0

Първата мисъл, която хрумва на госта, когато влезе в стая на easyHotel Sofia, е че се намира в корабна каюта или салон на самолет.

Мнозина се влюбват от пръв поглед във футуристичния дизайн и оранжевия цвят, с който са добре познати всички хотели от веригата по света.

Може би асоциацията със самолет не е избрана случайно, предвид това, че авторът на идеята за такъв тип нискобюджетни хотели е собственик и на авиокомпанията easyJet.

Стаите са компактни и със собствен стил. Всяка от тях разполага с двойно легло, функционални мебели и индивидуална баня. За пълен уют, във всяка стая има регулируем климатик, LCD телевизор и безплатен Wi-Fi достъп.

Широкото пространство не винаги е гаранция за функционалност. Дизайнът на easyHotel Sofia го доказва, въвеждайки новаторски мебели в стаята. Вградени в леглото ниши вместо гардероб и нощно шкафче, мини тоалетки с огледало, спот светлина за четене, интересни стенни закачалки.

еasyHotel Sofia е уникален не само с оригиналната визия, но и с атрактивните си цени. Цената на двойна стая с баня започва от 19 Евро, а колкото по-рано се резервира, толкова по-евтин е престоят. Подобно на самолетните билети и тук цените са динамични, затова резервациите се правят основно онлайн.

Рецепцията работи 24/7, а за гостите с автомобили има подземен гараж и безплатен открит паркинг.

Хотелът е с централна локация и има директна връзка с метро до летище София, Централна гара София и Автогарата.

 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@