0
До 30 май продължават 32-рата международна специализирана изложба БУЛКОНТРОЛА - БУЛЕКОЛОГИЯ - БУЛЛАБОР, БУЛТЕРМ - НЕФТ И ГАЗ, както и второто издание на специализираното изложение за електроника и електротехническа промишленост ЕЛТЕХ. В залите на ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР (бул. "Цариградско шосе" 147) съвременни експонати показват над 300 фирми от България и 25 други страни. По традиция най-силно представени са фирми производители и вносители от Германия, Франция, Италия, Швейцария, Австрия, Испания. Сред изложителите са и фирми от САЩ, Унгария, Турция, Украйна, Русия, Япония и други страни.

Организатори на изложението БУЛКОНТРОЛА - БУЛЕКОЛОГИЯ - БУЛЛАБОР, БУЛТЕРМ - НЕФТ И ГАЗ, са агенция "Булгарреклама" и Planetfair GmbH, Германия, а ЕЛТЕХ се организира със съдействието на Камарата на електротехниката в България, в която членуват над 100 от най-големите производители на електронни и електротехнически изделия в страната.

Посетителите на изложенията отново ще срещнат имената на авторитетни фирми със световно признание на продукцията: ДРЕГЕР, ДАНФОС, ГРУНДФОС, ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК, ХАНИУЕЛ, ВИЛО, САМСОН, МАКС ВАЙСХАУПТ, РОКУЕЛ АУТОМЕЙШЪН, ФРИЧ, СИМЕНС, АВВ, VALTRONIC, ЕХНАТОН, ФИЛКАБ, ПРОТЕХ и др.

Участие имат и редица български производители, сред които: УНИСИСТ, ДАМЯНОВ-МАРТИНОВ, МИКРОСИСТ, АВКО, УНИТЕХ, КОМЕКО, СЕНЗОРМАТИК, ДИЛОВИКС, ПРИБОР ' П 61, КОМИКОН, ХИМТЕКС и др.

Повече от 30 са новите фирми - участници в специализираните изложби: ИНТЕРПРИБОРСЕРВИЗ, ЕЛТЕРА, ЛОГИСОФТ, ФЕСТО - България, РОКОН ТРЕЙД, ФИЛКАБ, ПРОТЕХ, ОПТИM - AЛ, ИЗОМАТИК, НИК ДИМ, НЕТ ИС, ОЛИМП-ПЕ, СТАНЧЕВ - АКВИЛОН, ХИМТЕКС, ИВАС ТЕХ, ИНВЕСТ ЕЛЕКТРОНИКС, ЛАБТЕХ, POLNA S.A., НЕЛБО ИНЖЕНЕРИНГ, КАРВЕЛД, ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ, ДИЛОВИКС, ДЕМЕТРА ГЕЯ, РЕМИКС, КРИСМЕТАЛ, ЕВРОСТИЛ, БУЛПЛАСТ, ЕЛ ДИ, ГОМА ПЛАСТ, Б. А. П., СТЕКЛОПРИБОР - Украйна, ПЕМЗ - Русия, ИЗОТЕРМ-ПЛАМА - Словения, HACI AYAZ - Турция, и др.

На изложбените щандове фирмите представят най-новите технически и технологични решения, контролно-измервателни прибори и съоръжения в областта на енергетиката, екологията, химическата индустрия, електротехниката, строителството и редица други отрасли на икономиката. Изложенията са добро средище за обмен на информация и бизнесконтакти на широк кръг специалисти - строителни инженери, проектанти и предприемачи, електроинженери, технолози, еколози, научни работници, ръководители на енергийни и топлофикационни обекти в страната, експерти по стандартизация и метрология и др.

