10 от любимите ни YouTube канали
Източник: netinfo
0

Телевизия? Сигурно се шегувате. Как бихме могли да изберем скучни и дълги реалити шоу програми пред интензивните и професионално създадени канали, които ни предлага YouTube? 

Представете си, че ви заливаме със суха статистика на тема колко видеа се качват в най-големия сайт за видео споделяне дневно. А сега си представете как бихте реагирали в стил евтина американска реклама - "Как да разбера какво си заслужава да бъде гледано?".

Не можем да знаем какво съдържание би подхождало на вашия вкус, но смятаме, че в нашата селекция има канали, които са максимално разнообразни и ще допаднат на различните части на нашата аудитория. А и доста от тях са универсални. Универсално забавни. 


FPSRussia

FPSRussia е побъркан руснак с огромни оръжия, който всъщност не е истински руснак. Оръжията обаче са съвсем истински и са заредени до пръсване с муниции, които само чакат да бъдат изстреляни по газирани напитки, дини или манекени зомбита с нацистки външен вид. С FPSRussia изхабяването на муниции за хиляди долари за няколко минути изглежда забавно по особен начин. Честно, сякаш искате да се намирате в тъмна стая и да се смеете зловещо, докато около вас бушуват пламъци

 

Blendtec

Макар да става въпрос за рекламен канал, нямаше как да пропуснем Blendtec. Веселякът Том Диксън е на средна възраст и се забавлява, като унищожава неща. Всякакви неща - от детски играчки до високотехнологични устройства (да, наистина боли). Как го прави? Не, забравете за класическите методи - Диксън използва блендер. Невероятно мощният и издръжлив блендер на Blendtec явно може да направи на прах всичко, защото това е самата идея на рекламата. Дори да не си търсите блендер, с който да правите магнитни стружки, гледането на канала си остава невероятно забавление. 

 

Collegehumor

Препоръчително е да гледате Collegehumor на collegehumor.com, но дори да се задоволите само с YouTube канала, няма да останете разочаровани - просто ще гледате малко по-старо видео. Екипът на CH е голям и форматите, които може да гледате в канала му, са доста. Пригответе се за доза по-интелигентен хумор, в който речта е по-важна от всичко останало, а играта на думи е почти навсякъде. CH иронизират всичко - филми, предавания, политици и каквото друго се сетите. Недостатък за някои може да е, че хуморът им е тясно обвързан със случващото се в САЩ. На нас ни допада. 

 

EpicMealTime

Смятали ли сте, че някога ще стоите пред компютъра, смартфона или таблета си и ще гледате огромен, брадат, двуметров канадец, който готви огромни ястия от месо и алкохол? Е, изглежда не сте били достатъчно далновидни. Харли Моринстайн и неговата компания от фалшиви гето звезди обичат да готвят, но го правят по особен начин. Под особен разбирайте брутален. Какво ще кажете за десет прасета, свързани анус към уста, като всяко от тях е пълнено с пуйка, а всяка пуйка - със заек, а всеки заек - със сандвичи? Трябва да си признаем, че вероятно сме объркали реда, но емоцията по време на гледане на видео на EMT е толкова завладяваща, че ни е позволено. 

Ако сте вегетарианец или имате слаб стомах, по-добре пропуснете техния канал. 

 

freddiew

Фреди Уонг и Браян Лач са приятели от колежа и имат обща страст - кинематографията. Те започват като истински любители, с непрофесионално оборудване и неособено добри монтажистки умения, но с огромни мечти и амбиции. 

Днес качеството на продукцията им не се различава значително от холивудските екшъни, но пък в повечето случаи идеята зад произведенията е по-интересна. Фреди и Браян са експерти в сферата на специалните ефекти и най-вече в експлозиите. Толкова са добри, че направиха кратко видео на сцената на "Каубои срещу извънземни", както и няколко реклами за Battlefield 3

 

Smosh

Антъни Падия и Иън Хикокс са част най-популярните канали в YouTube почти от самото начало на сайта. Кариерата им започва с пародия на песента на Pokemon, но постепенно еволюира до създаване на професионални комедийни продукции. Smosh нямат конкретна тема, макар някои да присъстват особено често. Препоръчваме ви Food Battle, в което двамата провеждат дебилни битки с храна (по коренно различен начин от това, което очаквате) и "If *** Were Real", където Smosh си си представят различни виртуални или телевизионни сензации в истинския живот.

