Вижте кои са звездите във VIP Brother: 100% напудрен
Източник: Нова ТВ
40

П реслава е първата звезда, която влиза в къщата на VIP Brother: 100% напудрен.

Попфолк певицата търси в Къщата „емоции. Иска емоция, иска да ѝ се случи нещо, не иска да стои и да скучае”.

Надява се, че емоциите ще бъдат положителни.

Веднага след Преслава в Къщата влезе и актьорът Станимир Гъмов.

Станимир Гъмов
Станимир Гъмов Източник: Нова ТВ

Актьорът твърди, че произхожда от „много известен VIP род” и е напълно нормално да влезе във VIP Brother. „Щом попадам сред VIP-овете, за мен е много готино! Ще намерим общ език с тях, стига да не сме от различни планети, например от планета Пайнер”, сподели Гъмов, но в Къщата се разбра добре с Преслава.

Третият участник във VIP Brother: 100% напудрен е ММА боецът Деян Топалски.

Деян Топалски
Деян Топалски Източник: Нова ТВ

Трети в Къщата влезе Деян Топалски, който е седемкратен републикански шампион по кикбокс и ММА боец, известен с факта, че има един от най високите коефиценти на интелигентност в света.

VIP Brother е предизвикателство за него, защото не е много общителна личност и не харесва голяма част от българския VIP. Боецът призна, че в момента е обвързан и няма да търси вниманието на дамите във VIP Brother.

Веднага след него в Къщата в реалити надпреварата се включи и Кичка Бодурова.

Кичка Бодурова
Кичка Бодурова Източник: Нова ТВ

"Аз съм един щастлив човек, тръгнал от най-бедния квартал на Бургас и стигнал до Лас Вегас. Чувствам се благословена, защото имам зад гърба си 23 албума, като един от тях направи 450 000 тираж – с това се гордея много", заявява във визитката си Бодурова.

"Радвам се, че хората ме познават и на улицата. Но едно е да те познават, друго е да те обичат. Аз чувствам, че съм обичана", споделя звездата преди влизането си в Къщата.

Следващият ВИП съквартирант е моделът Моника Валериева.

Моника Валериева
Моника Валериева Източник: Нова ТВ

Пета в Къщата влезе моделът Моника Василева, носителка на титлата „Секссимвол на България” за тази година. Влиза в Къщата на VIP Brother не само, за да опровергаe това, което голяма част от хората мислят за нея, но и за да видят, че е едно обикновено момиче. „Мисля, че трябва да се подкрепяме всички заедно, независимо, че е игра, в която всеки иска да победи”, допълва Моника.

"Доста мъже, които се запознават с мен, са много разочаровани, защото харесват образа, който ми изграждат в медиите, което ще рече някакъв секссимвол и мъжемелачка. А всъщност аз съм доста притеснителна. Някои се възхищават на това, други просто се разочароват. Ако бъда честна, има и доста жени, които ме мразят без ясни причини, без да съм им давала повод за това. Пазят се от мен като от вещица", споделя моделът преди влизането си в реалити предаването.

Веднага след нея в Къщата влезе и още един модел – Светлана Василева.

Светлана Василева
Светлана Василева Източник: Нова ТВ

"Аз съм Светлана Василева и съм фотомодел. Всичко започна през 2009-та година, благодарение на конкурса „Мис Плеймейт”. Явих се на кастинг, одобриха ме веднага, оттам ми се вдигна малко повече самочувствието. И след като спечелих „Мис Плейбой” – и то бях единствената „Мис Плейбой” – тогава ми се вдигна самочувствието още повече", казва за себе си Светлана, която мечтае да срещне в Къщата истинската любов.

След двете моделки в Къщата влезе и Иво Танев.

Иво Танев
Иво Танев Източник: Нова ТВ

Решил е да участва във VIP Brother, за да види какво е от другата страна, да види какво е вътре. Обещава да бъде с отворено сърце и мисли, че вътре няма нищо, от което да се оплаши.