БУЛКОНТРОЛА - БУЛЕКОЛОГИЯ - БУЛЛАБОР
Сред експонатите в това направление голям дял заемат:

- системи за мониторинг на замърсяването на атмосферния въздух и отпадните води и др., пряко свързани и улесняващи внедряването на високопроизводителни и качествено нови технологии за опазване на околната среда, за пълно оползотворяване на отпадъците; системи за хигиенен контрол в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост и редица други сфери и дейности и др.;

- аналитична и лабораторна апаратура, уреди и оборудване, както и необходимите за тях консумативи и реактиви за лабораториите на промишлени предприятия, научните и медицинските институти, ВУЗ и селскостопанските структури са важен раздел на изложението.
Разнообразието в тази категория експонати е много голямо и включва: промишлени и лабораторни везни, електронни везни и компоненти за тях, дозиращи системи за различни производства, микроскопи, вискозомери, манометри, газ-анализатори, центрофуги, вани, пещи, фризери, миксери, сушилни шкафове и инкубатори и много др.

БУЛТЕРМ - НЕФТ И ГАЗ
Много от експонатите на изложението са свързани с най-новите решения в тази област и включват:
- инсталации, уреди, инструменти и съоръжения в областта на отоплението, климатизацията и охлаждащата техника (широка гама бутални, винтови, мобилни компресори, отоплителни котли за течно, твърдо и газообразно гориво, агрегати, топлофикационна и вентилационна автоматика, програмиращи устройства и софтуер за управление на процеси, автоматика за електрически подстанции и др.), което прави възможна реализацията на редица съвременни и модерно решени проекти в областта както на строителството, така и в производствената сфера като цяло;

- сред експонатите в този раздел са и: топлоизолационни материали, промишлени уплътнения и изолации, както и техника - регулиращи и термостатни вентили, свързващи системи за радиатори и друга регулираща техника, гъвкави тръбни и листови изолации, обширна номенклатура от тръбни системи за топлофикацията, както и за нефтохимическата промишленост, газоснабдяването и промишлеността като цяло.

- на изложбените щандове са представени: съвременни технологични решения, свързани с проучването, производството, преработката и експлоатацията на нефт и газ, сондиране на газови находища, нови технологии в областта на газификацията и други решения, водещи до ускореното изграждане на индустриалната база и въвеждането на съвременни решения както в икономиката, така и в бита.

ЕЛТЕХ
Изложението е посветено на най-новите постижения в областта на:

- производството на компоненти за радиоелектрониката, компютърната и енергийна промишленост;
- съвременни решения при производството на електротехнически изделия и инструменти, уреди, материали и аксесоари за електрониката и електротехническата промишленост и сервиз на изделията в двете направления;
- компютъризирани контролни системи за машини и технологични процеси, средства за автоматизация и индустриален контрол, системи за управление и автоматизация на производствата и др;
- индустриален софтуер за автоматизация и визуализация, електронни модули и комплектни изделия в областта на промишлената, медицинската техника, телекомуникациите и др.

Специализирани издание
Деловите участници и гостите на изложенията могат да обогатят своята информация, като посетят щандовете на авторитетни издателски структури и специализирани издания, сред които са: TLL Media - сп. "Инженеринг ревю" и друга специализирана техническа периодика; каталози на фирмите в България - Електроника, Автоматика, Електроапаратура; Оборудване, машини, инструменти и Индустриални продукти и приложения, издания на "Ел Медиа"; сп. "Машиностроене"; МИТ Прес - издател на сп. "Мениджър", сп. "Автоматика и информатика"; сп. "Автогаз" и др.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 17 минути

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 1 час

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 2 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 2 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 2 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 2 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 3 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 3 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 3 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Свят Преди 4 часа

Принцесата отдавна е поддръжник на различни благотворителни организации за борба с рака

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

България Преди 4 часа

50-годишният обвиняем от Хасково се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата

Това са приоритетите на САЩ за България

Това са приоритетите на САЩ за България

България Преди 4 часа

Според Кенет Мертен ефективният преглед на инвестициите е полезен за всички страни

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

Свят Преди 4 часа

71-годишният актьор е посетил Националния медико-хирургически център, където се е срещнал с трима пострадали

И шефът на БНБ не иска да е премиер

И шефът на БНБ не иска да е премиер

България Преди 4 часа

Димитър Радев: С идеята да решим конюнктурен проблем ще създадем дългосрочни проблеми

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

България Преди 4 часа

Мъжът е дърпал вратите на официалния вход на институцията

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Любопитно Преди 5 часа

Ноел е първият създател на комикс свързан с наш български национален герой, а именно Васил Левски