CELLFOOD ® - убиецът на грипа
Източник: netinfo
0

CELLFOOD® и особено CELLFOOD® - Multivitamin (добил популярност като "Кислородна спрей ваксина") се използуват при тежки грипни заболявания от всякакъв тип, при нисък имунитет, простуди, инфекции, както и някои други тежки заболявания.

Силата на CELLFOOD® е в това, че осигурява мощен поток от биоактивен кислород, с който насища поразените от вируси и бактерии клетки, а кислородът има особено силен ефект върху най-тежките инфекциозни причинители.

Същевременно обаче той и захранва клетките с комбинация от 78 микро- и макрожизненоважни елемента, 34 ензима (хранителни и метаболитни) със 17 аминокиселини. Най-подходящ за грипните периоди е CELLFOOD® Multivitamin (т.нар. Multi), включващ и допълнителен мултивитаминен комплекс, подсигуряващ 100%-ната дневна нужда от 12-те критично важни за организма витамини.

Освен за предпазване, той е доказано ефикасен и при лечение на възникнала вече инфекция. При започнат прием на антибиотични или други медикаментозни средства, включването на Multi засилва значително цялостния ефект.

Американските препарати от серията CELLFOOD® са създадени по уникална технология, позната като Фотоакустичен резонанс (ФАР). Това е патентована лазерна технология, използувана в лабораториите на NU SCIENCE CORP. САЩ, която подпомага в значителна степен усвояването от организма на всички вещества още на клетъчно ниво. Именно това се оказва решаващо за цялостния метаболизъм и в крайна сметка за противодействието срещу болестните процеси. Това позволява аерозолната форма на прием (чрез впръскване под езика) при CELLFOOD® -Multivitamin да достигне усвояване до 95 на сто (за сравнение лекарствена таблетка се усвоява до 20 на сто, а мускулна инжекция - до 80 на сто), а това осигурява и много по-силното му действие и гарантиран краен ефект.

Научни изследвания за въздействието на CELLFOOD® върху имунната система бяха направени от Dr. Aristo Vojdani - вицепрезидент на Immunosciences Laboratories, САЩ. Те установяват значително повишаване на Т-клетките на имунитета с увеличаване на дозите на CELLFOOD®. Японското здравно министерство също установи и потвърди това с помощта на специална съвременна апаратура - магниторезонансен анализатор (МРА).

Неслучайно CELLFOOD® е носител на престижния Международния приз на "Клуба на изобретателите" по време на проведения International Hall of Fame, Атланта, САЩ.

Обикновената доза на прием е шест спрея под езика (на чиста уста) на ден. При тази профилактична доза една опаковка е достатъчна за един месец. Разбира се, при допуснато вече заболяване и при хора с по-високо тегло, тази дозировка се увеличава. Дозировката при деца е по-ниска - от два до шест спрея дневно (т.е. една опаковка може да покрие дори три месеца). Не е за подценяване, че приемът под формата на спрей е особено подходящ именно при малки деца.

CELLFOOD® препаратите съдържат изцяло натурални субстанции, не предизвикват нежелани странични реакции и не взаимодействат с други лекарствени средства.

Отзиви за CELLFOOD® Multivitamin

Борислава Христова, 22 г. София

Дълги години бях с изключително нисък имунитет, който се пропукваше в различни посоки - проблеми с остри вирусни инфекции, рецидивиращи кожни проблеми, чревни заболявания и други. За CELLFOOD® Multivitamin научих от сестра ми, както и от чичо ми, който живее в Америка. Вече две години го използвам основно през по-студените сезони и категорично отчитам, че имунитета ми е в пъти по-силен. Препоръчвам ви го горещо!

Красимира Ковачка, 31 г. София

Дъщеричката ми Божидара беше започнала твърде често да боледува от вирусни и какви ли не други инфекции. Опитвахме всякакви рутинно назначавани лекарства, но винаги стигахме до рецидиви и се връщахме отново в началото, всеки път все по-притеснени. Разбрахме за американския препарат CELLFOOD® Multivitamin и че вече можем да го закупим и директно в България. Това се оказа и съвременното природно средство, което ни помогна в най-значима степен и то, според мен, основно с качеството му да доставя и насища с кислород организма. Сега всяка зима цялото семейство го използваме постоянно и наистина с лекота преминаваме през редовните грипни периоди.

Анна Асенова, 32 г. София

Дъщеря ми Александра бе на 3 г. и 2 месеца и отново с поредните белодробни проблеми. Обикновено не пропускахме сезон без минумим 5-6 тежки ангини с пълен комплект антибиотици и други съпровождащи всепознати средства, но този път стигнахме и до болнично лечение. Лежахме една седмица в болница на сериозна терапия и въпреки това, на десетия ден след изписването ни, отново постъпихме обратно, в още по-тежко състояние. На третия ден от повторното лечение, лекарите установиха тежка едностранна пневмония. Този път се наложиха и двойни и тройни лекарствени комбинации. Точно по това време, споделяйки с моя колежка, случайно разбрах за използвания от нея американски препарат CELLFOOD® Multivitamin и кислородно-билковото лечение, което нейното семейство използва постоянно и почти не боледува. Веднага започнахме и ние и оттогава, вече почти две години приемаме постоянно Мулти без да имаме никакви значими проблеми.

