Докторите: Как да се опазим от болестите
Източник: Vitaslim
0

З а първи път лекари, фармацевти и пациенти застават единодушно зад продукт, насочен директно към подобряване на имунитета и здравето на всички органи в човешкото тяло. За да се случи това, избраникът отговори на немалкото изисквания на всяка от групите – да има потвърден здравен ефект, да е в най-правилната фармакологична форма и най-важното – да помага.

С честта зад името им да застанат толкова много хора се сдобиха т.нар. Живи витамини (продуктът Live Vitamins) – многокомпонентен комплекс от биологично активни витамини, минерали и микроелементи, който повлиява широк спектър от здравни оплаквания. „Съставът им е съобразен на сто процента с всички препоръки за допълнителен прием на микронутриенти за населението в България“, аргументират избора си медиците. И допълват: Това прави Live Vitamins перфектен избор както за повишаване на тонуса, така и за подобряване остротата на зрението например. А най-хубавото е, че са подходящи и за възрастни, и за деца и се дозират лесно.

Източник: Vitaslim

КАК ДА ПРЕЗАРЕДИМ БАТЕРИИТЕ?

Ако още от сутринта изпитвате умора и нямате нито сили, нито желание да правите каквото и да било, то вас... не, не ви е налегнал мързел, а витаминен дефицит. Недостигът на полезни вещества, особено поддържан по-продължително време, неизбежно води до отпадналост. Тонусът рязко спада и дори най-дребните натоварвания – независимо дали физически или умствени, бързо ни уморяват.

Бум именно на подобни оплаквания отчитат личните лекари през последните години. Дали заради храната, дали заради стреса – или пък заради всичко накуп, с тези симптоми при лекаря отиват и млади, и стари.

Живите витамини повишават тонуса и енергията независимо от възрастта

Източник: Vitaslim

Много от моите пациенти се оплакват от липса на достатъчно енергия – не само възрастните, но и лица в активна възраст (особено редовно спортуващите). Коментираме с тях, че понякога организмът се изтощава и му е необходима допълнителна подкрепа. Като сигурно помощно средство при такива състояния посочвам активните витамини, каквито са т.нар. Живи витамини (продуктът Live Vitamins). Съставът им е специално подбран и формулиран така, че да удовлетворява потребностите от витамини и минерали на нас, българите. Полезните вещества са във вид на маслен разтвор, запечатан в твърди желатинови капсули. В този си вид активните вещества, от една страна, са с максимално запазени биологични свойства, а от друга – преминават бавно през тънките черва и така се усвояват пълноценно. Технологичните и продуктовите характеристики, както и самото име на Живите витамини насочват вниманието към витамини, които действат и са ефективни.

Благодарение на всичко това Живите витамини са отличен помощник за справяне с умората, причинена от стрес, натоварване, липса на сън. Те проявяват енергизиращ и тонизиращ ефект върху организма и подпомагат активната дейност на всеки човек.
Д-р Илина Шалабутова, ОПЛ, ДКЦ 1, Пловдив

БАРИЕРАТА СРЕЩУ БОЛЕСТИТЕ Е ВИСОКИЯТ ИМУНИТЕТ

Източник: Vitaslim

При занижен имунитет, всеки знае, нищо не ни подминава, а простата настинка като нищо се задълбочава и накрая всичко „отива“ в белите дробове. А за това как да се предпазим от инфекции на горните и долните дихателни пътища опит споделя столичният пулмолог д-р Анита Найденова.

Live Vitamins поддържат имунитета и предпазват от белодробни болести

Сред основните арсенали за засилване на придобития имунитет е приемът на т.нар. имуномодулиращи средства, каквито са продуктите с подходящ набор от витамини, минерали и микроелементи и силна антиоксидантна активност. Ето защо препоръката ми към пациентите е да се насочат към продукт (хранителна добавка), който осигурява ефективна комбинация от микроелементи като желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. От изключителна важност е полезните вещества в продукта да са в правилна форма, която не позволява тяхното дезактивиране и подобрява степента на усвояването им от организма. Оптимална форма в този смисъл е иновативната капсула на Живите витамини (Live Vitamins), която позволява приема на пълен комплекс от посочените имуностимулатори в течна форма и тяхната лесна и пълна резорбция в правилните отдели на храносмилателния тракт.

