HUAWEI представи нови устройства във Виена
Източник: Huawei
0

Н а голямо събитие във Виена на 21 октомври, HUAWEI представи дългоочаквания смартфон - nova 9, който ще ще зарадва всеки почитател на фотографията и стилния дизайн. Освен него, на събитието бяха представени и новия смарт часовник HUAWEI Watch GT 3, и лимитираната лайфстайл серия безжични слушалки HUAWEI FreeBuds Lipstick. От официалната сцена Дерек Ю, президент за Централна и Източна Европа, Северна Европа, Канада и Турция на Huawei Consumer Business Group, направи и преглед на бизнес резултатите на компанията. Според прогнозите, добрите резултати, постигнати от HUAWEI през 2020г., се очаква да се повторят и тази година. До този момент, компанията е генерирала приходи от 43 млрд. евро, като маржът на нетната печалба е достигнал 9,8%, а приходите на потребителския бизнес – Consumer Business Group, достигат 18.2 млрд. евро.

Всяка година HUAWEI инвестира повече от 10% от приходите си от продажби в научноизследователска и развойна дейност. През последните десет години инвестициите в R&D надхвърлят 96 млрд. евро. Непрекъснатият растеж на компанията гарантира силната й пазарна позиция. Според класацията Fortune 500, Huawei е класирана на 44-то място през август 2021г., което е увеличение с движение с 5 позиции напред в сравнение с 2020г. Компанията също така непрекъснато развива мрежата си от физически магазини. Доказателство е новооткрития на 20 октомври магазин във Виена, Австрия, съчетаващ най-силните страни на компанията - дизайн и съвременни технологии.

“Непрекъснатият растеж е от решаващо значение за компанията”, казва Дерек Ю. „Ние непрекъснато се стремим да намерим и разработим най-добрите решения, за да ги интегрираме в нашите продукти и да отговорим на нарастващите очаквания на нашите потребители. Също така, с мисъл за тях, ние отваряме нови магазини, които са не само доказателство за непрекъснатите ни инвестиции, но и позволяват по-близък контакт с бранда. До края на 2020г., Huawei разполагаше с близо 60 000 ритейл магазина и дисплеи по цял свят, включително над 5000 физически магазина, но ние продължаваме да се разрастваме.“

Източник: Huawei

Признание за добрите устройства

Успехът на продуктите на HUAWEI се потвърждава не само от отзивите на потребителите, но и от наградите, които компанията получава. Серията HUAWEI Watch 3 и слушалките Huawei FreeBuds 4, които бяха представени през септември, получиха признание от много медии и бяха отличени с повече от 35 награди, повечето от които в категорията Top Choice.

nova 9 - смартфон точно като вас

Иновациите са в основата на серията HUAWEI nova. От пазарната си премиера през 2016г., тази популярна в света серия винаги включва някои от най-добрите технологии, които HUAWEI предлага към настоящия момент. През последните пет години, серията nova непрекъснато се усъвършенства и в резултат на това последното попълнение дебютира с редица водещи фотографски технологии като RYYB цветен филтър (CFA) и XD Fusion Engine. Nova 9 включва още 120Hz извит дисплей, който запазва реалните цветове, мощен процесор, отличен живот на батерията и поддържане на високи скорости при зареждане с 66W HUAWEI SuperCharge. Всички тези функции правят nova 9 перфектния смартфон за съвременните потребители с натоварен начин на живот. Това е смартфон точно като вас - динамичен, стилен и независим.

Източник: Huawei

Уловете всеки момент, дори през нощта

По отношение на съвременния ритъм на живот, HUAWEI създаде смартфон, на който можете да разчитате по всяко време на деня и нощта. Новият смартфон е оборудван с Ultra Vision система, която включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера с 1/1,56-инчов сензор, който осигурява висока чувствителност към светлина за заснемане на снимки с високо качество, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина, 4cm макро камера и 32MP предна камера с голям 1/2.8-инчов сензор. Сега можете да правите снимки с висока разделителна способност по всяко време на деня. Добавете към това и уникалния HUAWEI Super Night Selfie алгоритъм и Night Portrait Mode, които намаляват цифровия шум в снимките и реконструират фона, за да разполагате с перфектна камера за нощно снимане. Независимо дали става въпрос за нощни пейзажни снимки или нощни портрети, изображенията са ярки, но не преекспонирани, и включват детайли, скрити в по-тъмните области на изображението. HUAWEI nova 9 също поддържа Full-Path P3 управление на цветовете, покриващо целия фотографски процес от камерата до кодирането, съхранението и показването, така че можете да заснемете на снимки и видео точно това, което виждате.

