0
п пнахме опасен гангстер", става ясно от всички днешни вестници. Опасният гангстер е "много качествен престъпник от международен мащаб", пише "Труд", като цитира Румен Миланов, шефа на НСБОП. Косоварът Сретен Йосич, известен като Йотши, бил търсен от Интерпол по цялото земно кълбо, според "24 часа" 11 години, според "Труд" - девет. "Последователят на Карлос Чакала" въртял на пръст службите в Европа, но "си намери майстора в България", разказва "Труд". Пристигането му тук обаче се оказа фатално, пише вестникът.

"Перфектна акция", преценява пък ген. Бойко Борисов и благодари на антимафиотите, съобщават още по случая днешните вестници. Човекът на Аркан бил заловен с бързи, точни действия, очевидци свидетелстват за стрелбата, твърди пресата. Сигурно ще ви е интересно да проследите действията на антимафиотите - подробностите са във всички вестници. "Всички от МВР се гордеем", продължава ген. Бойко Борисо, по повод задържането на търсения от Интерпол за над 20 тежки престъпления екзекутор.

Всички от МВР може и да се гордеят, може и вие да се гордеете с българските пазители на реда, ама може би не всички са чак толкова горди. "Защото сме единствената държава от всички по петте континента, където полицай има най-висок рейтинг." Наблюдението е на скулптора Вежди Рашидов, можете да го прочете в "Труд". Поводът: скулпторът - оневинен! Оневинен за побоя над полицай. Прокуратурата решила също да му върне и 500-те лева гаранция. Решила го още на 5 април, ама скулпторът получил решението чак тази неделя. Който и вестник да изберете, ще разберете подробности.

Ако избирате обаче "Дневник", може да добавите и куп собствени въпроси към тези на всекидневника. А те са например: "Не е ли хулиганство да сграбчиш полицай за реверите и да го натиснеш върху капака на автомобил или се налага да му счупиш носа, за да бъдеш съден по Наказателния кодекс?" или пък "Защо някой заявява едно, а после забравя за това?!" (Пък и точно за липса на доказателства дошло решението на прокуратурата.) "А Първанов знаеше ли, когато награждаваше с орден Рашидов, че скулптурът е онивинен от прокуратурата? И не смята ли за смущаващо, ако отговорът му на този въпрос е "Не"? Какво ще се случи, ако т.нар. "обикновен човек" каже: "Махни се, лайно" или "Кретен" (по депутата от НДСВ Камен Влахов, който между другото на 18 септември миналата година предложи Рашидов за вицепрезидент от името на НДСВ?)", пита "Дневник". Пита и отговаря: "Тук просто има един отказ от модерна държава, тук просто няма държава."

Из същата тази държава се пръснали и циганите от клана Зрънкови. Обикалят из страната в търсене на подслон, ще разберете от вестниците. Обикалят, обикалят и стигнали до парламента, продължава историята. Стигнали, ама не ги пускат, защото гостите били по джапанки. "Да ни купят обувки", отсекли ромите, разказва "Труд". Накрая обаче циганите влезли при Герджиков, а за джапанките има и нагледен материал.

Толкова за циганите от Видин, сега за тези от Перник. Те пък искали да купуват апартаменти за по 1 лев. Така де, "Кремиковци" го продадоха за 1 долар, разсъждават те, ще прочетете във всички вестници. Много здрав смисъл и рационализъм има в офертата им, решава "Труд". Ама "върви Манго и лъже, а след него брат му - маже", цитира вестникът Елин Пелин. В ролята на Манго и брат му - политици пред избори.

Като почнах за управници, нека споменем и другите неща, които могат да вършат. Така де, губернаторът на Шумен може например да танцува на пилон. Още миналата седмица министърът на държавната администрация го обвини в корупция, спомнят си вестниците, сега пък местната "Топ тв" пуснала "разкрепостен" запис за Владимир Владов. Безгрижният губернатор ще откриете и на снимка по ежедневниците, а свидетели го намират за разкрепостен дори и на служебни банкети. Областният плаща еротични масажи на гостите си например, или държи на колене служителка на фона на парчето"Пипни ме тук и там, и тук...".

За да не ви оставям с "Пипни ме тук и там...", отворете тук, отворете там и ако се интересувате от музика, всичко ще е наред. Защото във всички вестници ще намерите снимки и интервюта с музиканти, които от много години мечтаем да видим в България. Днес е концертът и на "Слейър", и на "Дрийм тиатър".