Източник: Vitaslim

Приемът на продукта Live Vitamins е подходящ не само за подсилване защитните функции на организма през рисковите за настинка сезони, но и заради антиоксидантната активност на комплекса от витамини и минерали, което е от полза при пациенти с астма и хронични обструктивни белодробни болести. Важно е да се отбележи, че приемът на Live Vitamins намалява риска от разболяване както при контакт с болни от грип, така и от бактериални инфекции на дихателните пътища, тай като засилва общите съпротивителни механизми на организма.

Като препоръка към всички хора, които биха искали да вземат мерки за минимизиране на риска от развитие на белодробни болести чрез природосъобразно завишаване на имунните способности на техния организъм, бих посочила редовния прием на Живите витамини.
Д-р Анита Найденова, пулмолог, Болница Токуда, София

Към изричните препоръки на д-р Найденова се присъединява и д-р Боби Киров от Айтос – личен лекар с дългогодишен опит.

С Live Vitamins здравето на пациентите ми е стабилно през зимата

Източник: Vitaslim

През есенно-зимния период от годината имунната защита на пациентите ми спада (понякога рязко) и те започват често да боледуват от респираторни инфекции. За да поддържам техния имунитет висок, аз им предписвам Live Vitamins (Живите витамини).

От професионалния си опит с Live Vitamins наблюдавам, че продуктът има изключителен ефект. Той допринася за нормалното функциониране на имунната система и подпомага поддържането на добър жизнен тонус. Общото състояние на пациентите се запазва стабилно през целия рисков период и те рядко боледуват. Ако все пак това се случи, пациентът преболедува съответното заболяване в много по-лека форма и се възстановява за значително по-кратко време.

Спрял съм се на тези мултивитамини, тъй като те имат много предимства. На първо място е фактът, че съдържанието им е в течна форма и много бързо се усвояват от организма. Те осигуряват необходимата ежедневна доза от витамини и минерали за зрял индивид. Напълно пречистени са, произведени са без химична и термична обработка на полезните вещества, не съдържат глутен и ГМО и са без захар.
Д-р Боби Киров, ОПЛ, Медицински център 1 – Айтос

Източник: Vitaslim

Вирусите ме забравиха

Още от дете съм страшно болнава. Казваха, че е заради третата сливица и затова ме оперираха и ги извадиха. Уж всичко щяло да се подобри, а аз продължих всяка есен и зима да съм дежурна с постоянно редуващи се настинки и вируси. Пила съм и съм правила какво ли не – от бабините лекове до скъпи лекарства. От нищо не отчетох да е имало траен ефект.

И така до миналата година през есента (страхът ме кара още от септември да започна с предпазните средства), когато фармацевтка ми препоръча Живите витамини. Предвид моята болнавост тя ми каза да пия задължително по 2 капсули на ден и то поне 3 месеца. Още на втората опаковка усетих подобрение – имах повече енергия и сили през деня. Пих ги 5 месеца и вирусите направо ме забравиха. Все още не мога да повярвам, че изкарах не месец и два, а цяла зима без да преболедувам нещо. Страшно съм благодарна на Живите витамини, защото те трайно повишиха моя имунитет и ме опазиха здрава цяла зима. Това не ми се е случвало досега. Затова ги препоръчвам на всеки, който цени здравето си и иска да опита „лукса“ какво е да не подсмърчаш и кашляш през ден.
Гергана Стилянова, 36 г., Лом

Живите витамини пазят от вируси

Източник: Vitaslim

Реших да изпробвам Живите витамини Live Vitamins заради техния състав и специалната технология за производство. Уверих се в тяхната сила от първо лице и вече всяка година си правя профилактичен курс с тях. Започвам през октомври и ги пия до декември. Така си подсилвам имунитета и се предпазвам от вирусни заболявания. Отделно от това благодарение на тях се чувствам енергична, работоспособна и по-трудно се уморявам. Препоръчвам Живите витамини и на близки, и на пациенти, защото знам, че ще останат доволни.
Магистър-фармацевт Мария Тунова, аптека „Мария Тунова” ЕООД

УМ КАТО БРЪСНАЧ, ПАМЕТ КАТО ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК

Източник: Vitaslim

Живите витамини са намерили твърдо място и в практиката на колегата и съгражданин на д-р Шалабутова – д-р Атанас Димов. Неговите наблюдения обаче показват още един, допълнителен благотворен ефект от приема на продукта Live Vitamins – подобряване на паметта.

