0

С адреналин за актьори и екип завършва днешният снимачен ден на „Откраднат живот: Възмездието“, който е и последен за третия сезон на най-успешния български медицински сериал.

Снимките са на открита локация, която бележи една от големите развръзки в историята на някои от главните герои. Дългоочакваният финал на сезона зрителите ще видят на 26 май от 20.00 ч. по NOVA, когато щастливите мигове ще се преплетат с неочаквани драматични ситуации.

Дни преди финалните епизоди на третия си сезон „Откраднат живот: Възмездието“ печели все повече зрители пред малкия екран и отбелязва все по-голям ръст спрямо предходния сезон.

Данните от гледаемостта на продукцията потвърждават ръст от 20% от старта на сезона през февруари, а този месец сериалът привлича 30% повече зрители на възраст 18-49 години пред екраните. Расте интересът и на женската аудитория (33.1%), както и на младите зрители на възраст 18-34 (32.1%).

"Нова Броудкастинг Груп" продължава да подкрепя български сериали и филми, а успоредно с това нараства и интересът на аудиторията към родните продукции. От първия епизод на сезон 1 на „Откраднат живот“ през март 2016 година досега, компанията реализира общо 5 български тв и уеб сериали и подкрепи 4 филма за голям екран.

В ефира на NOVA освен „Откраднат живот“, успешно върви и романтичната комедия „Ние, нашите и вашите“, а продуцентите от 7Talents, част от портфолиото на Нетинфо, са създатели на първите уеб сериали у нас, като  „Не така, брат“ и „Апартамент 404“, а този месец предстои да стартира и третият им проект. 

Кинопродукциите, реализирани с подкрепата на "Нова Броудкастинг Груп" досега са „Маймуна“ на режисьора Димитър Гоцев-Шошо и „Воевода“ на Зорница София. На 19 май е кино премиерата на най-новия български филм "Бензин" на режисьора и актьор Асен Блатечки, а тази есен феновете на българското кино ще могат да гледат на голям екран „Вездесъщият" на Илиян Джевелеков - още една българска лента, на която "Нова Броудкастинг Груп" е копродуцент. 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@