HUAWEI nova 9 се представя също толкова добре, когато снимате видеоклипове през нощта, както при правенето на снимки. С функциите Extreme Night Shoot и Night Selfie Video можете да снимате на тъмно с предната и задната камера в 4K резолюция. Освен това, благодарение на технологията AIS Video Stabilization както на предната, така и на основната камера, не е нужно да се притеснявате от треперещи ръце. Основната камера на HUAWEI nova 9 също поддържа заснемането на видеа със Slow-Motion и Time-lapse, като предоставя забавни и интересни опции за тези, които създават своите видео материали.

Смартфонът, който отговаря на вашия стил

Устройствата, които ни съпътстват денонощно, се превръщат в аксесоари, които изразяват нас - нашия стил, вкус и личност. HUAWEI nova със своя ултратънък и ултралек дизайн, в два цветови варианта - Starry Blue и Black, е стилен аксесоар, който ще ви помогне да изразите своя стил. Предната и задната страна на тялото му са леко извити, което го прави по-тънък и по-удобен. Изразено в цифри, той идва с дебелина само 7,77 мм и тегло приблизително 175 г.

Без повече промени в плановете поради ниска батерия

Целта на HUAWEI nova 9 е да се увери, че батерията ще бъде в крак с вашия ритъм на живот. Вие сте независими и батерията на смартфона не трябва да ви ограничава. HUAWEI nova 9 има батерия с капацитет от 4300mAh, която изисква само 38 минути за пълно зареждане. Вече не е нужно да се притеснявате от изтощена батерия!

Нови вдъхновения за забавление

6.57-инчовият HUAWEI nova 9 с дисплей, който предава 1,07 милиарда цвята, поддържа до 120Hz честота на опресняване, 300Hz честота на дискретизация при докосване и Р3 цветова гама за създаване на по-гладки и по-завладяващи визуализации, изпълнени с детайли. Huawei nova 9 осигурява бързо, гладко и мощно представяне, както и отлично потребителско изживяване по време на ежедневните задачи или при забавления, благодарение на мобилната платформа Snapdragon 778G 4G, допълнение към подобрената охлаждаща система на Huawei и AI технологията.

Източник: Huawei

Мобилната екосистема на Huawei отбелязва огромен растеж

HMS екосистемата постигна бърз растеж в световен мащаб с повече от 141 000 приложения, интегрирани с HMS Core, собствената операционна платформа на Huawei (до 30 юни 2021 г.).

Huawei Device има над 730 милиона месечни активни потребители, докато HMS има над 580 милиона, а HUAWEI ID - повече от 390 милиона.

Повече от 4,5 милиона разработчици вече са регистрирани в HMS

AppGallery вече е твърдо утвърдена като третата по големина платформа за разпространение на приложения в света с 560 милиона месечно активни потребители в световен мащаб, и 29% годишен ръст извън Китай, а нейните приложения са изтеглени общо 384,4 милиарда пъти през 2020г. Броят на приложенията, предлагани в AppGallery през 2020г. извън Китай, са над 10 пъти повече от тези през 2019 г.

"С нашите мобилни игри и развити партньорства, вдъхновяваме и забавляваме милиарди хора от целия свят. Страхотно е да имаме партньор като Huawei, който споделя нашата мисия“, споделя Борут Вовк, Директор стратегически партньорства и Главен продуцент на игри в Outfit7, компания за мобилни игри, известна с франчайза Talking Tom & Friends.

През последните 2 години Huawei усърдно работи върху разработването на развита и цялостна екосистема, потребителите могат да бъдат сигурни, че могат да изтеглят любимите си приложения чрез AppGallery и Petal Search.

Huawei Watch GT 3 – в унисон с вашия стил

Сред големите новини от събитието е и разширяването на семейството от смарт часовници с два нови модела от серията HUAWEI Watch GT 3. Предлагайки се в два различни размера - 46 мм и 42 мм - часовниците са комбинация от неостаряваща елегантност и най-нови технологии. И двете устройства са изработени от висококачествени материали, носещи уникален класически дизайн, който може лесно да бъде персонализиран, за да отразява индивидуалния стил на потребителя само със смяна на каишките. И двете версии на HUAWEI Watch GT 3 предлагат над 100 режима за тренировка, имат вграден планер за тренировки, подобрено геолокиране за точно проследяване на бяганията и 5-то поколенние мониторинг на пулса.

Освен това HUAWEI Watch GT 3 е оборудван с подобрен целодневен мониторинг на SpO2, следене на съня, Bluetooth обаждания и е съвместим както с Android, така и с iOS устройства. Huawei Watch GT 3 има мощна батерия, която издържа 14 дни на 46-милиметровия часовник и 7 дни на 42-милиметровия часовник, което го прави надежден и високоефективен ежедневен помощник.