Пациентите забелязват засилване на паметта и подобряване на общото им здравословно състояние

Източник: Vitaslim

Като общопрактикуващ лекар ежедневно се срещам с пациенти, които показват категорично недостиг в приема на витамини. Симптоматиката е разнородна – на някои косата е оредяла и пада повече от нормалното, на друг ноктите му се чупят, трети страдат от чести настинки. Показател за това е също и чувството на отпадналост сутрин или вечер, липсата на сили и намалената работоспособност през деня. При възрастните пациенти рязко се влошава паметта и мисловните способности, започват трудно да се концентрират в ежедневието си.

Живите витамини (Live Vitamins), или наричани още биоактивни витамини, са единствени по рода си у нас и предпочитани от мен за преодоляване на тези оплаквания. Те са многократно по-силни от обикновените мултивитамини и дават видими и бързи резултати. Това се потвърди и в моята клинична практика, когато аз ги приложих върху две групи пациенти. В едната група включих лица във възрастовата категория 70–80 години, при които наблюдавах често повтарящи се боледувания вследствие на значително понижени защитни сили. Втората група обхвана лица на възраст 40–50 години с тежки или хронични придружаващи заболявания.

Още след първия месец от терапията – ежедневен прием на 2 капсули Live Vitamins – пациентите съобщават за значителни подобрения в състоянието им. Всички отчитат повишаване на тонуса и се чувстват по-жизнени, а значителен брой от представителите на първата група са забелязали и добър ефект върху паметта. За попълване на недостига на полезни вещества, както и за по-траен ефект терапията продължава поне 3 месеца.

Пациентите и от двете групи приемат Live Vitamins заедно с различни лекарствени препарати съобразно състоянието им. При нито един от тях не се проявиха странични явления, което показва, че Живите витамини са напълно подходящи за добавяне към различни медикаментозни терапевтични схеми.

На пазара Live Vitamins са достъпни в аптеките и могат да се използват от хора от различни възрасти. Те оказват благоприятно въздействие върху функцията на имунната система, сърцето и кръвоносните съдове, костите и ставите, за тонус и енергия, по-добра памет и възможност за концентрация, за поддържане на външния вид и т.н.
Д-р Атанас Димов, ОПЛ, МЦ „Димед“, Пловдив

ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ ПАЗЯТ ДЕЦАТА ОТ ЗИМНИТЕ БОЛЕСТИ

Източник: Vitaslim

В дозировка от само 1 капсула дневно Живите витамини са подходящи и за деца над 3-годишна възраст. Това удобство и специалните им качества са ги направили неизменна част от снаряжението на педиатрите.

С Live Vitamins малките ми пациенти са в най-добрите ръце

Източник: Vitaslim

Витамините са неизменна част от нашето хранене. Най-голяма важност придобиват при децата. В дългогодишната ми практика като педиатър постоянно се налага да включвам и витамини към лечението. Имам няколко групи деца, които имат повишена нужда от витаминни добавки: често боледуващи и такива, които страдат от гастроинтестинални проблеми, астма, диабет; деца с небалансирана диета; деца, които пропускат храненията или залагат на високо въглехидратни храни; деца, които имат ограничена диета – вегетарианска, веганска и т.н.

В търсене на адекватно и удобно решение за моите пациенти, аз попаднах на тъй наречените Живи Витамини (Live Vitamins), които съдържат всичко необходимо. Създадени по френска патентована технология – LICAPS™ (т.е. течни капсули), те предоставят най-важните хранителни вещества в готов вид за пълноценно усвояване. Лесният прием от една капсула дневно е в голямо удобство за децата и родителите им. Капсулите са от рибен желатин, без глутен, захар и оцветители, с гладък ход на поглъщане като са подходящи както за по-големите ми пациенти, така и за по-малките. Ежедневно препоръчвам Живи Витамини и знам, че пациентите ми са в добри ръце.
Д-р Милчо Галев, педиатър, поликлиника „Младост“, София

В подкрепа на наблюденията на специалистите е и личният опит на Виолета Димчева и Малина Ставрева от София. И двете майки попаднали на Live Vitamins, търсейки средство да скъсат омагьосания кръг на постоянните боледувания на техните деца.