"Животът е много, много интересен. Навремето, през 1991-ва година, за да прехранвам семейството си, се наложи да изляза в подлеза на НДК за близо година като уличен музикант. И тогава записахме абсолютно на майтап „100 марки”. И какво се оказа? Изведнъж тази песен се превърна в моя емблема! Абсолютен майтап! Тогава казах и на журналистите това нещо, но нито един от тях не написа истината. Те веднага почнаха: „Тенор запя чалга”. Това са глупости! Това беше шега от моя страна", споделя Иво във визитката си.

И следващият съквартирант е Люси Иларионов – тежката артилерия на VIP Brother

Люси Иларионов
Люси Иларионов Източник: Нова ТВ

Предизвикателство за него ще бъде да остави Big Brother да го режисира, защото обикновено той е на режисьорския стол, но очаква с нетърпение да участва в мисиите в Къщата.

"Аз пробвам леки, невинни интрижки, мънички. Интригата е в кръвта ми. Мразя, особено в нашия бранш, хората, които са забравили откъде са тръгнали. Мога да дам много примери – Иво Танев например. Всички знаят песента му „100 марки”, а съм сигурен, че той сега въобще не иска да го свързват с нея. И казва: „Абе аз може би, без да искам, влязох, подлъгах се”. Абе, не е без да искаш! Много мразя фалшивите хора. Сега пак Иво Танев ми е в главата", казва във видеопредставянето си режисьорът.

Попфолк певицата Луна също влезе в Къщата на реалити предаването.

Луна
Луна Източник: Нова ТВ

Тя влиза в Къщата, защото иска да спечели любовта на хората. Вярва, че ще обедини българската нация. „България ще се оправи, когато руса жена стане президент. Защото така е казала Ванга”, сподели фолк дивата. Луна заяви пред Ники Кънчев, че е готова да бъде президент и да управлява.

"Как ще поведа хората? Луна ще обедини българската нация, българския народ. България ще се оправи, когато руса жена стане президент. Защото така е казала Ванга", казва Луна в своята видеовизитка.

Актрисата Ернестина Шинова също влезе в реалити предаването.

Ернестина Шинова
Ернестина Шинова Източник: Нова ТВ

Ернестина Шинова влезе в Къщата на VIP Brother като деветия Съквартирант, защото иска да опознае себе си. „И може това нещо, което науча за себе си, да не ми хареса, но при всички положения ще е повече от това, което знам сега”, смята Ернестина. 

С усмивка тя сподели, че иска да се освободи за малко от грижите за своя съпруг Андрей Слабаков, но Ники Кънчев я успокои, че вътре има достатъчно момчета, за които да се грижи.

"Аз съм много любопитен човек и по тази причина знам хиляди неща. Страшно съм любопитна. За мен животът като цяло е чудо. Такова чудо е, че ни има, че просто не разбирам как така - милиони години еволюция и накрая – Николета Лозанова", споделя във видеовизитката си актрисата.

Катя и Здравко от Дует "Ритон" са следващите съквартиранти в Къщата.

Здравко: "Има някои хора, които не ме харесват, ама те сигурно са много. И моята грешка е, че не мога да бъда фалшив и винаги казвам истината в очите. Липсва ми димпломатичност в много случаи".

Катя: "Пали се, доста е бързорек. Много пъти съм му казвала, че първо изстрелва нещото, без да го е помислил. Както в живота, така и в Къщата. Ще бъдем като едно цяло, каквото сме цял живот", категорични са Катя и Здравко.

Последният съквартирант, който тази вечер влезе в къщата на VIP Brother, е Мирослав Стоянов, познат като Джорджано.

Джорджано
Джорджано Източник: Нова ТВ

"Надявам се влизането ми в Къщата на VIP Brother да бъде трамплин, който да ме изстреля към голямата популярност и големите върхове. Единствените потърпевши ще бъдат феновете, които ще се лишат от моите участия", споделя интернет сензацията.

"Затова искам да направя едно обръщение към моите фенове: „Скъпи мои фенове, ще ме видите по начин, по който досега не сте ме виждали. Ще се радвам, ако ме гледате всяка вечер!”

