Топ 10 най-търсени слушалки през 2017
Източник: netinfo
0

1. Beats Solo 3 - Wireless

Безжичните шумоизолиращи слушалки с рамка за глава Beats Solo 3 On-Ear на Beats by Dr. Dre позволяват до 40 часа слушане на музика и осигуряват до 3 часа работа при 5-минутно зареждане благодарение на технологията Fast Fuel. Снабдени с големи наушници с размер на ухото с меки възглавнички за пълно потапяне в любимата музика.

2. Beoplay H4

Чрез Bluetooth или чрез кабел, слушалките BeoPlay H4 Over-Ear доставят музика с безкомпромисно качество. Осигуряват чист и ясен звук и възпроизвеждат и най-фините детайли. 40-милиметровите драйвери доставят силен звук без изкривяване. Обхващащи ухото, слушалките гарантират максимално потапяне в любимата музика. Слушалките BeoPlay H4 Over-Ear използват презареждаща се литиево-йонна батерия, осигуряваща до 19 часа слушане на музика. Времето за пълното ѝ зареждане е приблизително 2,5 часа.

3. Parrot Zik3

Безжичните слушалки Parrot Zik 3, обхващащи ухото, осигуряват брилянтен звук. Снабдени са със Smart Тouch панел за контрол на звука и автоматична функция за намаляване на страничния шум. Поддържат звук през USB - осигуряват възможност за слушане на музика докато устройството е включено в захранване. Слушалките Parrot Zik 3 предоставят опция за регулиране на звука, отговор на входящи повиквания и сменяване на песента само с едно докосване. Вградената батерия гарантира до 18 часа работа. Оборудвани са със сензор, който спира музиката автоматично при поставяне на слушалките около врата.

4. Marshall Monitor

Черните слушалки Marshall Monitor Over-Ear са първият модел с наушници на Marshall, покриващи ухото. Комбинират олекотен дизайн с висококачествен звук и шумоизолация. Изработен от висококачествени материали с луксозен ретро вид. Позволява споделяне на музиката с втори човек. Кабелът е с жакове от двете страни и може да се премахва и носи от дясната или от лявата страна. Позволява слушането на една и съща музика от двама души.

5. Beoplay H9

Безжичните слушалки с рамка за глава BeoPlay H9 Over-Ear на компанията Bang & Olufsen с дизайн, обхващащ ухото, осигуряват висококачествен и чист звук. С живот на батерията до 21 часа и технология за активна шумоизолация. Хибридната технология за шумоизолация използва два микрофона, за да обхване и измери външния шум и да го изолира с ответен сигнал. Потребителят сам може да настрои нивото на шумоизолацията според предпочитанията си. BeoPlay H9 Over-Ear използват презареждаща се сменяема литиево-йонна батерия. Животът ѝ е до 14 часа с включени Bluetooth и шумоизолация, до 16 часа при включен Bluetooth и до 21 часа при включена шумоизолация. Времето ѝ за зареждане е приблизително 2,5 часа.

6. BeoPlay H5

Безжичните слушалки тип тапи BeoPlay H5 In-Ear на компанията Bang & Olufsen комбинират модерен външен вид и компактни размери с висококачествен звук. Подходящи и за спорт. През Bluetooth или през кабел, слушалките BeoPlay H5 In-Ear доставят музика с безкомпромисно качество. Дизайнът на тапите осигурява пълно потапяне в музиката, независимо от дейността, която върши потребителят. BeoPlay H5 In-Ear се предлагат с два вида накрайници за тапите. Накрайниците ComplyTM Sport от високопроизводителна Memory пяна са подсилени, дишащи и стабилни в ухото дори по време на тренировка. Телесната топлина ги кара да се разширяват за още по-плътно прилягане към ухото. Налични са и четири чифта силиконови накрайници в размери XS, S, M и L. Слушалките BeoPlay H5 In-Ear са устойчиви на напръскване с вода и напрашаване. Покритието им от грапава гума и полимер не задържа пот или пръски от вода. Текстилният кабел е запоен в гумата, предотвратявайки навлизането на пот или мръсотия в електронните компоненти. BeoPlay H5 In-Ear използва презареждаща се батерия с живот от 5 часа. Зареждат се лесно с помощта на малка USB зарядна станция. Двете тапи се прикрепват лесно към станцията с помощта на магнит. Същият магнит позволява на тапите да се прикрепят една за друга с цел удобно и безопасно носене на врата или съхранение в калъф. При прикрепени тапи слушалките автоматично се изключват, за да пестят батерия.

7. Apple AirPods

Безжичните слушалки Apple AirPods променят завинаги начина, по който използвате слушалките си! С автоматично свързване към iPhone, Apple Watch, iPad или Mac щом ги извадите от зареждащия кейс. Стартиране на звука при поставяне в ушите и стопиране при изваждане. Забележителните възможности на AirPods се дължат на специално създадения Apple W1 чип. Той създава изключително ефикасна безжична мрежа за по-добро свързване и по-качествен звук. И в същото време контролира батерията толкова добре, че можеш да слушаш 5 часа само с едно зареждане.Това са нечувани качества за устройство с толкова малки размери. С помощта на оптични сензори и акселерометри за движение, W1 чипът автоматично управлява звука и се свързва с микрофона, за да можеш да използваш само едната или и двете AirPods слушалки. Пак благодарение на тях, AirPods се включват веднага щом ги поставиш в ушите си.

