Кой влиза в Big Brother Allstars?
Източник: netinfo
8

Big Brother Allstars започна. Нови звезди прекрачват прага на Къщата. Вижте кои са те:

Деси Слава

„Аз съм Деси Слава, истинският победител във VIP Brother 2. Спомням си момента, в който казаха, че не печеля аз и че оставам втора. Имах по-хубави качества от Христина, наистина. Може би звучи нескромно, но аз наистина го вярвам и ви го казвам. Ако нямам това чувство да искам да бъда победител, реално аз нямаше да мога да направя и кариера в живота си, нямаше да мога да се развия. Искам да си призная – аз неведнъж съм казвала, че ако Азис не беше с мен, аз най-вероятно нямаше да вляза. Страхувам се от агресивни хора; хора, които имат голяма уста и могат да те надприказват и не можеш никога нищо да им кажеш. Азис беше този, който ми каза: „Няма да се притесняваш, знаеш моята уста колко е голяма. Ако има някакъв проблем, аз ще го оправям!” Той беше моят закрилник там. Беше моят ангел хранител”, споделя певицата.

„Значи, това със столиците искам да кажа, че тръгна от мен. Тогава разбрах, че Манхатън не е в Австралия. Зрителите ме запомниха с това, че съм много емоционална като човек. Много се смях, много пях... Някои хора се опитаха да ме обвинят и да кажат, че „тя пък само пее, какво толкова пее?!”. Еми какво да правя друго? Аз съм певица! Не съм злобарка да се заяждам с хората. Трябва да ми сложат една тапа в устата, за да не пея. Последните няколко месеца наистина са тежки в личен план за мен. Нямам човек до себе си в момента, нямам приятел. Опитвам се да съм силна и да го преодолея, да го преживея... Смятам, че Бог не ни дава неща, които не можеш да преживеем. Вълнувам се от това, че не знам кои са участниците. Интересно ми е, дори не искам да знам кои са. Излъгах... Поведението ми като цяло ще бъде продиктувано от хората, с които ще съжителствам вътре. Няма да правя неща, с които да си мисля, че непременно ще се харесам на хората отвън или на хората вътре. Просто ще бъда себе си и ще правя това, което чувствам. За мен е много важно да не изневерявам на себе си”, казва Деси Слава.

Къци Вапцаров

„Аз съм Къци Вапцаров, добре познат от Big Brother 2012. Ето ме в 2015-а, може да ме очаквате и в 2018-а, 2021-а и т.н. - през 3 години. Смятам, че зрителите на Big Brother ме запомниха на първо място с „Къцамун”, Фънки също беше измислил „Къцака”, което пък ми звучеше японско, много готино. Той казваше: „Да отидем и да убием Кацака или да го обесим!” Забавата е най-важна! Каквото ще да правим, каквото и вътре да се случва, най-важно е да се забавляваме и най-вече да не се забравя, че зрителят трябва да се забавлява. Аз бях всеотдаен Съквартирант, хвърлях се във всички, загубих зъб от всеотдайност... Памела Андерсън беше велико преживяване! Много се притесних в началото и вътрешно си казвах: „Сега като я видя, ще я грабна и ще я пренеса на ръце!”, но като я видях и ме досрамя. Сега ако ми падне, вече ще си я грабна!”, казва Къци.

„Много тежко беше, когато свършваха овесените ядки. За кашуто много се ядосвах, защото гадните месоядни си поръчват месо, ние, кротки вегетарианци си поръчваме скромно кашу и гадните месоядни изяждат и месото, и кашуто. Имах някакъв проблем горна спрямо долна граница на кръвното и просто си го мерех. След Big Brother съм станал по-спокоен, не толкова невротичен, не взимам нещата толкова на живот и смърт. Това е много важно! Миналият път ми се размина победата, но този път никакво разминаване! Този път съм се подготвил – Кацамун влиза с 6 ръце и с 8 крака и ще се боря докрай. Ще се боря всъщност за доброто настроение”, допълва Къци.

Евгени Минчев

„Здравейте, аз съм Евгени Минчев – ПР и продуцент. Притежател съм на марките „Руски бал”, „Национална гордост” и конкурса „Бизнес дама на годината”. Автор съм на 7 книги – 5 с поезия и 2 с проза. В момента е готова за печат и новата ми книга, която отразява живота ми с най-голямата българска звезда Емил Димитров. Признавам, че съм невъздържан, необичаен и ексцентричен, но мога да си го позволя. Аз съм магнит за световните звезди – Илона Сталер-Чичолина, Клаудия Кардинале, Вики Мишел от сериала „Ало, ало”, Ивана Тръмп, Хулио Иглесиас, Ева Херцигова, Борис Джонсън – кмет на Лондон и моя приятел Стивън Бауман от група „Блейк”. Мои са някои от следните лафове и изказвания: „Някои  хора твърдят, че са известни. То и Кинг Конг е известен, но е маймуна”, „Характерът ми е благ като грозде, само понякога ферментира”, „Който ме харесва, да си вдигне ръката. Който не ме харесва, да си вдигне стандарта”, казва Евгени Минчев.

„Миналата година влязох във VIP Brother 95% популярен, излязох 111%, което беше моята печалба. Зрителите ме видяха точно такъв, какъвто съм – понякога усмихнат, понякога разплакан; понякога пиян, понякога трезвен. Като всички останали хора, само че тях не ги дават по телевизията. Себе си не съм изненадал, защото съм учил във Военно училище, така че по-скоро изненадах хората, които си мислеха, че Евгени Минчев влиза с лак за нокти, маникюристка, педикюристка и масаж на 25 минути. Не трябва под лъскавия шал и папийонката хората да търсят нещо необичайно. Просто аз съм като всички тях. Имам 2-3 или 5 таланта повече от обичайните хора и това ме е завело на висоти, които пожелавам на всички. Пребивавайки в София и в Лондон, където имам интересен живот, този път искам да вляза за 1 месец в моята вила в Нови хан”, завършва Евгени Минчев.

Ваня Червенкова

„Аз съм Ваня Червенкова, финалист от VIP Brother 2013. Нося харизмата в себе си и съм от хората, които се запомнят и винаги оставят дълбоки и трайни следи. За някои може би съм била много труден Съквартирант, за други бях добрата майка на Къщата, чийто отбор, разбира се, взе победата на финала. Аз отново съм Желязната лейди. Аз съм характер, който ако загубя 3-4 битки, мога да си го позволя, но войната никога няма да я дам. Войната винаги я печеля аз”, заканва се Ваня Червенкова.

„Big Brother изкара от мен емоции, които никой друг в реалния живот не може да изкара от мен. Големият Брат изцяло ме победи, което е много страшно да го кажа аз, Ваня Червенкова. Съжалявам, че в предаването не успях да покажа тази добра страна от моя характер, която много малко хора познават. Например, че аз съм с изключително чувство за хумор. Big Brother е като онази стара любов, която ръжда не хваща. Сега в момента правя един аналог с онова стихотворение на Димчо Дебелянов „Да се завърнеш в бащината къща, когато вечерта смирено гасне”. При мен чувството е такова. Който каже в това шоу, че не иска да стане победител, той много тежко ще излъже. Всички ще се борят за финала, всички ще се борят за любовта на зрителите. Всеки един човек обича да побеждава”, казва Червенкова.

Борислав Атанасов

„Аз съм Борислав Атанасов, участник от „Къртицата 2”. Аз съм бивш волейболист и владея два езика. Завършил съм висшето си образование в САЩ, в Boston University със специалност хотелиерски мениджмънт. В Щатите съм тренирал четири месеца с морските тюлени. Там тренировките са толкова тежки, че четири месеца ми се сториха като четири години. Школата на тюлените определено ме изгради като силен боец. Смятам, че съм много голяма машина. Физическата подготовка на един човек е доста показателна за това колко той самият уважава себе си и до каква степен държи на себе си. Определено се чувствам в много добра форма. Това си е моят наркотик. Както е за някои хора пушенето и пиенето, аз съм така със спорта. Буквално от детска възраст съм започнал и не смятам, че някога ще свърша”, казва Борислав.

„Без да скромнича смятам, че бях най-добрият състезател в „Къртицата”. Определено ме запомниха като най-добрия играч и в същото време като плейбоя на предаването, в което не виждам нищо лошо. По-добре да съм плейбой, отколкото простакът в предаването. Да поговорим малко за секс! Една моя любима тема. Супер трудно е човек да се сдържа когато е затворен сред много красиви жени и в тази връзка леко ме е страх да разбера с какви ще бъда затворен този път. След предаването определено с фенките имаше един голям бум  на флиртове и закачки. Смятам, че имам доста добри физически дадености и първоначално жените изпитват тази потребност да ме консумират. Благодарен съм на Господ, че ми е дал толкова много, за да имам това предимство пред останалите мъже. В момента се занимавам със семейния ни бизнес, движа си автокъщата и от скоро започнах да се занимавам с търговия на акции на стоковата борса. Абе...перфектният мъж! С мен определено се живее много лесно. Много съм директен и много първичен във всяко едно отношение, защото не мога да търпя. Това, което ми е в главата и душата, то ми е на устата. Истината боли на моменти, но това е. Влизам в Къщата, защото това е поредното предизвикателство, което смятам, че заслужавам. Влизам да спечеля, какво да се лъжем сега”, казва Борислав.

Йоана

„Здравейте, аз съм Йоана и участвах във VIP Brother 2013. Аз мисля, че зрителите ме запомниха с чувството ми за хумор; със смешките, които правех в Къщата; много танцувах. Най-хубавите ми моменти в Къщата бяха, когато Ваня Червенкова депилираше лицето ми. Мисля, че щях да умра! Такава болка не съм изпитвала през живота си! В Къщата намерих приятели. Една от приятелките ми, която остана такава и до днес, това е Ваня Червенкова. От Big Brother спечелих по-голямо самочувствие, самоувереност. В момента работя в сферата на ресторантския бизнес. Нямам конкуренция в София! Това звучи много „уау”, но... Аз продължавам да бъда артист, но в друга посока. Продължавам да фантазирам, продължавам да творя, просто съм в друго амплоа”, споделя певицата.

„Аз изключително много обичам Big Brother! Децата ми също много искат да ме видят в Къщата. Първият път изключително много се притеснявах – може би един месец, преди да вляза в Къщата, не можех да спя, не можех да дишам, не можех да ходя, не можех да хапна... Беше някакъв шок! Тоест и това разбрах – че човек може да бъде по-силен от страховете си и да ги надскача. И аз надскочих себе си. Влизам с отворено сърце и ще бъда такава, каквато съм. И това е. That`s all”, казва Йоана.

Соня Култуклиева

„Аз съм Соня Култуклиева и участвах във VIP Brother 2012 година. Мисля, че зрителите ме запомниха с това, че се преобличах по три пъти на ден. Абсолютна рекордьорка съм по брой вкарани куфари в Къщата на VIP Brother. Мисля, че ме бие само Иванка Тръмб като участничка във VIP Brother през 2010 в Лондон. Аз въведох елегантния стил на обличане в Нови хан. До онзи момент жените влизаха само по анцузи или домашни роби. Най-щастливите ми моменти в Къщата бяха когато си говорехме с Памела Андерсън. Аз ѝ подарих шал и даже когато по-късно се чухме в Лос Анджелис, и тя ми каза „винаги, когато ми е студено и мрачно на душата се загръщам с твоя кашмирен шал”. Като журналистка винаги искам да съм първа. Аз съм първата българка, стъпила на фондовите борси в Ню Йорк, Сао Пауло, Лондон и Атина. Първата български журналистка, допусната в цитаделата на „Газпром”, в центъра на „Майкрософт”. От малцината съм, които са успели да вземат интервю с двама държавни секретари на САЩ – Мадлин Оубрайт и Хенри Кисинджър, както и с вицепрезидента Ал Гор. Втората след Мадона, допусната да снима в Каса Росада в Боенос Айрес. Толкова ли съм стара или съм толкова гениална?!”, казва Култуклиева.

„Известна съм с това, че не цепя басма на никого. Не ме е страх да влизам в битки с най-силните на деня. Последно време се изкушавам да вляза в политиката. Защо пък не?! Само да не прозвуча като Луна! Когато през 2012-а година влязох в Къщата на Big Brother, много от моите приятели интелектуалци ми казаха „на теб мястото ти не е там!”. Аз им отговарях, че ако е писано да се изложиш, ще го направиш и по СNN, не е задължително да си в Къщата. Аз излязох с повече позитиви, отколкото негативи от там, но някак ми се щеше да остана по-дълго. Имам нужда от един реванш, за да покажа повече от себе си. Бях и ще бъда безкомпромисна към битовизмите. Хайде да изнесем нашата група от Съквартиранти от кухнята в хола! Нека да си говорим за нещо повече от запръжки и тоалетна хартия, моля”, призова Соня Култуклиева.

Ваня Джаферович

„Аз съм Ваня Джаферович, победител в „Сървайвър 5”. Не вярвах, че няма Ваня мъжко име в България. Аз съм от Хърватия, в България дойдох 2005 година. Бивш професионален футболист. Почти цялата ми професионална кариера мина в ПФК „Берое” Стара Загора. Много пъти съм искал да си тръгна, много трудни моменти съм имал във футбола, но все нещо ме връщаше в България. Имах много контузии – два пъти късах предна кръстна връзка на ляво и два пъти на дясно коляно. Това е най-тежката контузия в спорта по принцип. Опитах се да избягам, отидох в Кипър и казах „сбогом, България”, обаче все нещо ме връща. Накрая се ожених и имаме две деца, които са родени в България. Не искам повече да си тръгвам, чувствам се българин и всичко ми е тук. В момента съм маркетинг мениджър на ПФК „Берое” Стара Загора. Когато бях футболист бях много емоционален, много избухлив, имах много червени картони. Тогава се научих, че не е хубаво да псуваш съдии и други футболисти. Аз тогава бях млад и много емоционален. Сега знам, че не е хубаво, даже съжалявам, че съм обидил някои хора по един или друг начин”, казва Ваня Джаферович.

