Кой ще бъде следващият "Х фактор" на България?
Източник: netinfo
0

16 таланта продължават напред на големите концерти в битка за титлата "новия X фактор на България". Кои са те? Вижте:

Момчетата, с ментор Мария Илиева

Източник: Х фактор, Facebook

Славин Славчев – той идва в "Х фактор", за да докаже на всички, че рокът може да бъде Номер 1 в България. Мечтае да направи дует с Глен Хюз и да прави авторска музика с готини музиканти. Като дете обаче мечтите му са били далеч по-странни. Искало е да бъде „романтичен мафиот” – образ, изграден от любими филми и компютърни игри.

Сабатин Гогов – участието си в шоуто определя „на живот и смърт”. Красив, харизматичен и с тембър като кадифе той идва в шоуто, за да защити семейната чест. Той е по-малкият брат на Мехмед Гогов, който миналата година стигна до Къщите на съдиите в шоуто.  Имал е предложение да отиде в отбора на Пирин Благоевград, но точно в този момент е одобрен за шоуто. Въпреки че се отказва от спорта, заради "Х фактор", продължава да играе футбол и да ходи на фитнес.

Траян Костов – той е артистът, който докосва с лекота всяко сърце. Твърди че има в себе си „звяр, ангел и луд” (част от любим негов цитат), а най-голямата му мечта винаги е била да бъде на сцена. Има много татуировки по тялото си, всяка от тях натоварена със смисъл – ангел хранител с рождената дата на майка му, микрофон с надпис – „Музиката е моят начин”, и орел, символ на амбицията и свободата.

Станимир Маринов – той е вокалният майстор в "Х фактор". С музикално образование  и дългогодишен опит в караоке барове, Станимир е доказателство, че всяко нещо се усвоява с много практика. Работата в нощен бар му помага за изпитанията в тренировъчния лагер, а караокето – при избора на песни и тяхното изпълнение. Харесва Джъстин Тимбълейк, Ъшър и Ни-Йо, но голямата му мечта е да направи дует с Кристина Агилера.  

Кои са талантите над 25 години с ментор Любо

Източник: Х фактор, Facebook

Виктор Самсонов – Виктор Самсонов преминава през няколко континента, докато се приземи на сцената на"Х фактор". Именно тук се надява да открие и своето трайно място в света на музиката. 27-годишният модел живее известно време в Южна Африка, а по-късно и в САЩ, където завършва „Икономика” и снима за някои от най-големите модни световни брандове. Бързо се утвърждава като един от най-търсените мъжки модели в Южна Африка и предпочитано лице за кориците на списанията.

Атанас Ловчинов – той е най-възрастният участник в третия сезон, но със сигурност носи рядко срещан младежки дух. „57 години чаках "Х фактор”, признава на сцената на шоуто самият той. За Наско кастингите започват с известно притеснение от възрастта и откъсването от музиката от десетилетия. В младежките си години той има обещаваща рок група, която с времето се разпада. Голямата му мечта обаче остава музиката – мечта, която се материализира след изпълнението му на Here I go Again на "Уайтснейк", което вдига адреналина на журито и показва на съпругата му, че никога не е прекалено късно.

Ренета Ганева – за нея участието е не само извоювана победа, но и едно ново начало. Силният дух и огромното желание на 30-годишната пловдивчанка да пее ѝ дават сили да продължи с музикалната си кариера, дори след тежка интервенция на гласните струни. Ренета описва себе си с една дума – „бунтар“. Бунтарството ѝ помага да продължи с изучаването на поп и джаз пеене, а също така ѝ дава кураж за участието й в музикалния формат.

Георги Бенчев –първото, което трябва да знаете за него, е, че той е „мега стабилен“. Това са думите, с които Георги Бенчев се появи на кастингите на "Х фактор", превръщайки ги в своя запазена марка. В ежедневието 37-годишният Жоро се занимава с продажба на компютри и хардуер. Вечер обаче той става друг човек – музикант. От години работи като диджей в бар, а така също пее с голяма приятелска компания в караоке клуб.

Кои са момичетата с ментор Саня Армутлиева

Източник: Х фактор, Facebook

Кристина Дончева – Кристина Дончева е най-младият участник в третия сезон на "Х фактор". За зрителите на Нова ТВ тя е позната и от участието си в шоуто „Големите надежди”, за които обаче се оказва твърде голяма. Огромното ѝ желание да пее я отвежда в "Х фактор" където, въпреки своите 14 години, не оставя и капка съмнение в журито, че трябва да продължи и има място на сцената. Освен музиката, другата ѝ голяма мечта е да участва в мюзикъл. Преди него обаче ще трябва да се изправи пред другото голямо изживяване и предизвикателство.

Люба Илиева – тя се явява на кастингите, след като години наред пее сама, без уроци и преподаватели. Изпълнението ѝ обаче доказва, че истинският талант  е по-силен от всичко останало. Любовта и вярата в хората са най-голямото ѝ качество и недостатък. „X фактор" ми показа доста слаби черти на характера – открих, че съм доста емоционална и че всъщност музиката за мен е много повече, отколкото съм предполагала“, споделя Люба.

Михаела Маринова – тя се завръща на сцената на "Х фактор" – тази година обаче с амбицията да стане победител. Определя срещата си с Джеймс Артър в шоуто като най-вълнуващото нещо в живота си. Като малка Михаела мечтае да е принцеса под светлините на прожекторите – тази година тя сбъдва тази своя мечта на сцената. „Досега бях по-лирична, време е да видите дивата Михаела“, дава заявка младият талант.    

Невена Пейкова – животът ѝ е подчинен на една дума и тя е „музика“. 19-годишното момиче от Търговище мечтае за успеха на Бионсе – любимият ѝ изпълнител, който олицетворява цялата женственост и професионализъм, който могат да съществуват. В момента учи поп и джаз пеене, а свободното си време прекарва с… пеене.

