0

Г одина след първата колаборация на Pavell & Venci Venc’ x DARA наречена „Срещу мен“, тримата вадят втори съвместен проект със заглавие „Хотел 5 звезди“. Освен че са най-добри приятели, когато влязат в студио Павката, Венци и Дара се превръщат в един от най-интересните авторски екипи за създаване на музика. В „Хотел 5 звезди“ си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.  

Източник: Virginiarecords

Сингълът се ражда по време на сесия за писане на песни, която „Вирджиния Рекърдс“ им организира във Велинград, където за няколко дена превръщат в студио най-луксозния апартамент на нашумелия Хотел „Арте“. Писането на песни прераства в щур купон, който обаче ражда и няколко яки парчета.

Видеото  на „Хотел 5 звезди“ е възложено на  Павлин Иванов – Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за три от най-колоритните артисти в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.

Източник: Virginiarecords

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.

Pavell & Venci Venc’ x DARA – струва си да видите тази комбинация!

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@