HUAWEI Mate X3 проправя пътя към нова ера при сгъваемите смартфони
Източник: HUAWEI Mate X3
0

Huawei днес представи новият сгъваем флагман HUAWEI Mate X3 - първият в света ултралек, ултратънък, с четворно извит голям екран сгъваем смартфон. HUAWEI Mate X3 е надграден на всички фронтове – вътрешния и външния екран, ново поколение многоизмерна панта и система за изображения.

HUAWEI Mate X3 е водещо в индустрията устройство, като едновременно с това поставя нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон. Той е кулминацията на изследователските усилия на Huawei в последните години да предостави на потребителите сгъваеми смартфони с голям екран и да интегрира най-новите първокласни материали и патентовани технологии, разработени от Huawei. Потребителите ще се насладят на завладяващото изживяване на голям сгъваем екран и изключително удобен захват, сравним с този при телефон с нормален екран.

„HUAWEI Mate X3 е превъзходен флагман, който отговаря на очакванията на потребителите за сгъваем телефон с голям екран. Комбинирайки иновативните технологии на Huawei, пионерската естетика и мощната производителност, HUAWEI Mate X3 ще даде на потребителите най-доброто изживяване, различно от всеки друг смартфон, и ще поправи път към нова ера за сгъваемите мобилни устройства“ – сподели Ричард Ю, CEO на Huawei Consumer Business Group.

Иновативни материали: ултралеки, ултратънки и ултраиздръжливи

HUAWEI Mate X3 разширява границите на въображението със свръхлеко тегло от 239 гр1 и удивителна дебелина от 11,08 мм2 в сгънато състояние и 5,3 мм3 в разгънато състояние, което го прави най-тънкият и лек сгъваем смартфон с голям екран в света4.  Заобленото, удобно за хващане тяло с четири извивки осигурява несравнимо удобно и гладко захващане.

За да намали значително тънкостта и теглото, HUAWEI Mate X3 реконструира цялата структура на устройството, възприемайки усъвършенствана топологична структура и използвайки няколко самостоятелно разработени иновативни материала. Резултатът е  пробив в намаляването на теглото чрез уникалния за индустрията ултралек и здрав алуминий и ултралеки въглеродни влакна. HUAWEI Mate X3 също така разполага с най-тънкия Type-C компонент в индустрията с интегриран структурен дизайн и с IPX85 рейтинг за водоустойчивост, предлагайки несравнима тънкост и издръжливост.

HUAWEI Mate X3 използва многоизмерна панта от ново поколение, която е лека, издръжлива и разполага със стабилен Flex-Stop за изключително изживяване. Двуколесният въртящ се вал във формата на крило позволява прецизно движение без усилие при всяко сгъване. Пантата е изработена от авиационна алуминиева сплав, която е не само ултралека и ултратънка, но и изключително издръжлива и дълготрайна. Целият процес на разгъване и сгъване е оптимизиран с високопрецизна cam-drive система. Flex-Stop е стабилен и гладък, с лесно разгъване и сгъване – предоставя лесно, елегантно и първокласно изживяване.

Иновативен дизайн: зашеметяващ голям екран, надежден отвътре и отвън

Завладяващото изживяване на голям екран е значително предимство на сгъваемите телефони, а Huawei го извежда на преден план, като оборудва HUAWEI Mate X3 с новата технология HUAWEI X-TrueTM. Тя позволява на потребителите да се наслаждават на детайлен и точен цветен дисплей и завладяващо, автентично визуално изживяване.

HUAWEI Mate X3 е оборудван с 6.4-инчов6 3D OLED външен екран и 7,85-инчов7 сгъваем OLED вътрешен екран, като вътрешният и външният екран поддържат ултрависока разделителна способност и 426 PPI плътност на пикселите, което го прави първият сгъваем смартфон, който е получил два TÜV Rheinland сертификата8 (за точност на цветовете и прецизна цветна проекция). Качеството на картината не само е гладко и детайлно, но и възпроизвежда света в истински цветове. За първи път той е оборудван с интелигентен светлочувствителен дисплей, екраните осигуряват постоянно изживяване при гледане в различни среди, поддържайки дисплея ясен дори при слабо осветление.

Източник: HUAWEI Mate X3

HUAWEI Mate X3 получи и първите двойни петзвездни сертификати от SGS в Швейцария9, за своя издръжлив външен екран от Kunlun стъкло и устойчив на удар сгъваем вътрешен екран. Външният екран е оборудван с изключително надеждно Kunlun стъкло, което е 10 пъти по-устойчиво на падане⁠.10 Вътрешният екран възприема изцяло нова композитна структура на екрана, в която се използват първите устойчиви на удар ненютонови флуидни материали, за да осигурят зависимата от силата променлива якост. Сгъваемият вътрешен екран е 4 пъти по-устойчив на удар11, осигурявайки трайна защита при ежедневна употреба.

