3

Билетите за юбилейните концерти на британската група "Ролинг стоунс" (RollingStones.com), които ще се състоят на 25 и 29 ноември в "О2 арина" в Лондон , достигна 15 400 британски лири или 25 хил. долара, съобщиха в. "Дейли телеграф".

Билетите бяха пуснати в продажба във Великобритания миналия петък.

Търсенето на места, посветени на 50-ата годишнина на състава, е било толкова голямо, че около 40 хил. от тях са били изкупени за броени минути.

По данни на експерти по онлайн продажбите, за три минути феновете на групата не са оставили нито един от евтините билети на стойност около 150 долара, а след още 4 са изчезнали и ВИП-местата на стойност от 600 долара.

Подобен интерес е лесно обясним.

През първите часове след обявяването на концертите е имало повече от 1 милион заявки от фенове от целия свят.

Сега, както се оказва, не всички са си купували билети от любов към "Ролинг стоунс".

Почти веднага след приключването на официалните продажби, билети за концертите в Лондон са се появили на много по-високи цени.

В някои случаи те десетократно са надхвърляли номиналните. Освен концертите в Лондон, "Ролинг стоунс" ще изнесат концерти в Нюарк, САЩ, на 13 и 15 декември.

По предварителни изчисления на американското сп. "Билборд" Мик Джагър и колегите му от "Ролинг стоунс" ще спечелят от 4-те изяви около 25 милиона долара.

Музикантите от състава не изключват възможността следващата година да предприемат световно турне.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@