Започнахме с хората и продължаваме заради хората
Източник: Сектрон
0

„За нас, „Сектрон“, е място, където всеки един човек от екипа се стреми да помогне с професионално решение. Мотивирани да предоставим възможност за повече спокойствие за хората в дома и по-голяма сигурност за бизнеса, чрез модерни, надеждни и удобни за ползване системи за охрана, видеонаблюдение, контрол на достъпа  и пожароизвестяване. Системи, които да осигурят превенция или защита при настъпване на конкретни събития.“

Как да живеем по-спокойно? Как да се чувстваме по-сигурни? Как да се погрижим за своята безопасност в дома и извън него?
Разговор с Мариян Хамбаров, търговски директор в „Сектрон“ ООД

Мариян Хамбаров
Мариян Хамбаров

Господин Хамбаров, в какво вярвате?

Вярвам в постоянството и усърдието при преследването на правилните цели, които водят до успех, а той често е резултат от двете. Когато човек има ясен план и стратегия за бъдещото и иска да се развива, работи упорито и влага старание, тогава целите изглеждат напълно постижими. Важно е да бъдеш предприемчив, да взимаш бързи решения и да си готов да правиш промени със и в своя екип.

Какво е успехът?

Успехът е в съзиданието, в това да докажеш, че стратегията ти е правилна, че целите за постигането ѝ, са изпълнени! Да градиш екип, да създаваш доверие в партньорите и клиентите си, да предлагаш винаги най-иновативните решения, да си лидер – това е успехът.

Вярваме, че успехът на компанията е възможен, когато нашите клиенти и партньори са успешни. Ако успеем да предоставим разнообразни, иновативни, надеждни и конкурентни решения, които да подготвим заедно, чрез експертизата на нашите инженери и партньори, то тогава сме постигнали целта, за която сме създадени. Екипът ни се стреми  не само да разпознава нуждите на пазарната среда, но да генерира нови възможности и идеи за бизнес на нашите партньори в различните вертикали на пазара за сигурност.

 „Убеден съм, че успехът в бизнеса, е възможен през успеха на нашите партньори.“

Източник: Сектрон

Най-важното, което успяхте да постигнете от началото до сега?

Тридесет години е дълъг период, който ни позволи да изградим характера на компанията и да утвърдим категоричната ѝ позиция на стабилен, иновативен и технологичен партньор. Постигнахме изключително добри неща в полза на хората, обществото и бизнес средата, като заедно с това успяхме да преодолеем и редица ограничения. Пътят е във всяка крачка, а нашите станаха толкова много, че тридесет години по-късно, имаме развит бизнес в пет държави - България, Сърбия, Македония, Черна Гора и Албания. Компанията е водещ представител на световни марки в системите за сигурност и комуникации  - Paradox , Hikvision, Hochiki, Bosch Security Systems, Мilestone и други. Партньорството с тези фирми, ни дава увереност, че продуктите отговорят на високите изисквания на различните клиенти – от дома и офиса, до най-големите промишлени, търговски и институционални обекти.

„Когато погледна от позицията на опита, виждам най-важното, което се откроява - разнообразието от все по-добри технологични решения, които носят повече спокойствие и сигурност за хората, отличната техническа поддръжка и безупречният сервиз.  Това, към което се стремим от самото начало.“

Как новите технологии променят към по-добро работната и лична среда на хората?

Новите технологии скъсяват разстоянията и увеличават производителността в почти всяка индустрия, като създават по-благоприятна среда за успешен бизнес, чрез интегрирани решения и системи за защита. Започнахме да разчитаме още повече на изкуствения интелект, който улеснява човечеството в сектори като здравеопазване, охранителен бизнес, банково дело, финанси и т.н.

„Технологиите стават все по-прецизни и точни, което често спасява живот, а това е най-ценното.“

Източник: Сектрон

Защо клиентите ви предпочитат?

Ключът към това, е преди всичко в компетентността ни и доверието, което създаваме. Клиентите имат различни очаквания към качеството на системите за сигурност и комуникации, професионалното изпълнение на проекта, сервизното обслужване и репутацията на фирмата, но заедно с тези изисквания, те почти винаги търсят професионалния опит и човешкото разбиране. Преди да изберат продукт, клиентите избират компанията, в лицето на хората, които стоят срещу тях. Доверието започва още в началото, където личната консултация, квалифицираната препоръка и бързата реакция изграждат отношенията между клиента и марката.

Стремим се да бъдем лесна и отворена за комуникация компания, която е по-близо до хората, заедно с това поддържаме отлична дистрибуторска мрежа, защото по-добрата достъпност улеснява значително избора. Това са едни от водещите предимства на „Сектрон“.  Хората изпитват увереност и сигурност, когато знаят, че могат да разчитат във всеки момент на специализираните регионални офиси и сервизни центрове, в които могат да намерят богата наличност от продукти и професионална консултация от нашите специалисти.

„Положителните отзиви от настоящи клиенти и партньори, сред които компании като „Телелинк Бизнес Сървисис“,  „Тандем-В“ и „АТ Инженеринг 2000“, „Кауфланд България“, „Юробанк“, „Райфайзенбанк“, УниКредит Булбанк“, „Фантастико“, ‘‘Виваком“,  „Метро Кеш енд Кери България“ и много други, ни мотивират да се развиваме още и още, като полагаме постоянни усилия, за да променяме живота на хората към по-добро. Когато имаме толкова силна подкрепа, можем да постигнем много повече. И ние го правим всеки ден през последните тридесет години.“

Източник: Сектрон

Кое налага постоянното разширяване на Вашето продуктово портфолио? Изискванията на клиентите или конкурентите?

