0

П лащате по няколко пъти на ден. За храна, за кафе, дъвки, билет за кино, паркинг, нещо от аптеката и т.н. Понякога имате точно приготвена сума, понякога бъркате за дребни. Понякога чакате на голяма опашка, друг път събирате всички дребни монети от рестото. Всичко това може да бъде избегнато с едно простичко решение: да заменим плащането в брой с безконтактната си карта. Ето и какво още:

Удобството да плащаш в ежедневието

При тази услуга можеш да извършваш плащане с банковата си карта – както кредитна, така и дебитна – единствено като я доближиш до ПОС. Не ти трябва да се подписваш на бележката от POS устройството. Идеята е, че така плащанията се осъществяват значително по-бързо, защото не губиш време картата да се поставя в ПОС терминала, да чакаш определено време да обмени информация с банката и така нататък.

Все повече места, на които да спестиш време

В магазини, ресторанти, аптеки въобще при всички търговци, при които видиш символа за приемане на безконтактни плащания, можеш да ползваш своята карта. Много от тях вече поддържат безконтактни разплащания, като постоянно се присъединяват нови. Все повече от ПОС терминалите са безконтактни и на тях можеш да използваш своята безконтактна карта.

Плащаш и печелиш

Visa организира страхотна промо кампания. Ако плащаш ежедневните си покупки с безконтактна карта Visa, можеш да спечелиш 30 лева или няколко фантастични награди – ваучер за екскурзия, за градски велосипед, за гурме вечеря за двама с настаняване в хотел в София, за полет с двуместен самолет или за курс по фотография в две нива. В общи линии – каквото ти поиска сърцето. Виж повече на сайта на Visa в България. Кампанията е валидна до 15.10.2017 г. и в нея могат да участват всички безконтактни карти Visa, издадени на територията на България преди 21.08.2017 г.

За финал само можем да кажем, че откакто технологията на безконтактните плащния беше въведена през 2007 г., картодържателите се сдобиха с едно бързо, удобно и сигурно средство за плащане, което започна да се превръща в новото "нормално" за милиони хора в Европа. 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@