0

... Слави Трифонов: Не знам дали ще се оправя.

Росен Петров: А не те ли нахъсва, някак си?

Слави Трифонов: Никой не знае. Как да ме нахъсва? В случая не зависи от мен. Картите са раздадени. Картите са раздадени. Някой ги е раздал и са такива. Ако имам късмет... Нали знаеш - мач-пойнт. Ако топката, като се удари в мрежата на сет като играеш тенис на корт, ако падне от другата страна - правиш "точка". Ако падне от твоята страна - губиш. Сега не знам, откъде ще падне топката. Ако падне от другата страна ще спечеля. Ако падне от моята ще трябва да водя друга битка. Не знам как ще бъде.

Росен Петров: А ние, какво да правим, екипа? Да клатим мрежата, да пада от другата страна? Или?

Слави Трифонов: В какъв смисъл, какво да правите? Що за въпрос? Вие сте професионалисти. "Мюзик айдъл" върви добре, независимо...

Росен Петров: Последните четири пъти бием яко.

Слави Трифонов: Гледай сега. "ВИП брадър" се прави и "Биг брадър" се прави от добър професионален екип. Такава е истината. Екипът, който прави "Биг брадър" и "ВИП брадър" въобще е добър екип. Професионален. И за мен е чест, когато се сблъсквам с такъв. Аз обичам да имам силни врагове, въпреки, че тука не сме врагове, а сме конкуренти.

Росен Петров: Е, ние и реклами правим заедно.

Слави Трифонов: Както и да е. Но аз обичам да играят "Барселона" и "Реал" (Мадрид). Не ми харесва да играе "Барселона" и "Чепинци" (Велинград), нали? Да не обиждам Велинград, той е прекрасен град. И т.н. Просто "ВИП брадър" и "Биг брадър" правят добро предаване. Имат добър професионален екип и да се сблъскаш с тях и да правиш хубаво шоу, независимо, че те малко могат да поведат и ти малко можеш да поведеш...

В крайна сметка това е удоволствие от битката. Те заслужават уважение, но моят екип заслужава много по-голямо уважение. Защото си е мой, защото е част от мен. И тука се сещам да кажа за "Сървайвър", защото някой ми каза. Мисля, че ти, че всъщност ние сме... Съобщението на Би Ти Ви е, че ние сме ангажирани много с "Мюзик айдъл" и затова няма да правим "Сървайвър".

Би Ти Ви са наши партньори. По-точно ние сме техни партньори в някои неща, които те правят. Те са закупили формата "Сървайвър". Предложиха ни да го направим ние, предния път и ние се справихме. Моят екип заслужава уважение. Разбира се в моя екип бяха включени хора от Би Ти Ви. Той беше общ екип. Аз не искам да ги разделям. Но независимо, Би Ти Ви ... Тука, на кого да изказвам благодарности и т.н.

Но екипът се справи много добре в тая конфигурация. Ние победихме "Биг брадър", както казах - добър екип. Направихме 7 пункта над тях във всяко едно шоу. Кой твърди, че било географско. Каквото ще. Важен е рейтингът. А на финала направихме...

Росен Петров: 44.

Слави Трифонов: 44 пункта за "Сървайвър". Никой няма основание да каже, че това нещо е било неуспешно. Напротив. То беше много успешно и заслугата, основната, е на моите хора. Искам да кажа - тебе, Тошко Йорданов, Ася и целия екип, включително оператори от Би Ти Ви, един куп, нали. Да спомена и Венко и Шракшак и други хора, които наистина си вършеха добре работата. Сега има следващ "Сървайвър", следващ сезон.

Но той ще се прави от Би Ти Ви и вероятно от друг екип, не защото моя екип е ангажиран с "Мюзик айдъл". Моят екип е в състояние да произведе "Сървайвър" и да го направи по-добър, отколкото беше предишния. Моят екип има концепция и заедно с екип на бТВ и част от тях може да произведе този "Сървайвър", още по-добър от предишния. Защото имаме опит, защото имаме всички необходими предпоставки. Но Би Ти Ви е този, който...

Е, тази структура, която е купила формата и предлага с кого да го направи. Ако ти си решил да боядисаш у вас кухнята, ти ще решиш кого да ти я боядиса. Може да ти я боядиса фирма "Х", фирма "Y". Би Ти Ви в случая е решила да направи тоя формат сама или с някой друг, но това не е, защото аз съм ангажиран. В случая, момента аз съм ангажиран, но екипът ми е добър. Искам...

Росен Петров: Защо...

Слави Трифонов: ...да направя това уточнение, защото моите хора... Нали знаеш? Има една известна демотивираност, по повод на това, което излиза в публичното пространство. Моят екип се справя добре и аз мога да изкажа само адмирации и уважение към моите хора. Защото те са професионалисти. Никой не се противопостави на това, което му казах.

