0

А втомобилите и личностите на 2009 г. представя коледният брой на сп. "Топ Гиър". "Додж Чаленджър" или "VW Сироко"? Това е основният въпрос този месец.

По Коледа се раздават награди и "Топ Гиър" не прави изключение. Фаталните 13 коли са разпределени в отделни категории, събрани и заснети с уникални фотосесии в САЩ.

Страната, която повече от всяка друга символизира свободата да се придвижваш с автомобил, в момента е измъчвана от жестока криза, но въпреки огромните проблеми на детройтската тройка, колите никога няма да изчезнат от пътните й артерии.

Верен на тази аксиома се оказа Стиг, направил запомнящ се гастрол из Ню Йорк с един от призьорите - KTM X-Bow.

Британските редактори пък са имали други занимания - как да превозят част от автомобилите, как да се сдобият с друга част от тях от щатски дилъри и кой да изберат за №1: "Додж Чаленджър" или "VW Сироко".

В рубриката "Метал" за първи път пък гастролират бъдещи претенденти за награди като "Волво S60", "Нисан 370Z", "Мазда 3", а с цялата си прелест е представена виртуалната бегачка GTbyCitroen.

Българският екип избра точно френската концепция за корицата си.

Тествани са следните автомобили: "Тойота Авенсис", "Форд Ка", "Хюндай ix55", "Рено Меган купе" и умопомрачителният "Мерцедес SL65 Black".

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@