0

В исшата лига е на прага на поредния кръг, в който е възможно да придобием добра представа (или не) за изхода от шампионата, а също и за това кой ще успее да завърши в заветните Топ 4, след като в неделя „Ливърпул” и „Челси” изиграят мача по между си. Но сега ще погледнем към папарашката част от живота на звездите от Висшата лига, чиито мултимилионни договори ги превръщат в най-добрите клиенти на италианското (и не само) автомобилостроене.

Руското издание Motor.ru прави доста задълбочен преглед на гаражите на звездите от Висшата лига, в които присъстват италиански супер автомобили, луксозни „британци” и „германци”, като задължително е да има поне един супер потентен всъдеход.

И така, екзистенциалният въпрос: каква футболна звезда си, ако не паркираш на клубния паркинг личния супер автомобил? Руските колеги стигат до извода, че любимата играчка на звездите от Висшата лига е Lamborghini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En route 66 👊🏿 on route 66 #holidays #route66

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

На същата марка разчита звездата на „Манчестър Сити” Серхио Агуеро, който се вози с черно Lamborghini Aventador. Същият модел, но бял, е избрал Хенрих Мхитарян от „Арсенал”. Съотборникът му Пиер-Емерик Обемаянг също се вози с Aventador, но той предпочита по-екстравагантните цветове. Но списъкът с фенове на Avantador не спира с тези тримата. С V12-звяра на Lambo се возят още Джефри Шлуп от „Кристал Палас”, вратарят на „Манчестър Сити” Едерсон, защитникът на „Лестър Сити” Дани Симпсън, полузащитникът на „Кристал Палас” Вилфрид Заха.

По-евтиният Huracan с V10 двигател не е сред любимите (вероятно заради по-ниската си цена), на него са заложили нападателят на „Саутхемптън” Дани Ингз, а Дани Симпсън от „Лестър Сити” подсилва колекцията си с второ Lamborghini. Много по-скромен е вратарят на „Манчестър Юнайтед” Серхио Ромеро, който кара старо Gallardo.

Конете са любими за футболистите, но специалната черна порода от Маранело е сред топ изборите. Роберто Фирмино и Даниел Стъридж от „Ливърпул” са се спрели на Ferrari 458 Italia, а също полузащитникът на „Уест Хем Юнайтед” Джак Уилшър и полузащитникът на „Арсенал” Месут Йозил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malovi❣️

A post shared by Bobby Firmino (@roberto_firmino) on

Полузащитникът на „Арсенал” Хенрих Мхитарян има и Ferrari, но по-практично (ако за Ferrari може да се даде подобно определение): Ferrari GTC4Lusso със задвижване на четирите колела. Тази година защитникът на „Манчестър Юнайтед” Крис Смолинг се е сдобил с мощното 800 к.с. купе 812 Superfast.

Защитникът на „Манчестър Сити” Бенжамин Менди има F12tdf с с атмосферен 6,3-литров V12 двигател със 780 к.с., който бе пуснат в тираж от 799 бройки. Собственик на още по-рядко Ferrari е Обамеянг (на водещата снимка) от „Арсенал” (явно иска да има всичко италианско), който има в гаража си мощния 1000 к.с. хибриден LaFerrari (над милион евро), произведен в тираж от 500 екземпляра.

Реномето на британската автомобилна промишленост защитават двама испанци, съотборници в „Манчестър Юнайтед”. Давид Де Хеа кара Aston Martin Vantage, като има и Volkswagen Touareg. Хуан Мата вече няколко години кара Aston Martin DB9.

По-скромни в избора си са вратарят на „Арсенал” Петър Чех, нападателят на „Манчестър Юнайтед” Алексис Санчес и нападателят на „Саутхемптън” Дани Ингз – те имат Audi R8. Ингз има и Mercedes-AMG GT с 4,0-литров турбо „осмак”.

Що касае всъдеходите, то тук всички са единодушни: Range Rover. Сред най-впечатляващите са двуцветният Range Rover SVR на защитника на „Манчестър Юнайтед” Фил Джоунс. Колегата му в отбраната Люк Шоу е доработил своя Rover в Overfinch, докато защитникът и полузащитникът на „Челси” Гари Кейхил и Рос Баркли са се доверили на тунера Onyx. Колегите от „Нюкасъл” Киран Кларк (защитник) и Карл Дарлоу (вратар) имат Range Rover с доработка от Project Kahn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning! Rain day 💂🏾

A post shared by Willian Borges Da Silva (@willianborges88) on

Bentley Bentayga е другият любим всъдеход, но също с британски произход. Но явно „обикновеното” изпълнение на Bentley не е достатъчно, затова няколко от звездите са предпочели тунинговани версии от Onyx. Това са полузащитникът на „Манчестър Сити” Рияд Марез, играещият на същия пост в „Манчестър Юнайтед” Джеси Лингард и колегата му от защитата Фил Джоунс.

Естествено, много футболисти имат в гаражите си Porsche Cayenne и Mercedes-Benz GLE, но явно кросоувърите на Audi и BMW не са толкова популярни в тези среди. BMW X5 имат Райън Бенет от „Уувърхемптън” и Джеймс Милнър от „Ливърпул”. Де Хеа, както писахме, има и Volkswagen Touareg.

Тук отново ще споменем Пиер-Емерих Обамеянг, който има чисто нов Lamborghini Urus (златист цвят). На този всъдеход е заложил и Рахим Стърлинг от „Манчестър Сити”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚶🏿‍♂️

A post shared by Romelu Lukaku (@romelulukaku) on

 

Даниел Стъридж от „Ливърпул” се разхожда с бял Rolls-Royce Wraith, а съотборникът му Натаниел Клайн – има същия, но черен. Защитникът на „Манчестър Сити” Николас Отаменди и полузащитникът на „Манчестър Юнайтед” Пол Погба също имат Wraith. Наскоро Жосе Мауриньо разказа случка за „принца” Погба, който след един мач не пожелал да му се подчини и да пътува с автобуса, а шофьорът му бил докарат личния RR, за да се прибере. Нападателят на „Червените дяволи” Ромелу Лукаку също има Wraith (на снимката), който първоначално е бил бял с черен покрив.

„Кубчето” на Mercedes е любимо на защитника на „Челси” Давид Луиш (цвят каки), както и на полузащитника на „Арсенал” Месут Йозил. Рахим Стърлинг от „Арсенал” се е доверил на Mansory, доработили неговия G-Class.

От правилото винаги има изключения. Матео Дармиан от „Манчестър Юнайтед” има Jeep Wrangler, а Илкан Гюндоган от „Манчестър Сити” кара Nissan Juke. Силно Изпъква вратарят на „Дяволите” Сархио Ромеро, който има в гаража си и Fiat 500, докато нападателят на „Тотнъм” Фернандо Льоренте има Fiat Punto. Полузащитникът на „Челси” Педро е засичан с Peugeot 208 GTi, а колегата му от „Манчестър Юнайтед” са го виждали с MINI Countryman (макар да има и Porsche).

Тук трябва да отбележим и най-скъпоплатеният играч на „Челси”: Н'Голо Канте получава по 290 000 лири седмично, но явно произходът му го е направил скромен човек. Канте има бял MINI Cooper S

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Всъдеходите с най-висок разход на гориво

Автомобилите, от които се отказват след само 1 година

Mercedes-AMG C43 Coupe е липсващото звено (тест драйв)

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни
<p>&quot;Победа на Тръмп оставя Украйна на произвола&ldquo;</p>

"Гардиън“: Победа на Тръмп оставя Украйна на произвола

Свят Преди 7 часа

Камала Харис, ако спечели, вероятно ще продължи политиката на Байдън

Олимпийските игри започват без примирието на Макрон

Олимпийските игри започват без примирието на Макрон

Свят Преди 8 часа

Френските дипломати се надяваха да използват това олимпийско примирие за преговори за Украйна

Ваканцията на депутатите ще е от 17 до 31-ви август

Ваканцията на депутатите ще е от 17 до 31-ви август

България Преди 10 часа

Темата за депутатската ваканция беше обсъдена вчера на председателски съвет

Задържаха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж

Задържаха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж

България Преди 11 часа

ДАНС провежда действия по установяване на подбудителите и съучастниците

<p>&quot;Емоционалните белези ще се лекуват с години&quot;</p>

"Емоционалните белези ще се лекуват с години": Ужасът на войната в Израел

Свят Преди 11 часа

В Газа повече от един милион палестински деца са травмирани от широко разпространената смърт и разрушения

Остър конфликт между СЗО и тютюнопроизводителите в Малави

Остър конфликт между СЗО и тютюнопроизводителите в Малави

Свят Преди 11 часа

Кампанията срещу тютюнопушенето на СЗО казва, че отглеждането на тютюн представлява сериозен риск за общественото здраве

<p>&quot;Тези рестрикции нарушават човешките им права&quot;</p>

Законни ли са "виртуалните процеси" срещу политически затворници в Никарагуа (ВИДЕО)

Свят Преди 12 часа

"Тези рестрикции нарушават човешките им права"

Трите сестри, които искат да спасят планетата (ВИДЕО)

Трите сестри, които искат да спасят планетата (ВИДЕО)

Свят Преди 12 часа

Проектът за устойчива мода има икономическо, екологично и социално въздействие

Чакъров заподозря натиск, Пеевски изпрати сигнал

Чакъров заподозря натиск, Пеевски изпрати сигнал

България Преди 12 часа

От НАП категорично отхвърлиха обвиненията, отправени от Чакъров

Престъпност, убийства, трафик на наркотици: Насилието в Еквадор продължава

Престъпност, убийства, трафик на наркотици: Насилието в Еквадор продължава

Свят Преди 12 часа

Експерт посочва, че гражданите са загубили доверието си в парламентарната институция

<p>Пластичен хирург посочи името на най-красивата жена</p>

Определиха Аня Тейлър Джой за най-красивата жена в света

Любопитно Преди 12 часа

Според хирург пропорциите ѝ са 94,66 процента близки до съвършенството

Харви Уайнстийн е в болница с COVID-19

Харви Уайнстийн е в болница с COVID-19

Свят Преди 12 часа

През февруари 2020 г. съдебните заседатели в Манхатън го признаха за виновен по обвинения в изнасилване

Главният секретар на МВР: Няма горящ огън, има тлеене в складовете за фойерверки край Елин Пелин

Главният секретар на МВР: Няма горящ огън, има тлеене в складовете за фойерверки край Елин Пелин

България Преди 13 часа

Калганджиев посочи, че са направени няколко облитания и обливания над горящите складове

Съдът потвърди: Васил Терзиев е кмет на София

Съдът потвърди: Васил Терзиев е кмет на София

България Преди 13 часа

Решението подлежи на обжалване пред Върховен административен съд

<p>НС реши - ускоряваме приемането на еврото</p>

Народното събрание реши - ускоряваме приемането на еврото

България Преди 13 часа

Костадинов коментира, че това е национално предателство

КС отсъди за промените в Конституцията

КС отсъди за промените в Конституцията

България Преди 13 часа

Остават в сила приетите промени за съставянето на служебен кабинет