8. BeatsX

Безжичните слушалките тип тапи BeatsX на Beats by Dr. Dre осигуряват до осем часа слушане на музика и разговори през hands-free. Съвместими с мобилните устройства на Apple и позволяващи активация на Siri и управление на музиката и звука без изваждане на телефона, таблета или плейъра. С олекотен дизайн и гъвкав кабел за максимални удобство и сигурност. Батерията на слушалките BeatsX обещава живот до 8 часа при пълно зареждане. Технологията Fast Fuel осигурява два часа възпроизвеждане на музика при зареждане с продължителност от 5 минути. Бутонът за приемане на обаждания RemoteTalk е снабден с вграден микрофон и позволява пускане на музика, настройка на звука и активиране на гласовия асистент Siri.

9. Marshall Mode EQ

Слушалките Marshall Mode EQ In-Ear разполагат с бутон за смяна на режима на работа. Режимът EQ I осигурява по-мек и басов звук. Режимът EQ II доставя по-отчетлив звук с ясно изразени средни и високи тонове. Разположеният на кабела бутон позволява управление без нужда от изваждане на мобилното устройство от джоба. С еднократно натискане се приемат или прекратяват разговори, пуска се и се спира музиката. С двукратно натискане се сменя песента. С трикратно натискане се превърта. Слушалките Marshall Mode EQ In-Ear се предлагат в комплект с четири накрайника за тапите за максимално плътно прилягане към всяко ухо. Изработени от качествени материали, слушалките гарантират дълъг живот. Жакът им е с L-образна форма за по-голяма издръжливост. Съвместим е с всички устройства, поддържащи 3,5-милиметров жак.

10. Beats Studio

Безжичните слушалки с рамка за глава Beats Studio Over-Ear на Beats by Dr. Dre позволяват удобно слушане на музика на разстояние до 9 метра от мобилното устройство. Съвместими с продуктите на Apple. Осигуряват удобно управление на звука и приемане на обаждания без нужда от изваждане на мобилното устройство. Beats Studio използват вградена технология на име Adaptive Noise Cancelling (ANC) с два режима на работа. В първия режим ANC автоматично определя баланса между силата на музиката и външния шум. Във втория увеличава нивото на шумоизолацията за още по-голямо потискане на външните звуци и още по-пълно потапяне в музиката.

 
- Келнер, какво ми сервирахте, кафе или чай? - Какво, не можете да разберете сам? - Не. - Тогава какво значение има?
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

Освободиха от длъжност областния управител на Бургас

България Преди 27 минути

Пламен Янев беше назначен за областен управител на Бургас на 28 юли 2023 година

<p>Първа доставка на шведско ядрено гориво за АЕЦ &quot;Козлодуй&quot;&nbsp;</p>

В АЕЦ "Козлодуй" пристига първата доставка на ядрено гориво от Уестингхаус

България Преди 36 минути

Горивото от "Уестингхаус" е предназначено за 5-ти блок на централата

д

Уникалните вина, родени от черни вулканични кратери

Любопитно Преди 1 час

Вино се произвежда на архипелага от 15-и век, когато пристигат първите испански колонисти

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 2 часа

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България Преди 2 часа

Вдигат заплатите в армията

а

Пукане и бръмчене: Мистериозният свят на комуникацията между рибите

Любопитно Преди 2 часа

Повече за мистериозния свят на рибите четете в следващите редове

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Любопитно Преди 3 часа

Повече за мистерията около скелетите четете в следващите редове

Как да организираме по-добре приложенията си

Как да организираме по-добре приложенията си

Технологии Преди 3 часа

Няколко съвета за по-практична работа със смартфона

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

Свят Преди 3 часа

Той нанася вреди на страната и противоречи на европейските принципи, заяви говорител на ЕК

<p>&nbsp;Ударът на Иран срещу Израел обедини и същевременно раздели Конгреса на САЩ</p>

"Светът гори": Ударът на Иран срещу Израел обедини и същевременно раздели Конгреса на САЩ

Свят Преди 3 часа

Демократите в Конгреса се стараят да не критикуват прекалено остро действията на Байдън по отношение на конфликта в Газа

Вулканът Руанг в Индонезия с пет големи изригвания за ден (ВИДЕО/СНИМКИ)

Вулканът Руанг в Индонезия с пет големи изригвания за ден (ВИДЕО/СНИМКИ)

Свят Преди 3 часа

Властите затвориха летище, продължава евакуацията на хора от района

Защо е важно да приемаме магнезий

Защо е важно да приемаме магнезий

Любопитно Преди 4 часа

Повишаването на магнезиевите нива в мозъка може да подобри когнитивните функции

<p>Всичко, което трябва да знаем, за да се предпазим от коклюш</p>

Всичко, което трябва да знаем, за да се предпазим от коклюш

България Преди 4 часа

Полезна информация и съвети от Европейският център за профилактика и контрол върху заболяванията

<p>Обмислят&nbsp;2 май да бъде неучебен ден в цялата страна</p>

Галин Цоков: Обмисляме 2 май да бъде неучебен ден в цялата страна

България Преди 4 часа

Според него има възможност издадените вече заповеди от някои кметове, които обявиха 2 май за неучебен ден, да отпаднат

Ново земетресение в Турция, този път край Измир

Ново земетресение в Турция, този път край Измир

Свят Преди 4 часа

Трусът е станал в 11.02 ч. местно (и българско) време, а епицентърът му е бил недалеч от турския град Сеферихисар

БСП: България ще плати за газ с 1,2 млрд. лева повече, отколкото може да използва

БСП: България ще плати за газ с 1,2 млрд. лева повече, отколкото може да използва

България Преди 4 часа

От левицата представиха доклада от дейността на Временната комисия за установяване на факти и обстоятелства около подписването на договора с турската газова компания "Боташ"