„Не всички футболисти са глупави, има и такива, които не са. Стереотипът за футболистите винаги е един и същ – слушат чалга. В България е чалга, в Хърватска е сръбски фолк, излизат с манекенки, някои пият, други – не. Едно време се пиеше повече, сега малко по-малко. Аз се смятам за нетипичен футболист. Никога не ми е харесвала тази атмосфера в съблекалнята, никога не съм допускал да се слуша чалга. Когато бях капитан съм им давал по една-две песни, когато сме побеждавали. Иначе я забранявам, защото съм голям фен на рок музиката и само това слушам. След семейството ми, най-голямата ми лична победа е спечелването на "Сървайвър". За да спечелиш една такава игра, няма как да не си интригант и манипулатор. Най-важното в едно риалити е да се абстрахираш от емоциите, да не се влияеш какво е казал един или друг. Или да съжаляваш, че си наранил някой. Дори да е така, трябва да съжаляваш след предаването. По време на предаването няма емоция. За да стигнеш до върха, трябва да газиш. За Big Brother ще направя съвсем различна стратегия. Там камерите са нонстоп, не можеш да правиш коалиции, както в „Сървайвър”. Тук трябва да си естествен, трябва да си истински. Винаги си имам стратегия. Не знам как ще спечеля Big Brother, ама трябва да го спечеля”, казва Джаферович.

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

Коментари 8
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

8 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Руските туристи шокираха Занзибар с поведението си

Руските туристи шокираха Занзибар с поведението си

Свят Преди 22 минути

Търпението на местните жители на практика се е изчерпало

Дете беше намушкано с нож в Пещера

Дете беше намушкано с нож в Пещера

България Преди 1 час

То е прието за лечение в болницата в Пазарджик

Павилионите с кабела - убиец в София са незаконни

Павилионите с кабела - убиец в София са незаконни

Свят Преди 4 часа

Главният архитект на София Здравко Здравков докладва за редица нарушения

Благодаря на Бил Гейтс, лъже ни за снега

Благодаря на Бил Гейтс, лъже ни за снега

Свят Преди 5 часа

В социалните мрежи обявиха, че снегът, затрупал Тексас, е „фалшив”

Боян Чуков

Боян Чуков напуска БСП

Избори 2021 Преди 5 часа

Той ще бъде кандидат за депутат от ВМРО

Гърция иска ЕС "да се задвижи бързо" за сертификатите за ваксинация

Гърция иска ЕС "да се задвижи бързо" за сертификатите за ваксинация

Теми в развитие Преди 6 часа

Гърция сключи с Израел споразумение, което позволява пътуванията между двете страни на онези, които са се ваксинирали

Алексей Навални

"Амнести" лиши Навални от статута "затворник на съвестта"

Свят Преди 6 часа

Каква причина посочва "Амнести интернешънъл"

Президентът оспори пред КС специалния прокурор

Президентът оспори пред КС специалния прокурор

България Преди 6 часа

В своето искане президентът развива аргументите за противоконституционност

Как ще работят заведенията, отново сватби и екскурзии

Как ще работят заведенията, отново сватби и екскурзии

България Преди 7 часа

Задължително е спазването на всички противоепидемични за работа

Скандал във Франция: Да има ли месо в училищните столове

Скандал във Франция: Да има ли месо в училищните столове

Свят Преди 8 часа

Меню без месо в училищните столове в Лион предизвика остра полемика във Франция

Убедителна преднина за NOVA в началото на новия сезон

Убедителна преднина за NOVA в началото на новия сезон

Любопитно Преди 9 часа

Шоуто „Като две капки вода“, както и българските сериали „Откраднат живот: Финалът“ и „Братя“ стартираха с отлични резултати

Кейтлийн Дженър

Известни личности, които смениха пола си

Любопитно Преди 9 часа

Вижте няколко холивудски звезди, които станаха още по-популярни след това свое решение

Пресякоха търговия с фалшиви български и американски документи

Пресякоха търговия с фалшиви български и американски документи

България Преди 9 часа

Един човек е задържан и е с повдигнато обвинение

Как ще се издават сертификати за ваксинирани

Как ще се издават сертификати за ваксинирани

Теми в развитие Преди 9 часа

Той се получава след като е поставена и втората доза от ваксината

Ема Коронел Айспуро

Арестуваха жената на Ел Чапо, в какво е обвинена

Свят Преди 11 часа

Наричат Ема Коронел Айспуро най-преданата съпруга

Севернокореец плува 6 ч. до Юга, незабелязан от военните

Севернокореец плува 6 ч. до Юга, незабелязан от военните

Свят Преди 11 часа

Мъжът успя да се добере до Южна Корея, плувайки в продължение на 6 часа, за да заобиколи една от най-милитаризираните граници в света