С Живите витамини дъщеричката ми боледува по-рядко и по-кратко

Източник: Vitaslim

Дъщеря ми е на 4 годинки и много често боледува. С педиатъра бяхме вдигнали ръце – каквото и да ѝ давах, мине не мине време и тя пак се разболяваше. Последният ни опит бяха т.нар. Живи витамини. Педиатърът ме посъветва да започна да ѝ ги давам още щом захладнее времето, за да изградим и подсилим имунитета ѝ за през зимата.

Всеки ден ѝ давах по 1 капсула Live Vitamins в продължение на 3 месеца. Благодарна съм на нашия лекар, защото откакто ѝ давам Живите витамини, тя боледува много по-рядко, а ако все пак я хване нещо, то отшумява бързо – до има-няма 3 дни. Live Vitamins се оказаха решението. Вече ги препоръчвам на всички майки около мен и те също са доволни. Live Vitamins просто са истинските витамини.
Виолета Димчева, 36 г., гр. София

Аз ги пих покрай вирус, а те подобриха и външния ми вид

Източник: Vitaslim

С малкия ми син бяхме в постоянна въртележка от вируси. Хващаше всичко, което мине през детската градина, и го носеше у нас. Взех си Живите витамини по препоръка на приятелка, за да „пресечем“ поредната болест. Синът ми е на 6 години и на него давах по 1 капсула, а аз пиех по 2 – това са максималните препоръчани дози.

Проблемът, заради който ги бях купила, отшумя почти неусетно – лекарката ми беше дала 5-дневен болничен, а ние бяхме на крака още на втория–третия ден. Въпреки това и двамата с детето продължихме да ги пием 2 месеца. С тях скъсахме низа от болести. И не само това. Не мога да ви опиша изненадата си, когато забелязах и промяна в състоянието на кожата и косата ми – станаха видимо по-здрави и красиви. Опитайте и няма да съжалявате.
Малина Ставрева, 41 г., София

ХИРУРГИЧНИТЕ ИНТЕРВЕНЦИИ СА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ОРГАНИЗМА

Източник: Vitaslim

„Докторе, не може ли да се оправи с хапче?“ Това пита всеки, изправен пред угрозата да бъде подложен на операция. Каквито и да са личните ни предпочитания обаче, хирургичните интервенции спасяват животи и без тях медицината е немислима.

Независимо дали разрезът е бил със скалпел или се е разминало по-леко и се е стигнало само до лапароскопия или пък зъболекарят се е „вихрил“, възстановяването е голямо и тежко предизвикателство пред организма. В тези ситуации, забелязал е д-р Станой Станоев от Пловдив, Живите витамини подпомагат ускоряването на оздравителните процеси в тялото.

Живите витамини ускоряват оздравяването след операции и инфекции

Източник: Vitaslim

Без значение от сезоните вече ежедневно в кабинета ми идват пациенти, чиито симптоми категорично показват недостиг в приема на витамини. Най-нуждаещи са хората с инфекциозни заболявания, както и онези, които са претърпели хирургични намеси. Терапията е в зависимост от спецификата на заболяването им или проблемите, които трябва да се решат, но тя задължително включва прием на мултивитаминен препарат.

Съществува многообразие от подобни продукти под най-различни форми – сиропи, твърди или ефервесцентни (разтварящи се във вода) таблетки, капсули и т.н., но от практиката си съм установил, че най-висока ефективност има формата на витаминно-минерален маслен разтвор, съхранен чрез запечатване в твърди желатинови капсули. Единственият продукт у нас, който е в такава форма, е Live Vitamins (Живите витамини).

