СТРОЙКО 2000 от 23 до 29 март за 36-ти път
Източник: netinfo
0

От 23 до 29 март в София за тридесет и шести път ще се проведе най-голямото в България специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000.

Осемнадесет години, пролет и есен, под покрива на Националния дворец на културата изложението СТРОЙКО 2000 събира водещи фирми от строителния бранш, с което дейно участва в развитието на така важния за българската икономика строителен отрасъл.

Участието на много чуждестранни фирми, представящи последните постижения на строителната индустрия, както и български производства, които по нищо не им отстъпват, формира една внушителна експозиция, много атрактивна както за специалиста, така и за обикновения потребител.

Развитието на изложението в годините е огледало на успешната интеграция на българските производители в потока на европейските и световните постижения в технологиите и дизайна.

СТРОЙКО 2000 е средище за търговски и интелектуални контакти - толкова важно за развитието на българското стопанство, колкото и за повишаването на качеството на живота на българскте граждани.

Девизът на изложението "ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА БЪЛГАРИЯ" се превръща в действителност с помощта на СТРОЙКО, участниците и посетителите на изложението.

За посетителите входът е свободен от 10 до 19 часа - една седмица - от сряда до вторник.

Официалното откриване е на 23 март, сряда, в 11 часа.

Новостите от бранша, които излизат на пазара в Европа и света, се появяват веднага и на СТРОЙКО. Поради големия брой на участниците трудно може да се обхване всичко, което може да се нарече новина. Ето и някои акценти, които сме уловили. Внимателното разглеждане на изложението ще покаже много повече.

За първи път в България фирма Солид 55 организира експеримент за разбиване на блиндирана врата, която притежава 4-ти клас на взломоустойчивост. Експериментът ще се представи на най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България - СТРОЙКО 2000.

На изложението ще бъдат показани най-новите комплексни решения на фирмата производител, последните разработки в областта на сигурността и уникални дизайнерски предложения за вашия интериор.

Място на двата щанда ще заемат промоционалните и най-предпочитани от клиентите на Солид 55 модели врати както за бита, така и за индустрията. Богатата продуктова гама на Солид 55 ще бъде допълнена с нови предложения за интериорни врати и врати за обща употреба за вашия дом и офис.

Солид 55 е българска компания, която вече двадесет години оперира на българския пазар. В продуктовото портфолио на компанията има: блиндирани, интериорни, интелигентни врати; врати за общ вход; гаражни и промишлени врати.

Солид 55 притежава съвременен производствено-административен комплекс SOLID на обща площ 4800 кв. м, както и новопостроената производствена база, разположена в град Елин Пелин, която е оборудвана с най-модерните машини и технологии.

В началото на годината фирмата производител откри за своите клиенти първия по рода си Мол за врати „Солид 55", който събира на едно място над петдесет модела врати. Изграждането на Мола за врати е съобразено изцяло в услуга на клиента - за пълното удобство на посетителите е предвиден безплатен паркинг непосредствено до сградата.

Сред основните предимства, които имат за цел да привлекат посетители, са ниските цени и атрактивните промоции.

МИГ-03 ЕООД представя Модул "Вила НИКИ", която е синтез на досегашното развитие на фирмата в технологията и приложението на съвременните материали. Преместваемото помещение представлява един малък дом с всички компоненти на съвременното жилище: покрита тераса, оборудвано санитарно помещение, подведени комуникации в кухненския бокс, помещение за съвременна столова и място за отдих и едно изменящо се функционално спално помещение. Изпълнението с 11 см активна топлоизолация гарантира много нисък разход на енергия, тъй като се отоплява (охлажда) само въздухът в помещението при много висок показател на запазването на отоплителните (охладителните) стойности.

Противоземетръсните и противогръмотевичните качества са постигнати на базата на обемна метална конструкция от стомана АIII. Защитата от влага и анормални природни явления (бури, проливни дъждове) се осъществява с четирикратна водоустойчива защита на стените и 15 см въздушно пространство под пода.

И накрая, но най-важното - цената за 27 кв.м с оборудвана баня е 10 500 лв. с ДДС, за 45 работни дни срок на изпълнение.

МИГ-03 ЕООД предлага още и шестелементен ръчно преносим Модул, който може да се достави и монтира в която и да е пресечена местност, без изобщо да компрометира природата, напротив, запазва я на 100% в автентичния й вид. Един ТИР може да достави не един, а дванадесет такива Модула с площ по 11 кв.м и в рамките на деня да бъдат монтирани и готови за експлоатация.

Интересното е, че след свършването на сезона те по обратния път се прибират в склад, пестят се средства за охрана, запазват се помещенията от агресия и лоши климатични условия. Още по-практичните ще ги използват в зимен курорт, т.е. с едно съоръжение се постига 100% използваемост.