Коментари 40
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

40 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Повторното явяване на матура да се заплаща, предлага МОН

Повторното явяване на матура да се заплаща, предлага МОН

България Преди 16 минути

До нея ще бъдат допускани зрелостници, които искат да повишат оценката си, за да кандидатстват във висше учебно заведение

Вестник „Мач Телеграф“ със специален подарък за футболните фенове на 29 март

Вестник „Мач Телеграф“ със специален подарък за футболните фенове на 29 март

Любопитно Преди 24 минути

През април очаквайте още изненади със спортното издание

"Булгаргаз" предлага по-висока цена на природния газ през април

"Булгаргаз" предлага по-висока цена на природния газ през април

България Преди 1 час

КЕВР ще реши окончателната цена на синьото гориво

Apple патентова нов тип батерия за смартфони

Apple патентова нов тип батерия за смартфони

Технологии Преди 1 час

Тя е по-мощна, по-здрава и по-малка

Кирил Петков: Всеки трябва да си поеме отговорността, ред е на президента

Кирил Петков: Всеки трябва да си поеме отговорността, ред е на президента

България Преди 1 час

Ако направим вота 2 в 1, това дава възможност едно цяло провеждане на избори да бъде спасено, каза съпредседателят на ПП-ДБ

Бойко Борисов с молба към президента

Бойко Борисов с молба към президента

България Преди 1 час

Лидерът на ГЕРБ с молба кой да не бъде служебен премиер

Тошко Йорданов: Отговорността за това служебно правителство е на управляващата "сглобка"

Тошко Йорданов: Отговорността за това служебно правителство е на управляващата "сглобка"

България Преди 1 час

Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ на излизане от сградата на президентството

Раздадоха наградите "Икар", ето кои са отличените артисти

Раздадоха наградите "Икар", ето кои са отличените артисти

България Преди 1 час

Театралните награди бяха връчени от Съюза на артистите в България (САБ) снощи на церемония в Народния театър

Северна Корея цензурира дънките на британски телевизионен водещ (ВИДЕО)

Северна Корея цензурира дънките на британски телевизионен водещ (ВИДЕО)

Свят Преди 1 час

"Никога не съм се възприемал като опасен подривен империалист - обикновено ме смятат за доста уютен и безобиден", казва телевизионният водещ

Разбиха мащабна схема за търговия с лекарства

Разбиха мащабна схема за търговия с лекарства

България Преди 2 часа

При обиските е открит е инсулин, който липсваше на пазара

"Да се завърнеш в бащината къща...": 137 г. от рождението на Димчо Дебелянов

"Да се завърнеш в бащината къща...": 137 г. от рождението на Димчо Дебелянов

България Преди 2 часа

Творчеството на Димчо Дебелянов го прославя като „поетът на любовта, на тихата скръб, на цъфналите вишни“

Радев: Започвам среща с всички потенциални премиери - днес, утре, ако се наложи и в почивните дни

Радев: Започвам среща с всички потенциални премиери - днес, утре, ако се наложи и в почивните дни

България Преди 2 часа

Това заяви президентът, след като ИТН върна празна папката с третия мандат

Децата на Майкъл Джексън присъстваха на лондонската премиера на "MJ: Мюзикълът"

Децата на Майкъл Джексън присъстваха на лондонската премиера на "MJ: Мюзикълът"

Любопитно Преди 2 часа

Принс, Парис и Бланкет Джексън присъстваха на премиерата на "MJ: Мюзикълът" в Prince Edward Theatre в Лондон

Отиваме на избори: ИТН получи и върна празна папката с мандата

Отиваме на избори: ИТН получи и върна празна папката с мандата

България Преди 2 часа

Правителството, което управляваше през тези 9 месеца, отдавна сме определели като вредно, затова се радваме, че тази 9-месечна агония приключва, заяви Ивайло Вълчев

Четирима убити при нападения с нож в американския щат Илинойс

Четирима убити при нападения с нож в американския щат Илинойс

Свят Преди 2 часа

Задържан е 22-годишен заподозрян

<p>Опасната&nbsp;болест от Япония: Какви са симптомите и как да се предпазим</p>

Синдромът на стрептококовия токсичен шок: Ето какво знаем за него и кои са симптомите

Свят Преди 3 часа

Смъртността от инфекцията е 30 процента, което предизвиква безпокойство в цялата страна