезда,... се чувствам окрилен.
- За Новата 2015 година си пожелавам... най-вече да съм здрав и да успея да осъществя желанията си.
- На всички читатели на Vesti.bg и мои почитатели желая от все сърце... да бъдат щастливи, да подкрепят българската музика и да не спират да мечтаят.

А ето и новото им дуетно парче:

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

- Келнер, какво ми сервирахте, кафе или чай? - Какво, не можете да разберете сам? - Не. - Тогава какво значение има?
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Главчев се отказа от смяната на външния министър

Главчев се отказа от смяната на външния министър

България Преди 1 час

Това научи NOVA неофициално от свои източници

Страните от НАТО ще дадат на Украйна още ПВО

Страните от НАТО ще дадат на Украйна още ПВО

Свят Преди 2 часа

НАТО направи карта на съществуващите възможности

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

България Преди 4 часа

Пламен Янев беше назначен за областен управител на Бургас на 28 юли 2023 година

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

България Преди 4 часа

Това става известно от писмен отговор на служебния министър на вътрешните работи

<p>Първа доставка на шведско ядрено гориво за АЕЦ &quot;Козлодуй&quot;&nbsp;</p>

В АЕЦ "Козлодуй" пристига първата доставка на ядрено гориво от Уестингхаус

България Преди 4 часа

Горивото от "Уестингхаус" е предназначено за 5-ти блок на централата

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Свят Преди 4 часа

Полицията съобщи, че е разположила сили на терен и е помолила гражданите да избягват района

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

България Преди 4 часа

Стефан Димитров: Аз не съм политик, аз съм дипломат

д

Уникалните вина, родени от черни вулканични кратери

Любопитно Преди 5 часа

Вино се произвежда на архипелага от 15-и век, когато пристигат първите испански колонисти

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Свят Преди 5 часа

Лавров иска да се говори за Украйна, "която е изконно руска"

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

България Преди 5 часа

Петков: Стефан Димитров „явно не е с евроатлантически поглед“

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 5 часа

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България Преди 5 часа

Вдигат заплатите в армията

а

Пукане и бръмчене: Мистериозният свят на комуникацията между рибите

Любопитно Преди 5 часа

Повече за мистериозния свят на рибите четете в следващите редове

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Любопитно Преди 6 часа

Повече за мистерията около скелетите четете в следващите редове

Как да организираме по-добре приложенията си

Как да организираме по-добре приложенията си

Технологии Преди 6 часа

Няколко съвета за по-практична работа със смартфона

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

Свят Преди 6 часа

Той нанася вреди на страната и противоречи на европейските принципи, заяви говорител на ЕК