2

Много хора свързват името на Алла Пугачова с песента "Миллион алых роз" и с афинитета й към по-млади мъже.

Колко обаче знаят, че голямата й страст всъщност са автомобилите?

Интересът към тях запалил бившият й съпруг Филип Киркоров, когато й подарил червено "Ауди ТТ". Тя толкова се влюбила в тази марка, че решила да колекционира стари модели от 30-те години.

Алла (AllaPugacheva.ru) ги нарича "автомобили за душата", разкриват от "Жокер медиа", които организират прощалния й концерт на 4 март в зала 1 на НДК.

Първото возило, което певицата си купила с пари от хонорар, била "Жигула". След години обаче започнала да получава колите с панделка - и то такива, за които на младини никога не си е мечтала.

Един от най-шикозните автомобили, които получава като подарък на свой рожден ден, е от кмета на Москва Юрий Лужков.

През последните години тя се наслаждава на златистия си "Мерцедес Пулман". За него казва, че е красива и изключително удобна машина, но смята да го продаде, защото започнал да се поврежда.

На негово място вероятно ще купи бял "Хамър", с който "е много удобно да се ходи на семейната вила".

Мъжете в живота на руската прима изглежда се съобразяват с нейните предпочитания. За да отбележи 11-годишнината им, Филип Киркоров (Kirkorov.ru) й прави кралски подарък - "Бентли Арнаж", което струва 780 хил. долара.

Лимузината с цвят ултрамарин има просторен салон от естествена кожа и дърво - точно като за кралицата на руската естрада. Днес обаче на тези удобства се наслаждава някой друг, защото Пугачова се разделя с возилото малко по-късно.

Алла има и "Ролс-Ройс" с всички екстри, който е поръчан специално за нея. Той е направен така, че да побира всичките й сценични тоалети, разполага с два бара, телевизор и мек кожен диван. Скъпата кола обаче стои в гаража, защото е подходяща само за специални случаи, жалва се Пугачова.

Руската прима може да се похвали и с три бронирани коли - две за охраната й и една за нея самата, когато пътува за участие.

Алла е категорична: "Ако мъжът до мен ме обича, да ми подари лимузина".

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@