Вдъхновен от илюминаторите на космическите станции, оформлението на задната камера на HUAWEI Mate X3 включва футуристичен космически дизайн. Оформлението на основната камера на HUAWEI Mate X3 е изработено от персонализирано диамантено острие, процес, който отнема 29 стъпки и 12 часа, с изискан контраст между неговите сатенени и полирани повърхности, създавайки деликатно и брилянтно усещане за светлина. Освен това, перцево-пясъчното стъкло, по което не остават следи, с микрокристална структура удивлява очите и успокоява кожата при всяко докосване. Този път HUAWEI Mate X3 се предлага в два варианта: Black Feather-Sand Glass и Dark Green Vegan Leather версия.

Върхова производителност: оптимизирана свързаност и живот на батерията

За оптимизирана свързаност в среди като метро или гаражи и все по-сложни сценарии на използване, HUAWEI Mate X3 въвежда надградената комуникационна технология, осигуряваща висококачествен и плавен сигнал за потребителите. Дизайнът на обвиващата антена ефективно повишава силата на сигнала в разгънато състояние, докато интелигентната настройка с двоен режим подобрява силата на сигнала, когато смартфонът е сгънат. Междувременно устройството е оборудвано и с патентованaта от Huawei технология - Dual-Connection Signal Enhancement, за подобрена сила на сигнала при държане в ръка. Резултатът е тънко устройство с отлична свързаност.

HUAWEI Mate X3 има вградена голяма батерия от 4800 mAh12 и поддържа 66 W HUAWEI SuperCharge кабел13, 50 W HUAWEI SuperCharge14, 7,5 W безжично обратно зареждане, които лесно отговарят на нуждите на ежедневната употреба. HUAWEI Mate X3 е оборудван и с графенова охладителна система с кръстосани панти за по-добро разсейване на топлината. Силно топлопроводимият графенов слой от 1800 W/m·K помага на телефона да остане хладен, дори когато работи много – полезно по време на моменти на зареждане и игри.

Цялостни възможности за изображения: перископна телефото камера, по-бързо снимане

HUAWEI MATE X3 поставя нов стандарт в изображенията с технологията Ultra Vision XMAGE, за да отговори на нуждите във всякакви ситуации, за превъзходно изживяване при снимане.

Смартфонът е оборудван с 50 MP Ultra Vision основна камера, 13 MP ултраширокоъгълна камера и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично увеличение15. Перископният обектив поддържа максимум 5x оптично увеличение⁠ и 50x цифрово увеличение и може да улови детайли, които невъоръжено око би пропуснало, на сцени от далеч. Освен това, основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с RYYB сензор, който приема 40% повече светлина16, за да генерира живи изображения, дори в слабо осветена среда.

HUAWEI Mate X3 ускорява фотографския процес, като помага на потребителите да уловят красотата на преходните моменти. Независимо дали става въпрос за фокусиране, скорост или генериране на снимка, целият процес от заснемането на кадър до показването му се ускорява, за да се гарантира, че нито един момент няма да бъде пропуснат.

Устройството е оборудвано с новия енджин за текстури на XD Fusion Pro, който прецизно възпроизвежда детайлите на обектите в сътрудничество с алгоритъма за AI обучение. Чисто нов алгоритъм за портрети разкрива автентични черти на лицето и дори възпроизвежда ефектите на козметиката. Алгоритъмът за локализирано размиване постига боке на ниво DSLR, което омекотява фона по естествен начин, така че обектът да може да се открои от заобикалящата го среда.

HUAWEI Mate X3 идва с по-мощни XMAGE стилове на възпроизвеждане на цветовете. Потребителите могат да изследват три XMAGE стила: Original, Vivid и Bright. Стиловете Vivid и Bright подобряват вашите снимки и им придават по-отличителен привкус. Стилът Vivid е подходящ за заснемане на природни пейзажи с широка гама от цветове, като например залези или есенна зеленина, за да запишете красотата на природата. Стилът Bright може да озари вашите изображения и да заснеме по-привлекателни снимки на хора или храна.

По-интелигентни взаимодействия за по-ефективно, удобно и завладяващо изживяване

HUAWEI Mate X3 въвежда нов лейаут с двоен екран и нов оптимизиран интелигентен мултипрозорец, който поддържа вертикални и хоризонтални Split-Screen режими17. С една стъпка HUAWEI Mate X3 може интелигентно да определи дали приложението е по-подходящо за вертикален Split-Screen или хоризонтален Split-Screen режим18. Също така, може да превключвате между двата режима с една стъпка и да запазите персонализираната комбинация от разделени екрани само с едно докосване. Запазете вашите често използвани комбинации от разделен екран на началния екран и стартирайте две приложения с едно докосване – спестявайки време и усилия.

