0

Черният овен Volkswagen T-Roc: легендарното съотношение цена/качество сега и в кросоувър сегмента. Промоционални условия за модела от 33 946 лв с ДДС*.​

Думата challenger няма точен аналог на български език. Този, който предизвиква, е някой, който има смелостта и самочувствието да се изправи срещу нормите и масово приетото. Обикновено този, който предизвиква, вярва в себе си дотолкова, че рискува да падне и да преживее унижението на провала – в очите на другите и в собствените си очи. Да, има и такива хора – които могат да погледнат хладнокръвно собствения си провал и да го понесат. И точно тези са хората, които наричат game changers: отново дума без аналог на български. Тези, които нарушават правилата на играта и я променят завинаги.

Volkswagen е марка-challenger по рождението си. До появата на Beetle персоналните автомобили са били лукс и само за избрани. До появата на Golf, автомобилите с топ динамика и технологии са били само в луксозния сегмент. Съотношението между цена и топ технологично качество при Volkswagen винаги е изумително. Така е и с T-Roc, първият кросоувър при марката – позакъснял играч в сегмента, но пък какъв играч!

T-Roc влиза на пазара със самочувствието на game changer. И то без да се бои, че ще падне и преживее унижението на провала – в гените си носи ДНК на няколко бестселъра, а цената му е доста конкурентна за сегмента. T-Roc е лек и динамичен като Golf, но с SUV плюсовете, иновативността и дигитализацията на Tiguan. Като всеки Volkswagen е и с безкрайно много възможности за конфигуриране: от цветни покриви, през конски сили до видове задвижване – T-Roc може да бъде поръчан с 4 МОTION и автоматична скоростна кутия DSG, както и с почти всички технологични и дигитални иновации, които немският производител досега е разработил и внедрил с по-високите класове автомобили.

В момента T-Roc се предлага със специални условия, които важат за фиксирани конфигурации, налични на склад:

- T-Roc 1.0 TSI BMT/Бензин / 115 к.с. / 85 кВт 

- T- Roc 1.6 TDI BMT/Дизел/ 115 к.с. / 85 кВт 

- T- Roc Design 1.6 TDI BMT/Дизел / 115 к.с. / 85 кВт 

*Посочената цена е за лимитиран брой конфигурации T-Roc 1.0 TSI BMT, ръчна скоростна кутия.

Разход на гориво: л/100км: комбиниран разход 6,8 и 5,1; Емисии на CO2 г/км: комбинирани 155-116; Клас енергийна ефективност: D-B

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@