Пазарът. Бързото темпо, с което се развиват технологиите. Клиентите.  Конкуренцията, но по-скоро тази, при която надскачаме собствените си възможности в даден момент, за да предложим най-подходящите решения, с които помагаме на хората да разрешат навреме и коректно своите проблеми.

Ние правим редица технически тестове и проучвания, които ни показват посоката на развитие, тенденциите в света на технологиите, желанията на хората и бизнеса. Разполагаме с изключително широк спектър от много добри продукти, подкрепени с индивидуални решения. Това ни позволява да реагираме бързо на всякакви запитвания.

Какво казвате най-често на хората в компанията, когато говорите с тях?

Да не спират да се развиват, да бъдат постоянни, да работят със сърце, като едно цяло, като отбор, за да подкрепят развитието на клиентите, защото така, те самите са по-успешни и подпомагат собственото си израстване като специалисти. В края на деня - да изпитват удовлетвореност от това, което са направили.

„Преди всичко вярвам в човешкото отношение, защото хармоничната среда в компанията, се отразява във външния свят, когато общуваме с нашите клиенти и партньори.“

Вашата представа за свобода и сигурност в съвременното общество? Как „Сектрон“ допринася за поддържането на разумен баланс между тези човешки потребности?

Най-голямото предизвикателство, пред което се изправяме, е постигането на баланс между сигурността и свободата, защото тези понятия носят различен смисъл за хората. Нашата работа, е да го открием, за да бъдем полезни. Технологиите постоянно променят днешния свят, като създават нови възможности, както за бизнес развитие, така и за повишаване качеството на живот, но наред с това, те подпомагат някои недобросъвестни намерения на хора или организации, които се опитват да причинят някаква вреда. Балансът между свободата и сигурността се постига с периодичното предоставяне на информация на нашите партньори и клиенти, за новостите в областта на системите за сигурност, със споделяне на опит и познания в борбата с престъпността. Така всеки човек може да прецени какъв е разумният баланс за него.

„Тук е нашата най-важна роля – да противодействаме на заплахите с най-подходящите системи за сигурност и комуникации, които предпазват хората.“

Правилното съхранение на данни и различните системи за наблюдение, улесняват значително, както работата на държавните институции, така и на бизнеса, защото защитават хората.

В настоящата обстановка, в Европа се инсталират, както камери за видеонаблюдение с лицево разпознаване, така и термални камери в бизнес среда, които откриват много малки промени в човешката температура. Смятам, че това е ключова предпазна мярка, защото подпомага благосъстоянието и здравето на хората, а от друга страна осигурява отлична възможност за собствениците на бизнес, които искат да проследят навреме потенциалните рискове за служителите и клиентите на компанията.

В началото на разговора споделих в какво вярвам. В края ще го направя отново, но от позицията на ситуацията, в която се намираме.

Вярвам, че колкото и непредсказуема да изглежда реалността, тя ни предоставя възможност да преосмислим своето отношение към нашите колеги, клиентите с които работим и дори към обществото.

„Живеем във време, в което всеки бизнес трябва да се обърне към хората и да направи нещо смислено за своите клиенти. Сега е точният момент!“

Вижте повече за „Сектрон“ тук: www.sectron.com

 

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Любопитно Преди 2 часа

Програмистът Тихомир и полицайката Маргарита празнуваха заедно

Армения предава още територия на Азербайджан

Армения предава още територия на Азербайджан

Свят Преди 3 часа

Населените места са били под арменски контрол от началото на 90-те години

Главчев се отказа от смяната на външния министър

Главчев се отказа от смяната на външния министър

България Преди 5 часа

Това научи NOVA неофициално от свои източници

Страните от НАТО ще дадат на Украйна още ПВО

Страните от НАТО ще дадат на Украйна още ПВО

Свят Преди 6 часа

НАТО направи карта на съществуващите възможности

Главчев освободи трима зам.-министри

Главчев освободи трима зам.-министри

България Преди 7 часа

Това са Мартин Гиков, Николай Сиджимов и Николай Найденов

Сблъсък между ГЕРБ и ПП-ДБ по казуса с "Боташ"

Сблъсък между ГЕРБ и ПП-ДБ по казуса с "Боташ"

България Преди 7 часа

Мартин Димитров от ПП-ДБ посочи, че Денков не е подписвал договора, нито неговият енергиен министър

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

България Преди 8 часа

С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

България Преди 8 часа

Пламен Янев беше назначен за областен управител на Бургас на 28 юли 2023 година

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

Стоянов: Янев е имал контакт с Мартин Божанов

България Преди 8 часа

Това става известно от писмен отговор на служебния министър на вътрешните работи

<p>Първа доставка на шведско ядрено гориво за АЕЦ &quot;Козлодуй&quot;&nbsp;</p>

В АЕЦ "Козлодуй" пристига първата доставка на ядрено гориво от Уестингхаус

България Преди 8 часа

Горивото от "Уестингхаус" е предназначено за 5-ти блок на централата

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Свят Преди 8 часа

Полицията съобщи, че е разположила сили на терен и е помолила гражданите да избягват района

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

България Преди 9 часа

Стефан Димитров: Аз не съм политик, аз съм дипломат

д

Уникалните вина, родени от черни вулканични кратери

Любопитно Преди 9 часа

Вино се произвежда на архипелага от 15-и век, когато пристигат първите испански колонисти

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Свят Преди 9 часа

Лавров иска да се говори за Украйна, "която е изконно руска"

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

България Преди 10 часа

Петков: Стефан Димитров „явно не е с евроатлантически поглед“

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 10 часа

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen