Вие къде ще празнувате Нова Година?
Източник: Астрал Холидейз
1
На а година е един от най-забавните и най-чакани празници през годината. Без значение от възрастта, пола или религията, Нова година се чества навсякъде по света. Дали с бутилка шампанско или свещ в ръка, няма никакво значение, защото най-важното по време на новогодишната нощ е, че всички хора са усмихнати и се забавляват заедно. Ако все още не сте решили къде да прекарате празника, тук ще ви предложим някои от най-известните дестинации за посрещане на Нова година 2013, които са на пазара.

Нова година в Турция

Турция е една гостоприемна страна, която Ви предлага цветове и контрасти, подправки и аромати, които ви канят да се насладите на естествената красота и древни градове, оживени фестивали и топлото гостоприемство на турския народ. С впечатляваща инфраструктура от модерни хотели, ресторанти, международни летища,  туристически бюра и информационни центрове, които  правят престоя Ви по време на Нова година в Турция много спокоен и комфортен.  Независимо дали предпочитате дълга разходка по пенливите плажове, наслаждавайки се на морския бриз, или изучаване на местните туристически обекти, страната определено е една от най-красивите по средиземноморието. Офертите за Нова година 2013 в Турция са доста разнообразни, като за пътуването може да избирате между самолет, автобус или собствен транспорт. Най-желаната дестинация за новогодишната нощ – Анталия може да посетите с полет от Варна или София, както и със собствен транспорт. Други привлекателни новогодишни дестинации в Турция са курортите Мармарис и Кушадасъ, които е най-добре да посетите с автобус. Ако пък искате да посрещнете Нова година 2013 в разкошния Истанбул, то  е желателно да го направите с автобус или собствен транспорт, защото Истанбул е изключително близко до страната ни и не е нужно да плащате за самолетни билети.

Нова година в Гърция
Гърция е една от любимите новогодишни дестинации на много наши сънародници и определено има защо да е така. Това е една прекрасна страна, радваща се на благоприятния средиземноморски климат, хилядолетната си история и забележителната природа. Новогодишните оферти за Гърция са много разнообразни, като основните предложения са за Солун, Халкидики, Паралия катерини и Кавала.  Всички тези дестинации може да посетите със собствен транспорт или автобус, като цените на билетите са на относително добри цени. Ако се чудите, как ще достигнете остров Халкидики с автобус или кола, не се притеснявайте Гърция има хиляди острови, а голяма част от тях се обслужват от фериботи. Солун, Паралия катерини и Кавала са лесно достъпни със автобус или собствен транспорт, защото Гърция има прекрасни магистрали, за които ние българите винаги сме мечтали.

Нова година в Дубай
Дубай – приказката на арабския полуостров, най-модерният град и либима дестинация на милиони по света. За него може да се каже много и то само хубави неща. В последните години страната нашумя, като топ дестинация за посрещане на Нова година и притокът на български туристи към нея не закъсня. Тази година офертите за Нова година 2013 в Дубай са на туристическия пазар още от лятото, а възможностите за отсядане са наистина много. Пътуването до емирството се извършва със самолет, разбира се, а основното летище, което се използва е летище София. Полетът до Дубай е с продължителност около 5 часа и още с кацането на летището в Дубай ще разберете защо това е най-модерният град в света. Препоръчваме Ви да резервирате самолетни билети за чартърни полети за Дубай, така няма да губите излишно време в прехвърляния и ще се отдадете на арабската приказка напълно.

Нова година в Малта

Mалта е островна държава, разположена в централната част на Средиземно море. Известна със своите дълги лета, приятелски настроени хора, кристално чисто синьо море и над 7000 години история, Малта е една прекрасна дестинация за посрещане на Нова година 2013. Островът е благословен с едни от най-благоприятните климатични условия по цялото средиземноморие. Климатът е типично средиземноморски с горещо, сухо лято, топла есен и прохладна зима. Дори по време на Нова година времето е топло, а сняг тук никога няма да видите. Няма значение дали търсите новогодишна екскурзия или забава, Малта ще успее да задоволи всеки ваш каприз. Тазгодишните  оферти за Нова година в Малта със самолет, са много изгодни като възможностите за заминаване са 2 – от София или от Варна. Малта е островна страна и затова пътуването със самолет е най-удобният и естествено най-бърз начин за достигане на страната. Самолетните билети за Нова година в Малта са още по-евтини, ако ги резервирате поне месец преди полета, така ще спесите доста пари от пътуването.

Нова година в Дубровник, Хърватска

За Дубровник може много да се каже и изпише, но това е град който просто трябва да видите. С огромните си крепостни стени, красиви заливи, запълнени с яхтени пристанища, тюркоазените води на Адриатическо море и невероятната си природа, Дубровник е най-желаната дестинация за посрещане на Нова година 2013 в Хърватска. Известен още като „Перлата на Адриатика“, Нова година в Дубровник се празнува с много танци, веселия, питиета и само положителни емоции. Благодарение на летището, разположено само на около 15 км от града, най-удобният начин за достигане на града е със самолет.  Самолетните екскурзии за Нова година в Дубровник по-принцип са доста скъпи, но ако направите резервацията си по-рано, ще се възползвате до около 20% отстъпка от цената. Ако пък предпочитате да посетите Дубровник с автобус или собствен транспорт, ще Ви излезе доста по-евтино, но за сметка на това ще изгубите много време в пътуване.

Нова година в Тунис

Тунис е интересна новогодишна дестинация, в която ще откриете красиви плажове, златно слънце, изключителна култура,традиции  и богато историческо наследство. Положила началото си още от древния град Картаген, с хиляди години история, величествена пустиня и красивите средиземноморски плажове, Тунис е една от най-известните дестинации за посрещане на Нова година в Африка. В тази земя на красиви и екзотични пейзажи, може да се насладите на изгрева над Сахара, или на вкусни гурме ястия в някой от луксозните хотели по средиземноморието. Тунис е разположена на друг континент, затова пътуването към страната се извършва със самолет. Изгодни оферти за Нова година в Тунис отново се предлагат още от лятото. Офертите за Нова година в Тунис са за два от най-известните курорти в страната, а именно Сус и Хамамет. Полетите се извършват от летище София и са около два часа.

Още оферти за Нова Година
Коментари 1
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

1 коментар
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Любопитно Преди 58 минути

Брокерката Симона напусна надпреварата на крачка от черните куртки

Българчетата са първи в Европа по алкохол, цигари и канабис

Българчетата са първи в Европа по алкохол, цигари и канабис

България Преди 3 часа

Това сочи доклад на ООН за здравословното поведение на децата в училищна възраст

Две комисии подкрепиха законопроекта за рекламата на хазарта, браншът с остра реакция

Две комисии подкрепиха законопроекта за рекламата на хазарта, браншът с остра реакция

България Преди 4 часа

Според Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори ограничаването на рекламата ще доведе до ръст на залози в нелегални сайтове и обекти

Полша предупреди Русия, че ще загуби войната с НАТО

Полша предупреди Русия, че ще загуби войната с НАТО

Свят Преди 4 часа

Шикорски: Единствената надежда на Путин е нашата липса на решителност

Румен Радев настоя за ясна стратегия за българската енергетика

Румен Радев настоя за ясна стратегия за българската енергетика

България Преди 5 часа

Радев: Политиката и законодателството следва да се правят със загриженост и отговорност към България

Починa театралният режисьор Александър Илиев

Починa театралният режисьор Александър Илиев

България Преди 5 часа

Режисьорският му дебют е с „Адвокатът Пиер Патлен” във Видинския театър през 1986 г.

ММС не дава „Септември“ и „Юнак“ на Столична община

ММС не дава „Септември“ и „Юнак“ на Столична община

България Преди 6 часа

Министерство на младежта и спорта не е било уведомено

Електроразпределителна мрежа

Само в Унгария са плащали по-ниски цените на ток от нас за второто полугодие на 2023 година

България Преди 6 часа

Битовите сметки за електричество и газ в ЕС са намалели в сравнение с периода през 2022 г.

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Любопитно Преди 6 часа

Спекулациите започнаха да набират скорост заради нейна снимка

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Свят Преди 6 часа

В решението си съдиите се позовават на грешки в начина, по който е бил проведен процесът

о

Пеещите фонтани в Пловдив отново работят (ВИДЕО)

България Преди 7 часа

Музикално-светлинното шоу продължава 30 минути

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Любопитно Преди 7 часа

Изкуственият интелект ще направи картината още по-красива и реалистична

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

България Преди 7 часа

В мотивите е посочено драстичното намаление на електропроизводството от въглищни мощности