Източник: HUAWEI Mate X3

AppGallery: пълна гама от функционални приложения

Както винаги при смартфоните на Huawei, новият HUAWEI Mate X3 разполага с пълна гама от функционални приложения. Като трети по големина магазин за мобилни приложения в света, AppGallery спечели репутацията си на място за хиляди приложения и както потребителите на Huawei знаят, много от тях са водещи в света заглавия. В AppGallery те са разделени в 18 висококачествени и богати категории, обхващащи глобални и местни топ приложения, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. AppGallery се предлага в повече от 170 държави и региони с над 580 милиона глобални активни месечни потребители и 6 милиона регистрирани разработчици.

Повече информация за продукта може да намерите тук: https://consumer.huawei.com/bg/phones/mate-x3/

 
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Полицай с положителен тест за алкохол удари кола с дете

Полицай с положителен тест за алкохол удари кола с дете

България Преди 3 часа

След инцидента възникнала разправия между двамата шофьори

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Любопитно Преди 3 часа

Коцето Калки напусна Кухнята на Ада след като Златните загубиха от Сините

Вътев и Димитров остават на постовете си, докато президентът не издаде указ

Вътев и Димитров остават на постовете си, докато президентът не издаде указ

България Преди 6 часа

Според конституционалисти конкретен срок за решението на Радев няма

Аферата "Митници": Според ДАНС обвиняемите Димитрови са поддържали контакти и с МВР

Аферата "Митници": Според ДАНС обвиняемите Димитрови са поддържали контакти и с МВР

България Преди 7 часа

Разработката в службите започва в средата на 2022 година

Задържаха шофьор след гонка в София

Задържаха шофьор след гонка в София

България Преди 7 часа

Той е предизвикал катастрофа

Главчев назначи двама заместник-министри в икономиката и в земеделието

Главчев назначи двама заместник-министри в икономиката и в земеделието

България Преди 8 часа

С друга заповед на премиера Димитър Главчев за председател на Патентното ведомство е назначена Оля Димитрова

Киану Рийвс

Киану Рийвс озвучава таралеж в третата част на Sonic

Любопитно Преди 9 часа

59-годишният актьор ще озвучи таралежа Shadow, който е нещо като "тъмен близнак" на главния герой

Дарина и Денис от „Един за друг“: Химията и биологията са важни неща

Дарина и Денис от „Един за друг“: Химията и биологията са важни неща

Любопитно Преди 9 часа

Денис и Дарина участваха в играта „Съм/Не съм“ и разкриха повече за живота си извън "Един за друг"

Как древен китайски дворец се озовал на вражеска територия в Сибир?

Как древен китайски дворец се озовал на вражеска територия в Сибир?

Любопитно Преди 9 часа

Дворецът се състоял от двадесет стаи и една зала, подът и стените били направени от кал

Това е най-студеното място във Вселената

Това е най-студеното място във Вселената

Любопитно Преди 9 часа

През 1949 г. е предсказано съществуването на температури под абсолютната нула

Нов закон за мобилизация в Украйна

Нов закон за мобилизация в Украйна

Свят Преди 9 часа

Целта на закона е мобилизиране на повече войници в отговор на настъплението на Русия

БНБ алармира за фалшиви банкноти от 100 лева

БНБ алармира за фалшиви банкноти от 100 лева

България Преди 9 часа

От 2007 година насам няма толкова много хванати неистински банкноти от 100 лева

МВФ повиши прогнозата си за икономиката на Русия

МВФ повиши прогнозата си за икономиката на Русия

Свят Преди 9 часа

Нарастващите военни разходи помагат на Москва да се предпази от рецесия

<p>С нотки на &quot;животно&quot; и &quot;мокра коса&quot;: Какъв е вкусът на 170-годишно шампанско</p>

С нотки на "животно" и "мокра коса": 170-годишно шампанско от корабокрушение е най-старото опитвано някога

Любопитно Преди 9 часа

Може ли откритието да вдъхнови изцяло нов начин за отлежаване на вино?

Ketsueki-gata: Японското вярване, че кръвната група разкрива личността на човека

Ketsueki-gata: Японското вярване, че кръвната група разкрива личността на човека

Любопитно Преди 9 часа

Идеята има дълбоки корени в културното минало на Япония, но разводнената версия става все по-популярна в Азия и дори в Америка

Зеленски: Изчерпахме ракетите за защита на Триполската ТЕЦ

Зеленски: Изчерпахме ракетите за защита на Триполската ТЕЦ

Свят Преди 9 часа

Триполската ТЕЦ беше най-голямото енергийно съоръжение в близост до Киев