Кои са групите и дуетите с ментор Заки

Източник: Х фактор, Facebook

4U – те са момчешката банда. В нейния състав влизат четири момчета, решени да докажат, че заедно могат да постигнат много. Това са: 17-годишният Емил, който дълги години се занимава с брейк денс и писане на текстове; Кристиан, който от 6-годишен се занимава с пиано, а след това започва да свири и на китара; шегаджията Иван, който свири на тромпет и пирзнава, че преди "Х фактор" вече е бил част от друга вокална формация, и Йоан, който мечтае да стане космонавт и да се отправи на дълго пътуване в Космоса.

Иво и Пламен – двамата братя грабнаха сърцата на журито и публиката още от самото начало, с впечатляващото си изпълнение на As long as you love на Джъстин Бийбър. Така усмихнатите момчета от Добрич дадоха сериозна заявка за победата. Иво и Пламен вървят по едни и същи стъпки от деца. Като ученик Пламен, който е по-големият от двамата, пристига в София, за да учи в Музикалното училище „Любимир Пипков“. Малко по-късно, когато влиза в НАТФИЗ, той е последван от брат си Иво. „Живеем заедно и мечтаем заедно“, е фразата, с която Иво и Пламен определят общия си път като братя и музиканти.

Нора и Ива – Едно приятелство, създадено на сцената на"Х фактор", продължава своя живот като музикален дует. Днес двете признават, че не биха могли да си представят да съществуват като дует с някой друг. Голямата страст към музиката, съчетана с много емоции и неподправено поведение на сцената, са в основата на неразривната връзка между двете талантливи дами от Русе.

Sweet 16 – трите дами се срещат за първи път на сцената на "Х фактор" 2014. Красота, характер и глас са качествата, които обединяват Гери Никол, Мишел и Христина. В Къщите на съдиите Заки и Боби Иванчев ги определиха като „новите Destiny’s Child”. Момичетата, явили се като завършени индивидуалности, се отправят към ново предизвикателство – възможността да се научат да работят в група, взимайки най-доброто една от друга.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Щастлива вест: Ивет Лалова роди момченце

Щастлива вест: Ивет Лалова роди момченце

Любопитно Преди 6 часа

Това съобщи самата тя в профила си във Фейсбук

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen

Любопитно Преди 6 часа

Той сам свали куртката си след грандиозен провал на Сините и Червените

Регистрацията за изборите приключи

Регистрацията за изборите приключи

България Преди 9 часа

Общо 23 партии и 11 коалиции са подали в ЦИК заявление за регистрация

ЕК дава 1,5 млрд. евро финансова помощ на Украйна

ЕК дава 1,5 млрд. евро финансова помощ на Украйна

Свят Преди 10 часа

Първият транш от 4,5 млрд. евро беше предоставен на Украйна на 20 март

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

България Преди 10 часа

Консолидираните приходи на Групата за 2023 г. нарастват със 7% на годишна база, достигайки до 2 791 млн. евро

За първи път в Европа един от големите телекомуникационни оператори  демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

За първи път в Европа един от големите телекомуникационни оператори демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Технологии Преди 11 часа

Това приложение на технологията ще допринесе значително в областта на транспорта на бързооборотни малотрайни стоки и храни

ЕП прие първите по рода си правила срещу насилието над жени

ЕП прие първите по рода си правила срещу насилието над жени

Свят Преди 11 часа

Новите правила имат за цел да предотвратят насилието, основано на пола, и да защитят жертвите

Хаити

Ситуацията в Хаити е "катастрофална“ и става все по-лоша е влошава

Свят Преди 11 часа

Три милиона деца в островната страна се нуждаят от хуманитарна помощ, но така и не могат да я получат

Димитър Стоянов: Да вляза и да го ритам, докато шава, или да туширам конфликта

Димитър Стоянов: Да вляза и да го ритам, докато шава, или да туширам конфликта

България Преди 12 часа

Димитър Стоянов: Аз не разбрах, че е служител на НАП

Асен Василев: Не познавам Марин и Стефан Димитрови

Асен Василев: Не познавам Марин и Стефан Димитрови

България Преди 12 часа

Василев: Тази изфабрикувана информация нека си я проверят всички разследващи органи

о

30% ръст на туристите у нас за зимния сезон

България Преди 12 часа

По данни на НСИ общият брой регистрации на туристи у нас е над 1,8 млн.

Румен Спецов: Истинските журналисти не се разхождат с пистолети в джоба

Румен Спецов: Истинските журналисти не се разхождат с пистолети в джоба

България Преди 12 часа

Румен Спецов: Не се интересувам кой и защо изкривява фактите

Обмислят обявяване на епидемия от коклюш у нас

Обмислят обявяване на епидемия от коклюш у нас

България Преди 12 часа

Ето кога се очаква това

Снимката е илюстративна

"Потъвах и само още няколко минути щяха да ме провалят": Невероятното спасяване на Чарлз Лайтълър от "Титаник"

Любопитно Преди 12 часа

Вдъхновяващата история на Чарлз Хърбърт Лайтълър четете в следващите редове

Европейски парламент

Европейският съюз с нови правила за повторна употреба и рециклиране на опаковките

Свят Преди 13 часа

Основната цел на регламента е противодействие на постоянното увеличаване на отпадъците

<p>&quot;Фито е уникален&quot;: Къде е наркобаронът, заснел музикален клип в затвора</p>

След 2 бягства от затвора: Къде е Фито, известният еквадорски наркобарон сега

Свят Преди 13 часа

Историята на известният еквадорски наркобарон четете в следващите редове