При прием на 2 капсули Live Vitamins всеки ден пациентите, които са прекарали инфекциозни заболявания или са претърпели тежки оперативни интервенции, значително ускоряват реконвалесцентния (оздравителния) си период и бързо се изправят на крака. За да се стабилизира постигнатият резултат, приемът е добре да продължи поне 3 месеца. С богатия си и правилно комбиниран състав Live Vitamins възстановяват жизнения баланс и нормализират дейността на всички органи и системи в организма, повишават имунитета и организмът става по-устойчив на заболявания. Продуктът е подходящ също и при проблеми със зрението и сърдечно-съдови заболявания.
Д-р Станой Станоев, общопрактикуващ лекар, МЦ „ДиМед“, Пловдив

НА КАКВО ДЪЛЖАТ ЖИВИТЕ ВИТАМИНИ СВОЯТА ЕФЕКТИВНОСТ?

Капсулата освобождава витаминно-минералния маслен разтвор и той обгръща власинките в тънките черва. Блгодарение на маслената си форма той има бавен ход по продължението на червата, което осигурява по-пълното усвояване на полезните вещества и високата ефективност

Високата работоспособност на Живите витамини (Live Vitamins) се обуславя от две важни техни характеристики: 1. Съдържат 100% биоактивни съставки; 2. Усвояват се пълноценно в организма. Всичко това е благодарение на уникалната им фармакологична форма – витаминен маслен разтвор. В тази маслена среда полезните вещества не търпят никакви загуби по пътя до тънките черва и влизат в организма директно „подготвени“ за работа. Веднъж попаднали там те преминават бавно през червата, полепвайки по власинките на чревните стени. Така се усвояват до 98% от вложените витамини и минерали.

Тази специфична маслена форма дава още един, допълнителен плюс на Живите витамини – те са революционна стъпка и в предпазването и грижата за стомаха и червата. Процесите на разтваряне и всмукване протичат леко и щадят лигавицата на стомаха.

Live Vitamins е подходящ за хора с гастроинтестинални проблеми, защото не дразни стомаха и червата

Източник: Vitaslim

Поради особеностите на съвременния начин на живот, често съпроводен с неправилен режим на хранене и завишени нива на психоемоционален стрес, все повече хора развиват дефицит на витамини и микроелементи. Това често води до влошаване на вече съществуващи хронични заболявания, което от своя страна налага продължителен прием на различни лекарства. В резултат на тези явления в клиничната си практика на гастроентеролог все по-често регистрирам случаи на нарушена дейност на стомашно-чревния тракт, предизвикана от приема на голям брой и разнородни по вид лекарства и медикаменти.

Ето защо, когато става дума за възстановяване на оптималните нива на жизненоважни витамини и минерали чрез прием на мултивитаминни продукти, препоръката ми недвусмислено е насочена към избор на продукти в подходяща, щадяща стомашно-чревния тракт лекарствена форма. Така се минимизира рискът от дразнене в различните отдели на храносмилателната система, не се допуска ерозия на лигавицата на стомаха и е разумно натоварването върху метаболизиращите системи на черния дроб, както и върху функцията на жлъчния мехур.

За щастие с напредването на фармацевтичната технология вече и у нас разполагаме с лекарствени форми като LICAPS™ – течност в капсула – в която е продуктът Live Vitamins (Живи витамини). Чрез LICAPS™ се постига пълно и бързо усвояване на включените в продукта витамини чрез оптимален контакт на лигавицата на тънкото черво и същевременно се избягва дразнене на лигавицата на стомаха.

Основно предимство на Живите витамини е и намаленият риск от лекарствени взаимодействия с редица медикаменти, прилагани в гастроентерологията, като инхибитори на протонната помпа, железни препарати и някои групи антибиотици. Това гарантира не само максимална ефективност на приложената терапия, но и безопасността на пациентите.
Д-р Васил Койнарски, гастроентеролог, Болница Токуда, София

Освен откъм качество на съставките и процент на усвояване на полезните вещества, Live Vitamins превъзхождат обикновените мултивитаминни продукти (във вид на таблетки) и със своята чистота. Live Vitamins не съдържат консерванти, оцветители, овкусители и аромати. Те са без захар, без глутен и без ГМО.