Людмила Василева, 40 г. София

Преди няколко години, благодарение на щастливата съседска случайност, на работното място на съпруга ми и Мед. център "Биорезон" узнахме за американската кислородна серия CELLFOOD®. Имаме три прекрасни дъщери на 9, 8 и 1 г. и 10 месеца. Каките боледуваха наистина постоянно и бяхме страшно притеснени да не достигаме някакво хронично възпаление, оставащо за цял живот. Започнахме обаче с Мулти - спрейчета под езика и някои билкови добавки и оттогава лошите дни на болести и притеснение приключиха. Сега само следим да имаме постоянно от Мулти в аптечката ни и то само за профилактичен прием.

По-подробна информация за специфичната насоченост на отделните подформи на CELLFOOD®, а именно - CELLFOOD® DNA/RNA, CELLFOOD® SILICA, CELLFOOD® SAM-e, CELLFOOD® NATURAL WEIGHT LOSS FORMULA, можете да намерите на www.BioDoctor.org и на BioDoctor.hit.bg.

За мед. консултации: тел:; 02/950 7777; 02/950 7776; 02/950 7775; 02/952 6555.

Извиняваме се предварително, ако поради големия интерес не успеете да се свържете с нас по телефона. Моля, ползвайте и нашия е-мейл: biodoctor@abv.bg.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

- Келнер, какво ми сервирахте, кафе или чай? - Какво, не можете да разберете сам? - Не. - Тогава какво значение има?
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Главчев освободи трима зам.-министри

Главчев освободи трима зам.-министри

България Преди 12 минути

Това са Мартин Гиков, Николай Сиджимов и Николай Найденов

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

Електроенергийна компания отвори първия си клиентски център в Пловдив

България Преди 1 час

С него групата стартира разширяването на търговската си мрежа в цялата страна

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Мъж заплаши да се самовзриви до консулството на Иран в Париж

Свят Преди 1 час

Полицията съобщи, че е разположила сили на терен и е помолила гражданите да избягват района

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

Стефан Димитров: Оставам министър до указ на президента

България Преди 2 часа

Стефан Димитров: Аз не съм политик, аз съм дипломат

д

Уникалните вина, родени от черни вулканични кратери

Любопитно Преди 2 часа

Вино се произвежда на архипелага от 15-и век, когато пристигат първите испански колонисти

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Русия постави условията си за преговори за Украйна

Свят Преди 2 часа

Лавров иска да се говори за Украйна, "която е изконно руска"

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

Петков: Тайна координация между Борисов, Радев и Пеевски

България Преди 3 часа

Петков: Стефан Димитров „явно не е с евроатлантически поглед“

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Колко често българинът поръчва храна за вкъщи

Любопитно Преди 3 часа

Food quiz със Стефани от Hell’s Kitchen

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България няма да „паркира“ МиГ-29 до 2028 г.

България Преди 3 часа

Вдигат заплатите в армията

а

Пукане и бръмчене: Мистериозният свят на комуникацията между рибите

Любопитно Преди 3 часа

Повече за мистериозния свят на рибите четете в следващите редове

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Любопитно Преди 4 часа

Повече за мистерията около скелетите четете в следващите редове

Как да организираме по-добре приложенията си

Как да организираме по-добре приложенията си

Технологии Преди 4 часа

Няколко съвета за по-практична работа със смартфона

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

ЕС призова Грузия да не приема закона за "чуждестранните агенти"

Свят Преди 4 часа

Той нанася вреди на страната и противоречи на европейските принципи, заяви говорител на ЕК

<p>&nbsp;Ударът на Иран срещу Израел обедини и същевременно раздели Конгреса на САЩ</p>

"Светът гори": Ударът на Иран срещу Израел обедини и същевременно раздели Конгреса на САЩ

Свят Преди 4 часа

Демократите в Конгреса се стараят да не критикуват прекалено остро действията на Байдън по отношение на конфликта в Газа

Вулканът Руанг в Индонезия с пет големи изригвания за ден (ВИДЕО/СНИМКИ)

Вулканът Руанг в Индонезия с пет големи изригвания за ден (ВИДЕО/СНИМКИ)

Свят Преди 4 часа

Властите затвориха летище, продължава евакуацията на хора от района

Защо е важно да приемаме магнезий

Защо е важно да приемаме магнезий

Любопитно Преди 5 часа

Повишаването на магнезиевите нива в мозъка може да подобри когнитивните функции