3

С ериалът "Приятели" ще остане в историята като един от най-обичаните и най-желаните да се завърне отново на екран. Въпреки редовните слухове, че това ще се случи, шестимата актьори далеч не виждат нещата така. А според Дженифър Анистън подобен сериал в наши дни няма да може да сработи заради технологиите като iPhone, съобщава онлайн изданието CNET.

"Шегуваме се, че ако "Приятели" са създадени днес, ще имате кафене пълно с хора, които просто се взират в своите айфони. Няма да има реални епизоди или разговори", коментира Анистън в подкаста Thrive Global на iHeartRadio.

Най-красивата жена на планетата за 2017 г. е Джулия Робъртс

Според нея модерните технологии са доста вредни. "Те са разработени, за да могат буквално да превземат съзнаниято ни и да ни пристрастят към екрана" коментира актрисата. Това може би означава, че скоро няма да я видим в реклама на някой смартфон.

През 2016 г. американското списание посочи Дженифър Анистън за най-красивата жена на планетата.

Най-красивата жена за 2016 г. (снимки и видео)

Все пак, Анистън може да се окаже права. The New York Times съобщи преди дни, че се увеличава броят на кафенетата, които отказват да предлагат безплатен WiFi на клиентите си. Причината? Тяхното желание да мотивират клиентите да говорят помежду си.

"Искаме да създадем социална среда. Ние сме място за човешки взаимодействия, иначе сме просто стока", коментира управител на кафенето HotBlack в Торонто, което е създадено с тази идея. Началото е било трудно и клиентите са негодували. Едва след репортаж в местните медии, почитателите на идеята са започнали да ходят в кафенето по-често и да са доволни от липсата на WiFi.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@