Тук е мястото за споменем цената и срока за доставка - 1 970 лева с ДДС за 15 работни дни. Предвижда се създаване на тоалетен възел със собствена "септична яма" с оборудване на стойност 2 900 лв. с ДДС.

Крокос 2000 е фирма производител за студен асфалт по канадска технология. Matrex е готова за употреба асфалтова смес за ремонт на пътни настилки, запълване на дупки и пукнатини при всякакви метеорологични условия, както и за полагане на цялостна пътна настилка. Студеният асфалт представлява избрани инертни материали, битум и кополимер, разработен по канадска технология за създаване на изключително удобен за работа материал с високи експлоатационни качества.

Matrex маже да се прилага при температури от -26°С до +49°С, при наличие на вода на мястото на полагане, без това да влияе върху качеството на настилката. Matrex е дълготрайно решение за ремонт на пътни настилки, попълване на дупки и пукнатини поради способността му да се разширява и свива с повърхността на пътното платно. Процесът на втвърдяване на Matrex се активира при утъпкването на материала.

Matrex притежава отлична адхезия към асфалт, бетон, стомана и дори дърво, може да се съхранява до 2 години на купчина, а в кофи - неограничено време, и може да се използва независимо от метеорологичните условия (сняг, дъжд и отрицателни температури), както и за влажни райони, например дупки пълни с вода. Не е нужна предварителна обработка на мястото за полагане и ремонтираният участък може да се използва веднага след полагането.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

д

Защо семейството полицаи влезе с над 200 кг багаж в “Един за друг”?

Любопитно Преди 18 минути

Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са поредната двойка, която напуска “Един за друг”

Много повече общуване в чужбина: Отдай се на приключения!

Много повече общуване в чужбина: Отдай се на приключения!

Технологии Преди 1 час

Наслади се на пътуване в чужбина с А1 Roaming Revolution

ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН и независими срещу проекта за "Патриарх Евтимий"

ГЕРБ, БСП, "Синя София", ИТН и независими срещу проекта за "Патриарх Евтимий"

България Преди 1 час

Проектът за бул. "Патриарх Евтимий" бе представен в петък от заместник-кмета по транспорт

Отвъден живот

Добре дошли в града, в който всеки говори с мъртвите

Любопитно Преди 2 часа

Ако вярвате в задгробния живот, това е една задължителна дестинация

НСО опроверга Денков, охраната му не е свалена

НСО опроверга Денков, охраната му не е свалена

България Преди 2 часа

От НСО посочват, че изпълняват стриктно вменените им „със закон задължения”

Доброволци засадиха 1300 нови фиданки в района на село Негован

Доброволци засадиха 1300 нови фиданки в района на село Негован

България Преди 2 часа

Над 100 служители на Пощенска банка се включиха в инициативата, която е част от мащабния проект „Новата гора на София – 2“

Как да се грижим за здравето на детските зъби: Научете с нас

Как да се грижим за здравето на детските зъби: Научете с нас

Любопитно Преди 2 часа

„Ох, на мама!“ има удоволствието да обяви своето първо голямо целодневно БЕЗПЛАТНО събитие за всички бъдещи и настоящи родители

Хората с инвалидни пенсии останаха без великденска добавка

Хората с инвалидни пенсии останаха без великденска добавка

Пари Преди 2 часа

Право на великденска добавка добиха около 534 хиляди души

Грета Гъруиг

Обявиха тазгодишното жури на фестивала в Кан

Любопитно Преди 2 часа

Председател е режисьорът на "Барби" Грета Гъруиг

Вижте как да проверите номера и адреса на избирателната си секция

Вижте как да проверите номера и адреса на избирателната си секция

България Преди 3 часа

На 9 юни гласуваме на избори 2 в 1 - за Европарламент и за Народно събрание

Затвор без решетки в Самораново

Отварят през септември първия затвор без решетки у нас

България Преди 3 часа

Съоръжението е предвидено за настаняване на лишени от свобода, които изтърпяват по-дълги присъди

С документален филм ЕП призовава да използваме гласа си на евроизборите

С документален филм ЕП призовава да използваме гласа си на евроизборите

Свят Преди 3 часа

Комуникационната кампания е под мотото „Използвай гласа си. Или друг ще реши вместо теб”

Полските фермери преустановиха блокадите по границата с Украйна

Полските фермери преустановиха блокадите по границата с Украйна

Свят Преди 3 часа

Камионите, превозващи зърно, все още ще срещат известни ограничения, предупредиха украинските митнически власти

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

НСИ: Населението на България продължава да се топи и да застарява

България Преди 4 часа

Към 31 декември 2023 г. населението на страната ни е 6 445 481 души, което представлява 1,4% от това на ЕС

<p>&quot;С течение на времето&nbsp;се превръща в сандък от спомени&quot;</p>

"Сандък от спомени”: Жена е професионален "пазител" на домове във Венецуела

Свят Преди 4 часа

Почистването, класифицирането, защитата и оценката на спомените от чуждото минало е работа на Мария Андреина