Изпратих ви на 11 хил. км. оттук. Видях Ивайло Вълчев да гази в джунглата и да носи касети и да се вълнува живо. Видях Иво Сиромахов, и Драго, и Тошко, и тебе - хора, които си свършиха добре работата. Парите са си пари. Не сме получили много пари за "Сървайвър". Няма значение. Нали, колкото съм се разбрал, какъвто ми е договора, толкова. Това е бизнес. Но хората ми заслужават уважение. Тъй като аудиторията им го е показала с рейтинга. Друг не го е показал. Аз съм този, който го показва. Вие заслужавате...

Росен Петров: Рейтингът винаги ли значи уважение?

Слави Трифонов: Не. Рейтингът означава интерес. Зрителят е този, който гледа. Като не му хареса нещо той може да гледа как изстискват пъпката на Азис и в това няма уважение, а просто има сеир.

Росен Петров: Ама ти харесваш Азис.

Слави Трифонов: Гледай сега. Нещата са много интересни. Аз не харесвам...

Росен Петров: Говорели сме си. Знам, че имаш добро мнение.

Слави Трифонов: Искаш да ти отговоря или искаш да ми задаваш въпроси?
Азис се държи професионално. Когато е дошъл и е участвал в нашето шоу, Азис никога не е имал претенции, никога не се е правел на велик, на звезда. Той идва като нормален човек, сяда поглежда ме в очите и пита: "Какво трябва да направя?" И аз му казвам: "Трябва да правиш това." Той казва: "Правя го, става." Никога не е мрънкал, никога не се е оплаквал. Е, това не заслужава ли уважение?

Азис може да е всякакъв, но той е професионалист. Може да смята, че ражда, че... Това не ми харесва. Даже ми е отвратително. Катето Евро стиска пъпка на гъза на Азис. Това ми е... Знаеш ли как се чувствам? Но Азис е професионалист. Това няма нищо общо с всичко останало. Или може би има общо с неговото съзнание. Но Азис като дойде и като тръгне да прави нещо се държи професионално. Това, човек като мене може да го уважава. Това му качество. По-ясно от това не мога да се изразя.

Росен Петров: Егото. Защо все го буташ в телевизията?

Слави Трифонов: Кое его?

Росен Петров: Ами, имаш его. Явно голямо.

Слави Трифонов: Има списание "Его". На първа страница е Краси Гергов. Виждал ли си го?

Росен Петров: Вчера видях Мартин Захариев.

Слави Трифонов: Списание "Его".

Росен Петров: Има много интересни теми.

Слави Трифонов: На първа страница Краси Гергов застанал. Човекът, който е от 50-те най-влиятелни мъже. Ей ги там са хората с егото, брат ми.

Росен Петров: Ти не искаш ли да си влиятелен?

Слави Трифонов: Къде, кой? Ама, какво значи искаш или не искаш да си влиятелен? Това е като искаш ли, не знам. Да си гей.

Росен Петров: Ето един такъв въпрос ще ти задам.

Слави Трифонов: Да си влиятелен. Ти правиш нещо и го правиш, не защото искаш да си влиятелен. Ти правиш нещо, защото смяташ, че то така трябва да изглежда и от следствие на това, ако имаш влияние имаш. Ако не ? такъв е живота.

Росен Петров: Имам такъв въпрос. Кой е по-глупав или по-умен? Да не предпоставям отговора. Волен Сидеров, който от една странна телевизиика - СКАТ, вкара хора в парламента, ще вкара евродепутати, кандидатира се за президент. И ето ти, за който всички са го предричали, обещавали. Шоу, "Мюзик айдъл", телевизионни борби. Кой по-гледан, кой по-негледан. Какъв виц ще разкажа. Защо ми е объркан сценария, защо не ми е объркан. Тая песен става ли, оная. Докато, ето той се занимава, като че ли ? увеличаване на пенсиите, намаляване на доходите, Майка-България, национални предатели...

Слави Трифонов: Волен Сидеров е малоумник, бе.

Росен Петров: Защо да е малоумник?

Слави Трифонов: Защото той е човек, който има...

Росен Петров: В смисъл, и аз не го харесвам, но ето едно мижаво... Какъв е скока? Как си представяш скока? За тебе скока?

Слави Трифонов: Волен Сидеров...

Росен Петров: И развитието.

Слави Трифонов: ...може ли... Аз случайно хванах някакъв митинг на "Атака" по телевизията преди време. Ботев, Левски и по средата плакат на Волен Сидеров. Това е един човек, който не е добре психически. Той е... Аз го познавам от толкова години, и да го коментирам. Това е човек, който се е качил на гребена на една вълна, повярвал си е жестоко. Но той е сбъркан. Просто е сбъркан, както на мен в момента някъде нещо по нервите ми се е сбъркало, така при него системата някъде е дала "на късо". Защо трябва да ме сравняваш с един човек, който е...

Първо е, не е много нормален и второ, той е човек, който би допринесъл много лошо за етническия мир тука в България. И той го прави, не защото ще допринесе нещо добро за тая държавица, а той го прави, защото иска да гали, да гъделичка и да бута своето собствено его. Ето ти един човек с извратено его.

