1

Ч ат приложението Facebook Messenger вече ще позволява на потребителите да трият изпратени съобщения. Това ще стане възможно с новата версия, която започва своето разпространение из потребителите по света, съобщава Facebook, цитирана от TechCrunch.

Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на бизнесa в България и на Балканите

Услугите, които са алтернатива на Google

Функцията ще е ограничена по време. Няма да е възможно да се трият стари съобщения. Вместо това потребителите ще имат 10 минути след изпращането на дадено съобщение, за да го изтрият.

Facebook призна, че чете съобщенията в Messenger

Facebook пуска директен конкурент на YouTube

Компанията предупреждава, че потребителите ще виждат маркери на местата, където има изтрити съобщения. Освен това съобщенията реално няма да се изтриват веднага. Те ще се пазят известно време от системата, макар и да не са видими. Идеята е не може функцията да се използва за злоупотреби и тормоз, тъй като ще остават доказателства. Facebook не уточнява колко време ще пази изтритите съобщения.

Скоро Messenger ще има и други функции за триене на разговори. Те ще позволяват изтриване на стари разговори след определена дата, поставяне на "срок на годност" на некриптирани съобщения, които да се трият автоматично и др. По този начин потребителите ще могат да трият стари и ненужни разговори. Тези функции обаче все още се разработват.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@