Започнахме с хората и продължаваме заради хората
Източник: Сектрон
0

„За нас, „Сектрон“, е място, където всеки един човек от екипа се стреми да помогне с професионално решение. Мотивирани да предоставим възможност за повече спокойствие за хората в дома и по-голяма сигурност за бизнеса, чрез модерни, надеждни и удобни за ползване системи за охрана, видеонаблюдение, контрол на достъпа  и пожароизвестяване. Системи, които да осигурят превенция или защита при настъпване на конкретни събития.“

Как да живеем по-спокойно? Как да се чувстваме по-сигурни? Как да се погрижим за своята безопасност в дома и извън него?
Разговор с Мариян Хамбаров, търговски директор в „Сектрон“ ООД

Мариян Хамбаров
Мариян Хамбаров

Господин Хамбаров, в какво вярвате?

Вярвам в постоянството и усърдието при преследването на правилните цели, които водят до успех, а той често е резултат от двете. Когато човек има ясен план и стратегия за бъдещото и иска да се развива, работи упорито и влага старание, тогава целите изглеждат напълно постижими. Важно е да бъдеш предприемчив, да взимаш бързи решения и да си готов да правиш промени със и в своя екип.

Какво е успехът?

Успехът е в съзиданието, в това да докажеш, че стратегията ти е правилна, че целите за постигането ѝ, са изпълнени! Да градиш екип, да създаваш доверие в партньорите и клиентите си, да предлагаш винаги най-иновативните решения, да си лидер – това е успехът.

Вярваме, че успехът на компанията е възможен, когато нашите клиенти и партньори са успешни. Ако успеем да предоставим разнообразни, иновативни, надеждни и конкурентни решения, които да подготвим заедно, чрез експертизата на нашите инженери и партньори, то тогава сме постигнали целта, за която сме създадени. Екипът ни се стреми  не само да разпознава нуждите на пазарната среда, но да генерира нови възможности и идеи за бизнес на нашите партньори в различните вертикали на пазара за сигурност.

 „Убеден съм, че успехът в бизнеса, е възможен през успеха на нашите партньори.“

Източник: Сектрон

Най-важното, което успяхте да постигнете от началото до сега?

Тридесет години е дълъг период, който ни позволи да изградим характера на компанията и да утвърдим категоричната ѝ позиция на стабилен, иновативен и технологичен партньор. Постигнахме изключително добри неща в полза на хората, обществото и бизнес средата, като заедно с това успяхме да преодолеем и редица ограничения. Пътят е във всяка крачка, а нашите станаха толкова много, че тридесет години по-късно, имаме развит бизнес в пет държави - България, Сърбия, Македония, Черна Гора и Албания. Компанията е водещ представител на световни марки в системите за сигурност и комуникации  - Paradox , Hikvision, Hochiki, Bosch Security Systems, Мilestone и други. Партньорството с тези фирми, ни дава увереност, че продуктите отговорят на високите изисквания на различните клиенти – от дома и офиса, до най-големите промишлени, търговски и институционални обекти.

„Когато погледна от позицията на опита, виждам най-важното, което се откроява - разнообразието от все по-добри технологични решения, които носят повече спокойствие и сигурност за хората, отличната техническа поддръжка и безупречният сервиз.  Това, към което се стремим от самото начало.“

Как новите технологии променят към по-добро работната и лична среда на хората?

Новите технологии скъсяват разстоянията и увеличават производителността в почти всяка индустрия, като създават по-благоприятна среда за успешен бизнес, чрез интегрирани решения и системи за защита. Започнахме да разчитаме още повече на изкуствения интелект, който улеснява човечеството в сектори като здравеопазване, охранителен бизнес, банково дело, финанси и т.н.

„Технологиите стават все по-прецизни и точни, което често спасява живот, а това е най-ценното.“

Източник: Сектрон

Защо клиентите ви предпочитат?