Източник: Huawei

FreeBuds Lipstick - красотата на звука

Черешката на тортата сред продуктите, които HUAWEI представи на събитието във Виена, бяха FreeBuds Lipstick. Тази изключително стилна, истински елегантна лимитирана серия на слушалките перфектно съчетава луксозен дизайн с ясен звук с висока разделителна способност.

Новото устройство се отличава с уникален калъф, наподобяващ опаковка за червило, изработен от висококачествена неръждаема стомана с ослепително гланцово покритие. Вътре в калъфа ще намерите елегантните, ултра леки слушалки в ярък червен цвят.

FreeBuds Lipstick са съвместими с всеки смартфон с Android или iOS и поддържат двойна свързаност за безпроблемно превключване между устройства.

Източник: Huawei

За Huawei Consumer Business Group

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileBG

YouTube: Huawei Mobile BG

Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Росен Христов отговори на шефа на КЕВР

Росен Христов отговори на шефа на КЕВР

България Преди 34 минути

Росен Христов: Опит на "Продължаваме Промяната" да си предадат някаква важност на спасители

ЕК поиска от България нов еврокомисар

ЕК поиска от България нов еврокомисар

България Преди 1 час

Страната ни ще получи 45 млн. евро за подсилване на граничната охрана

Шефът на КЕВР: Токът за бита ще поскъпне

Шефът на КЕВР: Токът за бита ще поскъпне

България Преди 4 часа

Tова се налага заради заповед на Росен Христов за електроенергия, произведена от ТЕЦ „Марица-изток 2”

е

Учени установиха как новият COVID-19 поразява мозъка

Теми в развитие Преди 4 часа

Резултатите могат да обяснят защо някои пациенти с COVID-19 изпитват главоболие, състоянието, станало известно като "мозъчна мъгла" , загубата на усет за мирис и вкус и други дълготрайни неврологични симптоми

Еврозоната влезе в техническа рецесия

Еврозоната влезе в техническа рецесия

Свят Преди 5 часа

Анализатори прогнозират, че забавянето може да се задълбочи през годината

Кристоф Ламбер

Кристоф Ламбер и Падма Патил от „Хари Потър“ пристигат за Aniventure Comic Con 2023

Любопитно Преди 5 часа

Специалната новина за феновете на косплея е Bakka cosplay, уникален майстор в специалните ефекти

Кейт Мидълтън

Женска банда: Кои дами са в приятелския кръг на Кейт Мидълтън

Любопитно Преди 5 часа

Известно е, че принцесата на Уелс има дискретна и лоялна група от приятели, като някои от тях дори я познават от ученическите ѝ години

Секс скандал с фронтмена на "Рамщайн", обвиняват го в сексуална експолатация

Секс скандал с фронтмена на "Рамщайн", обвиняват го в сексуална експолатация

Любопитно Преди 5 часа

Млади жени, почитателки на "Рамщайн", уличават Линдеман в действия, които го поставят в центъра на мрежа с цел сексуална експлоатация на фенки след концерти на групата.

Нападателят е от сирийски произход

Ужас и гняв: Шокиращи подробности за нападението над деца във Франция

Свят Преди 5 часа

"Той скочи на детската площадка, започна да крещи и след това се насочи към количките, като многократно мушкаше малките с нож."

.

"Чиканът е престъпление": Новата отвратителна мания в Източна Азия

Любопитно Преди 5 часа

Чиканът е термин, с който се описва сексуално посегателство на обществени места, особено опипване в обществения транспорт

Забранена любов: Историята на принцеса Маргарет и Питър Таунсенд

Забранена любов: Историята на принцеса Маргарет и Питър Таунсенд

Любопитно Преди 6 часа

Тяхната връзка през 50-те години на миналия век предизвика сензация и скандал във Великобритания

<p>Изпратиха Христов в Дупница, бивш командос: Бил е убит</p>

Изпратиха Ангел Христов в Дупница, бивш командос: Бил е убит

България Преди 6 часа

Бивш командос на погребението: Разбира се, че е бил убит

Блокада на новите санкции срещу Русия от Гърция и Унгария

Блокада на новите санкции срещу Русия от Гърция и Унгария

Свят Преди 6 часа

Жозеп Борел, първият дипломат на ЕС, обеща да реши проблема

"Вече няма какво да кажат“: Хари и Меган спират да дават интервюта

"Вече няма какво да кажат“: Хари и Меган спират да дават интервюта

Любопитно Преди 6 часа

Съобщава се, че те възнамеряват да съсредоточат вниманието си върху работата зад камерата, вместо пред нея