Ще завърша обаче с друг вид музика - тази на Люлина Абрашева, съпруга на министъра на културата Божидар Абрашев. "Мога да направя прекрасна сатирична песен и тя да се запее", уверява ви Люлина от страниците на вестник "Труд". "Как ще коментирате упреците, че кадрувате", пита я вестникът. "Аз нямам изкадруван човек и това е прекрасно. Никога не съм стъпвала в министерството след "онзи"първи ден." "Оценявате ли посещението си тогава като грешка", интересува се "Труд". "Тогава даже ми се обадиха чужди посланици, за да кажат, че това в техните страни е практика. Без да искам, без да знам, инстинктивно съм направила нещо, което е реда на нормалното. Задължително е в първия работен ден на министъра, на министър-председателя, да отиде цялото семейство, за да види къде ще прекарва дните си съпругът, в каква среда, с кои най-близки хора се е обградил." Точка слага "Труд". Точка слагам и аз. Коментарите остават за вас.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

На каква възраст считаме някого за "стар"

На каква възраст считаме някого за "стар"

Любопитно Преди 2 минути

Според изследване в днешно време мислим, че старостта започва по-късно, отколкото преди

Една жена срещу четирима мъже в петицата на Hell's Kitchen 6

Една жена срещу четирима мъже в петицата на Hell's Kitchen 6

Любопитно Преди 7 часа

Амбициозната Михаела Тричкова напусна състезанието и се раздели с черната си куртка

30 души ранени на първомайски парад в Германия

30 души ранени на първомайски парад в Германия

Свят Преди 12 часа

Инцидентът е станал около 13:05 ч. местно време на път до Кандерн

КЕВР намали цената на природния газ със 7%

КЕВР намали цената на природния газ със 7%

България Преди 12 часа

Регулаторът коригира предложената от „Булгаргаз“ цена от 54,76 лв./MWh на 54,70 лв./MWh

Петков: Не вярвам на ДАНС и прокуратурата

Петков: Не вярвам на ДАНС и прокуратурата

България Преди 13 часа

Петков: Ще съдействаме и на прокуратурата, и на ДАНС

ГЕРБ: Подкрепяме проекта за национална детската болница

ГЕРБ: Подкрепяме проекта за национална детската болница

България Преди 13 часа

ГЕРБ винаги е подкрепяла и подкрепя този проект

Царина: Мони Бонбони не ми направи добро първо впечатление

Царина: Мони Бонбони не ми направи добро първо впечатление

Любопитно Преди 13 часа

Царина разказа, че най-големите скандали при Червените са били заради загубените битки

<p>&quot;Ужасно е да се печели от смъртта&quot;</p>

Папа Франциск осъди оръжейната индустрия: Ужасно е да се печели от смъртта

Свят Преди 15 часа

Войната на Русия в Украйна беше посочена като една от основните причини за глобалното увеличение на разходите за отбрана

ПП-ДБ дава на прокуратурата и ДАНС решението за създаване на частна детска болница

ПП-ДБ дава на прокуратурата и ДАНС решението за създаване на частна детска болница

България Преди 15 часа

Според коалицията изграждане на частна болница във вида, в който вчера МС реши, „опорочава каузата за национална болница"

Пеевски: Призовавам правителството незабавно да отмени решението си за изграждане на частна детска болница

Пеевски: Призовавам правителството незабавно да отмени решението си за изграждане на частна детска болница

България Преди 15 часа

Министерският съвет одобри изграждането на частна МБАЛ „Мама и Аз“ в София

<p>Ралф Лорън с бутиково ревю в офиса си в Ню Йорк (СНИМКИ)</p>

"Грехота е да носиш нещо подобно само веднъж": Ралф Лорън с бутиково ревю в офиса си в Ню Йорк

Любопитно Преди 15 часа

Синът на Лорън, Дейвид, изпълнителен директор на марката, коментира предизвикателството да се създават нови модели всеки сезон

Полицай е обвинен в тероризъм, показал подкрепа за "Хамас" в социалните мрежи

Полицай е обвинен в тероризъм, показал подкрепа за "Хамас" в социалните мрежи

Свят Преди 16 часа

Адил е изправен пред две обвинения за публикуване на изображение в подкрепа на забранена организация в нарушение на Закона за тероризма

<p>ПП&ndash;ДБ отстраниха свой депутат</p>

ПП-ДБ отстраниха депутата Стоян Георгиев

България Преди 16 часа

Стоян Георгиев е депутат от 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание като част от групата на "Продължаваме промяната"

<p>Тийнейджър намушка с нож трима души във Великобритания (СНИМКИ)</p>

Тийнейджър намушка с нож трима души във Великобритания

Свят Преди 16 часа

Миналия петък 13-годишно момиче се яви за първи път в съда в Уелс по три обвинения в опит за убийство

Руски обстрел в Харковска област, има жертви и ранени

Руски обстрел в Харковска област, има жертви и ранени

Свят Преди 16 часа

Харковска област беше подложена на интензивен обстрел тази пролет като руските сили атакуваха гражданска и енергийна инфраструктура

<p>Жозеп Борел: Това е неприемливо&nbsp;</p>

Борел за протестите в Грузия: Неприемливо е използването на сила за репресиране

Свят Преди 17 часа

"Грузия е страна кандидатка за ЕС. Призовавам грузинските власти да гарантират правото на мирно събиране", написа той в "Екс"