24

С лед финала на "ВИП Брадър" риалити форматът "Биг Брадър" продължава с изданието "Ол старс". Петима мъже и пет жени прекрачиха прага на Къщата в Нови Хан.

Предизвикателствата към участниците започнаха веднага като първата им мисия започна още преди влизането им в Къщата. Всеки от участниците не влизаше сам, а буквално прикован към някой от новите си съквартиранти.

С белезници един за друг бяха вързани

Катето Евро и Китаеца, фолк певицата Бони и Боби Турбото, Петя Буюклиева и Емо Каменов, Христо Трифонов и Пламена и Тодор Славков и Калина Паскалева.

Катето Евро и Китаеца имат привилегията да изберат на коя двойка да бъдат свалени белезниците.

Първи на сцената се появи Николай Първанов - Китаеца, който преди седем години влезе в предаването заедно с тогавашната си половинка - Азис. Сега той е щастливо женен с дете. "Ако мога наново да си изживея живота, бих го изживял по същия начин, както до момента", категоричен е той.

Фурията Катерина Евро пък е изключително щастлива от влизането си в Къщата. "Случва ми се сега да вляза отново в Къщата на Биг Брадър, което е страхотно приключение. Човек не трябва да изпуска възможността да го преживее. Няма да крия, че седем години съм си мислила за престоя си вътре. Аз харесвам такъв тип формати, в тях каляваш волята си и виждаш, че има и други хора освен теб, ако си егоист можеш да го пребориш", казва тя.

Бони пък призна: "Биг Брадър е училището, където можеш да вземеш скоростен курс по живот. Благодарение на ББ аз се дипломирах". Тя ще бъде вързана за Боби Турбото, който е категоричен: "Не съм Боби Турбото! Не съм! Крайно време е всички да забравят този кретен!".

Петя Буюклиева иска да покаже една нова страна от себе си в Къщата, участникът в "Къртицата" Емо Каменов е убеден, че тази игра е бъде изпитание за нервите му и очаква провокация от останалите участници.

Участникът в "Биг Брадър Фемили" Христо Трифонов никак не се е променил от предишното си участие в предаването и остава верен на схващанията си, че: "Жената си е жена. Нали естествено може да се уважаваме с нея много, но крайните решения ги взима мъжа и жената да си знае мястото. Ролите са точни и ясни".

"Прикована" за него е участничката от Мюзик Айдъл 2 - Пламена, която се се подвизава на поп фолк сцената. Решението си да влезе в Биг Брадър "Ол старс" тя обяснява с думите: "Не знам кой е създателят на шоуто, но наистина уникален експеримент, който вади на повърхността някакви неща, които самия ти не си подозирал".

Нежната половинка от последната двойка е Калина Паскалева, известна от "Острова на изкушението". Тя заяви, че влиза в "Биг Брадър", за да направи експеримент със себе си, иска да провери дали може да живее с непознати, тъй като досега никога не е живяла с мъж.

Ръка за ръка с нея влиза не кой да е, а Тодор Славков. "Напоследък, след участието ми в различни формати, мисля че доста хора са добили грешна представа за мен. Искам всичко това да бъде вкарано в правия път", каза той. Славков призна: "Нямам абсолютно никаква тактика. Влизам, за да бъда себе си".

В края на днешния епизод Катерина Евро и Ники-Китаеца бяха повикани в изповедалнята и

избраха да освободят от оковите двойката Емил и Петя.

Цената на свободата им обаче е да бъдат първите номинирани в този сезон на "Ол старс" и другата седмица ще се борят за оставане в шоуто.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@