Live Vitamins в сравнение с другите форми на мултивитаминни продукти

Live Vitamins (Живите витамини)

• Биоактивни съставки
• Максимално усвояване
• Висока ефективност
• Без химически и термични обработки
• Без оцветители, овкусители и аромати
• Без ГМО
• Без консерванти
• Без глутен
• Не се окисляват
• Дълъг срок на годност
• Без вкус и мирис

Таблетки

• Ниска усвояемост (около 20–30 %)
• Слаба ефективност
• Трудно разграждане
• Възможни стомашно-чревни дразнения
• Неприятен вкус
• Високо съдържание на изкуствени пълнители

 Ефервесцентни таблетки (разтварят се във вода)

• Бърза загуба на полезни вещества
• Ниска усвояемост
• Слаба ефективност
• Високо съдържание на изкуствени пълнители, оцветители, овкусители и аромати

Източник: Vitaslim

Можете да откриете Live Vitamins в най-близката аптека до вас.

Може да прочетете повече за Live Vitamins ТУК >>>

 
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Менструалният грип: Знаете ли какво представлява?

Менструалният грип: Знаете ли какво представлява?

Любопитно Преди 3 минути

"Менструален грип" е разговорен термин, използван за обозначаване на симптоми, които обикновено се появяват преди и по време на менструация

Израел ликвидира третия човек в йерархията на "Хамас"

Израел ликвидира третия човек в йерархията на "Хамас"

Свят Преди 27 минути

При мащабна операция в болничния комплекс "Аш Шифа" в Газа са били убити десетки палестински бойци, арестувани са над 200 души

<p>Разпитват свидетели по делото за побой срещу Васил Михайлов</p>

Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син Васил Михайлов

България Преди 1 час

Срещу него има и друго дело, свързано с отправени заплахи срещу бившата му приятелка

Макаците и хората: Как се ограничаваме с възрастта?

Макаците и хората: Как се ограничаваме с възрастта?

Любопитно Преди 2 часа

Макаците се изолират социално като хората с напредването на възрастта

Правителство или нови избори? До 12:00 ч. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ трябва да имат решение

Правителство или нови избори? До 12:00 ч. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ трябва да имат решение

България Преди 2 часа

В понеделник президентът Румен Радев връчи проучвателния мандат за кабинет на Мария Габриел

Гледат мярката за неотклонение на Червения пират

Гледат мярката за неотклонение на Червения пират

България Преди 2 часа

След като СРС отмени задържането му под стража и не наложи друга, Илко Захариев беше освободен

Ряпата - суперхрана за здраве и красота

Ряпата - суперхрана за здраве и красота

Любопитно Преди 2 часа

Ряпата съдържа естествен антибиотик, който потиска развитието на някои гъбички

Някои звуци могат да помогнат на застрашени корали

Някои звуци могат да помогнат на застрашени корали

Любопитно Преди 2 часа

Учените разбират, че специфични звуци отличават живите, здрави местообитания от тези, които са увредени от избелване, болести или човешка намеса

<p>Специалист от ВМА с ценни съвети срещу пролетната умора</p>

Как да преодолеем пролетната умора

България Преди 2 часа

Ценните съвети на д-р Йоанна Маринова, психиатър в Клиниката по психиатрия на ВМА

<p>Готви ли ни изненада времето в следващите дни</p>

Времето във вторник: Облаци с валежи от дъжд

България Преди 2 часа

През страната ще премине студен атмосферен фронт

Apple преговаря с Google, за да използва Gemini в iPhone

Apple преговаря с Google, за да използва Gemini в iPhone

Технологии Преди 2 часа

Компанията обмисля да използва и ChatGPT на OpenAI

Снимката е илюстративна

Как купуват боеприпаси за Украйна от съюзници на Русия

Свят Преди 9 часа

Основен инициатор на сделката е малка Чехия

Тръмп не може да плати гаранция от 464 млн. долара

Тръмп не може да плати гаранция от 464 млн. долара

Свят Преди 10 часа

Той е поискал от апелативния съд да отложи крайния срок за внасяне на гаранцията

Митрополит Николай: Не желая да съм кандидат за патриарх

Митрополит Николай: Не желая да съм кандидат за патриарх

България Преди 11 часа

Считан е за един от основните претенденти за патриаршеския престол

Две къщи изгоряха в смолянския кв. "Устово"

Две къщи изгоряха в смолянския кв. "Устово"

България Преди 11 часа

В изгорелите къщи са живеели седем души, сред които три деца