Освен всичко това Smosh са и музикални изпълнители и имат два професионални албума. Следете и втория им канал - IanH, в който те публикуват необработени моменти от живота си. Обикновено отварят поща от почитатели или се хранят, но го правят безкрайно дебилно. 

Michelle Phan

 

Мишел е най-известният бюти влогър в YouTube. Тя дава съвети на нежния пол как да се гримира добре - наблягам на добре, защото нейните идеи и начинът, по който ги поднася, са нежни и красиви, а резултатите - невероятни. Разбира се, каналът е насочен към дамите, но силният пол също може да намери приложения за него. Изненадайте половинката си с познания за гримовете й или се образовайте добре, преди да направите подарък. Препоръчайте Мишел и на дъщеря си, особено ако тепърва започва да се гримира - това е добър шанс тя да не възприеме масовия начин на гримиране, популярен в България. А именно - с мистрия! 

 

nqtv

Вероятно сте чували за Реми Гаяр. Този симпатичен французин изглежда няма инстинкт за самосъхранение и рeспектът му към силите на реда е нулев, тъй като прави всевъзможни шеги на публични места. Неслучайно Реми е лежал в затвора. Въпреки това повечето му номера са безобидни, макар понякога да включват крабжа на шапката на полицай. Освен всичко Реми е и страхотен футболист. Трудно е да опишем това, което прави в кратък текст. Като цяло - неща, които са толкова дръзки, че може да се засрамите самите вие. 

 

TheFineBros

The Fine Bros е учудващо позитивен и нециничен канал, който успява да задържи вниманието ви. Решихме да го включим, защото повечето от предложенията ни са сравнително груби и дръзки, което може да не се хареса на всички (но вероятно ще се хареса на повечето). 

Раф и Бен, или The Fine Bros, са екип, който създава различни типове съдържание, но става особено популярен с формата си "Kids React", като впоследствие стартира и Teens React. В двете шоу програми деца или тийнейджъри гледат популярно видео или видео от известни YouTube канали и го коментират. Правят го толкова неподправено, че ще ви бъде трудно да спрете, докато не изгледате всички стари видеа. Освен това Раф и Бен обичат да снимат кратки видеа, в които разкриват какво се случва в множество филми за няколко минути. 

 

WongFuProductions

Уес, Тед и Фил, както и до определена степен приятелките им са видеографско трио с китайски произход. За разлика от деветте преходни канала те имат амбиции да създават пълнометражно кино и сериали и са по-скоро сериозни, макар често да срещаме и приятен и ненатрапчив хумор. Известни са с музикалните си клипове (Дейвид Чой например), кратките си сериали и изключително силните си късометражни филми. 

Като цяло - подгответе се за малки дози истинско кино - с драма, чувства и, разбира се, хумор. 


 

 

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Свят Преди 14 минути

Гласуването в 15-членния съвет завърши с 13 гласа "за", Русия гласува "против"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Свят Преди 43 минути

Целта е проверка за лица, които са нерегламентирано в тях, опасни предмети, наркотици и забранени вещи

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Свят Преди 3 часа

Разкопките са извършени в района на град Кандира в Турция

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

България Преди 3 часа

Разследват измама със субсидия, свързана а с пандемията от COVID-19

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

Любопитно Преди 3 часа

Това доказва, че на генетичните прогнози не трябва да се разчита твърде много

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 4 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 4 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 4 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 4 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 4 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 4 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 5 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Свят Преди 5 часа

Принцесата отдавна е поддръжник на различни благотворителни организации за борба с рака

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

България Преди 5 часа

50-годишният обвиняем от Хасково се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата

Това са приоритетите на САЩ за България

Това са приоритетите на САЩ за България

България Преди 5 часа

Според Кенет Мертен ефективният преглед на инвестициите е полезен за всички страни

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

Свят Преди 5 часа

71-годишният актьор е посетил Националния медико-хирургически център, където се е срещнал с трима пострадали