Аз не съм такъв. Аз съм реален, практичен и искам да живея достойно. Това, което прави Волен Сидеров е недостойно, унизително. Не може на магистрала "Тракия" всички да се правим на луди. Да пребиеш някакъв студент, обикновен с баща му, да стреляш по него. После да се правиш, че него все едно го няма. Да идват да ти дават призовка пък ти да бягаш. Ти си страхливец, аз не съм. Ако съм направил някаква глупост ще изляза и ще си понеса последствията.

Как да ме сравняваш с тоя? Тоя човек не само, че има его. Той е страхливец, който се опитва непрекъснато да се крие зад някакви паравани.

Росен Петров: Аз не те сравнявам. Просто хората си го говорят: "Ей, ако Слави беше направил това като Волен, щеше да е 20 пъти по толкова." 20 пъти по-успешно, 20 пъти по... Как може? Не му ли се иска да...

(следва продължение)

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Петър и Галена грабнаха ключова победа в “Един за друг”

Петър и Галена грабнаха ключова победа в “Един за друг”

Любопитно Преди 55 минути

Само трима от кавалерите спечелиха последната си индивидуална битка

"Газпром" отчете първа загуба от повече от 20 години

"Газпром" отчете първа загуба от повече от 20 години

Свят Преди 1 час

Анализатори очакваха нетна печалба

МВнР издаде предупреждения за българите в Грузия и Швеция

МВнР издаде предупреждения за българите в Грузия и Швеция

Свят Преди 6 часа

Едното предупреждение е заради продължаващите протести в грузинската столица Тбилиси

Задържаха българин с мигранти в Австрия

Задържаха българин с мигранти в Австрия

Свят Преди 7 часа

Модификациите на пода на микробуса първоначално не били забелязани от полицаите

Кръст, потопен в язовир край Горна Гращица, засия

Кръст, потопен в язовир край Горна Гращица, засия

България Преди 8 часа

Идеята на проекта е да даде посока за размисъл към християнството

Южна Корея вдигна степента на тревога, обвини КНДР в подготовка на атаки

Южна Корея вдигна степента на тревога, обвини КНДР в подготовка на атаки

Свят Преди 9 часа

Сеул: КНДР е в процес на подготовка на терористични нападения

Обрат, желанието на Украйна да получи активите на Русия изглежда няма да се сбъдне

Обрат, желанието на Украйна да получи активите на Русия изглежда няма да се сбъдне

Свят Преди 9 часа

Противниците на идеята за пълна конфискация виждат риск от създаване на опасен прецедент

"Беше страхотен ден": Мъж изпи 25 чаши вино, докато тича в маратон

"Беше страхотен ден": Мъж изпи 25 чаши вино, докато тича в маратон

Любопитно Преди 9 часа

Том Гилби дегустира на сляпо различни чаши вино по време на всяка миля от Лондонския маратон

Кремъл с остри критики към Макрон и Камерън заради изявленията им за Украйна

Кремъл с остри критики към Макрон и Камерън заради изявленията им за Украйна

Свят Преди 10 часа

Франция продължава постоянно да споменава възможността за свое пряко въвличане, на терен, в конфликта около Украйна, заяви Дмитрий Песков

ГЕРБ обяви листите си с кандидат-депутати в цялата страна

ГЕРБ обяви листите си с кандидат-депутати в цялата страна

България Преди 10 часа

Бойко Борисов ще е водач в 25-и МИР-София и в 16-и МИР в Пловдив

Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" спира работа заради ремонт и презареждане с американско ядрено гориво

Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" спира работа заради ремонт и презареждане с американско ядрено гориво

България Преди 10 часа

Необходимото за първото презареждане количество от новите касети беше доставено на 20 април

Израел потвърди смъртта на заложник в Газа

Израел потвърди смъртта на заложник в Газа

Свят Преди 11 часа

Съпругата му Йонат е убита при първоначалното нападение

Китай изстреля космическата сонда Chang’e-6 (ВИДЕО/СНИМКА)

Китай изстреля космическата сонда Chang’e-6 (ВИДЕО/СНИМКА)

Любопитно Преди 11 часа

Нейната мисия включва събиране на проби от далечната страна на Луната

Избори 2 в 1: "Сиела Норма" ще изпълни обществената поръчка за машинния вот

Избори 2 в 1: "Сиела Норма" ще изпълни обществената поръчка за машинния вот

България Преди 12 часа

Компанията беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата

Израел назначи нов ръководител на военното разузнаване

Израел назначи нов ръководител на военното разузнаване

Свят Преди 12 часа

Израелските сили обявиха и промени в генералния щаб

Яхия Синуар, лидер на "Хамас" в ивицата Газа

Лидерът на "Хамас" в Газа иска промени по предложението за прекратяване на огъня

Свят Преди 12 часа

Синуар продължава да настоява за гарантиран край на войната и иска дори писмен ангажимент за "безусловно прекратяване на боевете"