Ключът към това, е преди всичко в компетентността ни и доверието, което създаваме. Клиентите имат различни очаквания към качеството на системите за сигурност и комуникации, професионалното изпълнение на проекта, сервизното обслужване и репутацията на фирмата, но заедно с тези изисквания, те почти винаги търсят професионалния опит и човешкото разбиране. Преди да изберат продукт, клиентите избират компанията, в лицето на хората, които стоят срещу тях. Доверието започва още в началото, където личната консултация, квалифицираната препоръка и бързата реакция изграждат отношенията между клиента и марката.

Стремим се да бъдем лесна и отворена за комуникация компания, която е по-близо до хората, заедно с това поддържаме отлична дистрибуторска мрежа, защото по-добрата достъпност улеснява значително избора. Това са едни от водещите предимства на „Сектрон“.  Хората изпитват увереност и сигурност, когато знаят, че могат да разчитат във всеки момент на специализираните регионални офиси и сервизни центрове, в които могат да намерят богата наличност от продукти и професионална консултация от нашите специалисти.

„Положителните отзиви от настоящи клиенти и партньори, сред които компании като „Телелинк Бизнес Сървисис“,  „Тандем-В“ и „АТ Инженеринг 2000“, „Кауфланд България“, „Юробанк“, „Райфайзенбанк“, УниКредит Булбанк“, „Фантастико“, ‘‘Виваком“,  „Метро Кеш енд Кери България“ и много други, ни мотивират да се развиваме още и още, като полагаме постоянни усилия, за да променяме живота на хората към по-добро. Когато имаме толкова силна подкрепа, можем да постигнем много повече. И ние го правим всеки ден през последните тридесет години.“

Източник: Сектрон

Кое налага постоянното разширяване на Вашето продуктово портфолио? Изискванията на клиентите или конкурентите?

Пазарът. Бързото темпо, с което се развиват технологиите. Клиентите.  Конкуренцията, но по-скоро тази, при която надскачаме собствените си възможности в даден момент, за да предложим най-подходящите решения, с които помагаме на хората да разрешат навреме и коректно своите проблеми.

Ние правим редица технически тестове и проучвания, които ни показват посоката на развитие, тенденциите в света на технологиите, желанията на хората и бизнеса. Разполагаме с изключително широк спектър от много добри продукти, подкрепени с индивидуални решения. Това ни позволява да реагираме бързо на всякакви запитвания.

Какво казвате най-често на хората в компанията, когато говорите с тях?

Да не спират да се развиват, да бъдат постоянни, да работят със сърце, като едно цяло, като отбор, за да подкрепят развитието на клиентите, защото така, те самите са по-успешни и подпомагат собственото си израстване като специалисти. В края на деня - да изпитват удовлетвореност от това, което са направили.

„Преди всичко вярвам в човешкото отношение, защото хармоничната среда в компанията, се отразява във външния свят, когато общуваме с нашите клиенти и партньори.“

Вашата представа за свобода и сигурност в съвременното общество? Как „Сектрон“ допринася за поддържането на разумен баланс между тези човешки потребности?

Най-голямото предизвикателство, пред което се изправяме, е постигането на баланс между сигурността и свободата, защото тези понятия носят различен смисъл за хората. Нашата работа, е да го открием, за да бъдем полезни. Технологиите постоянно променят днешния свят, като създават нови възможности, както за бизнес развитие, така и за повишаване качеството на живот, но наред с това, те подпомагат някои недобросъвестни намерения на хора или организации, които се опитват да причинят някаква вреда. Балансът между свободата и сигурността се постига с периодичното предоставяне на информация на нашите партньори и клиенти, за новостите в областта на системите за сигурност, със споделяне на опит и познания в борбата с престъпността. Така всеки човек може да прецени какъв е разумният баланс за него.

„Тук е нашата най-важна роля – да противодействаме на заплахите с най-подходящите системи за сигурност и комуникации, които предпазват хората.“

Правилното съхранение на данни и различните системи за наблюдение, улесняват значително, както работата на държавните институции, така и на бизнеса, защото защитават хората.

