0

Х ората, записали имената си със златни букви в спортната история на България - Христо Стоичков, Мария Гроздева, Симона Пейчева, Илиана Раева, както и ТВ лицата Део, Гери Малкоданска, Никол Станкулова, Златка Димитрова, са малка част от популярните лица (звезди), които през последните седмици се включиха в общата кампания на мащабното спортно събитие "СОФИЯ СПОРТУВА".

Всички те се обединяват около инициативата да се превърнем в една по-спортна и динамична нация, да излезем на открито и заедно да спортуваме. Двудневното събитие "СОФИЯ СПОРТУВА", което предстои да се проведе идния уикенд (03-04.06) в Борисова градина, поставя началото на тази мащабна кампания, в която вече са включени повече от 15 спортни дисциплини, в които всеки посетител ще може безплатно да упражни.

"СОФИЯ СПОРТУВА" се осъществява с подкрепата на Столична община и Министерство на младежта и спорта, а каузата на събитието е изграждане на фитнес площадка с уреди за хора с двигателни увреждания, които от това лято ще бъдат на разположение на всички в Борисовата градина.

Тя  предстои да се превърне в арена на множество спортни дисциплини, сред които: Kangoo Jumps, художествена гимнастика, брейк и хип-хоп танци за деца, кросфит и други силови тренировки, йога, bubble football, муай-тай, бокс, тенис за деца, бадминтон, спорт за бебе, носещи майки, както и активности за хора с двигателни увреждания. Пълната програма и график за провеждане на отделните занимания може да видите на официалния сайт на събитието www.sofiasportuva.bg и в социалните медии.

Освен много спорт, в "СОФИЯ СПОРТУВА" ще се включат и специалисти в областта на здравето и спорта, с които посетителите ще имат възможност да се срещнат и да разговарят. Ще бъдат представени и нови за пазара артикули и продукти, които подпомагат здравословния ни начин на живот.

Кои познати лица ще тренират и ще се забавляват заедно с Вас, разберете на 03 и 04 юни от 10:00ч.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@