В настоящата обстановка, в Европа се инсталират, както камери за видеонаблюдение с лицево разпознаване, така и термални камери в бизнес среда, които откриват много малки промени в човешката температура. Смятам, че това е ключова предпазна мярка, защото подпомага благосъстоянието и здравето на хората, а от друга страна осигурява отлична възможност за собствениците на бизнес, които искат да проследят навреме потенциалните рискове за служителите и клиентите на компанията.

В началото на разговора споделих в какво вярвам. В края ще го направя отново, но от позицията на ситуацията, в която се намираме.

Вярвам, че колкото и непредсказуема да изглежда реалността, тя ни предоставя възможност да преосмислим своето отношение към нашите колеги, клиентите с които работим и дори към обществото.

„Живеем във време, в което всеки бизнес трябва да се обърне към хората и да направи нещо смислено за своите клиенти. Сега е точният момент!“

Вижте повече за „Сектрон“ тук: www.sectron.com

 

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Във Великобритания ще поставят и трета доза от ваксините

Във Великобритания ще поставят и трета доза от ваксините

Теми в развитие Преди 6 часа

Целта е до Коледа вирусът да бъде победен

Канада разреши "Пфайзер" за хора на 12 и повече години

Канада разреши "Пфайзер" за хора на 12 и повече години

Теми в развитие Преди 7 часа

Досега тази ваксина се прилагаше в страната само за лица на 16 и повече години

Нова акция на Пътна полиция

Нова акция на Пътна полиция

България Преди 9 часа

От утре започват масови проверки на мотори и мотопеди

Възобновиха издаването на визи за руски граждани

Възобновиха издаването на визи за руски граждани

България Преди 10 часа

Ще има ли руски туристи по нашето Черноморие тази година

Отказаха да впишат Борислав Михайлов като президент на БФС

Отказаха да впишат Борислав Михайлов като президент на БФС

България Преди 11 часа

Решението е на Търговския регистър

Слави Трифонов

Трифонов: Хората не искат да дават милиони на партиите

България Преди 11 часа

Лидерът на "Има такъв народ" коментира партийните субсидии, които бяха гласувани днес

До 7 хиляди лева обещавали българите за продадено бебе

До 7 хиляди лева обещавали българите за продадено бебе

Свят Преди 12 часа

Наказанието за задържаните предвижда до 15 г. затвор и глоба до 100 000 лева

"Призрачен" нон пейпър за промяна на граници на Балканите, реакции

"Призрачен" нон пейпър за промяна на граници на Балканите, реакции

Свят Преди 12 часа

Лидери в региона коментират неофициален документ, за които съобщиха медии, но никой не е виждал

Празнично издание на „Здравей, България“ в Деня на храбростта

Празнично издание на „Здравей, България“ в Деня на храбростта

България Преди 13 часа

Не пропускайте специалната петчасова програма на предаването навръх Гергьовден от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVA

"Откраднат живот: Финалът" - всяка велика история има своя край

"Откраднат живот: Финалът" - всяка велика история има своя край

Любопитно Преди 13 часа

В продължение на 5 години, екип и актьори споделят преживявания както на екрана, така и на сет

Заев се надява на сделка със служебния кабинет на Радев

Заев се надява на сделка със служебния кабинет на Радев

Свят Преди 13 часа

Заев: Не ни трябва ЕС на цената на македонския език

Консултации при президента с парламентарно представените сили за състава на ЦИК

Кои са кандидатите на партиите за състав на ЦИК

България Преди 13 часа

Проведоха се консултациите при президента за състава на Централната избирателна комисия

Разследват смъртта на 13-годишно дете в столичния квартал „Факултета“

Разследват смъртта на 13-годишно дете в столичния квартал „Факултета“

България Преди 14 часа

Бабата на детето е с обвинение за умишлено умъртвяване

<p>Ето как можем да забавим глобалното затопляне</p>

Учени: Ето как можем да забавим глобалното затопляне

Свят Преди 14 часа

Новите ангажименти на САЩ и други страни може да помогнат за това