0

О ще една обичана българска звезда ще видим в най-новия български комедиен сериал на NOVA този петък от 21.00 ч. Виктор Калев влиза като Иван Марчев - един от двамата ключови свидетели по изключително важно дело в премиерния втори епизод на „Полицаите от края на града”. Показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и заловени.

Мисията да охраняват този важен свидетел в рамките на 48 часа е поверена на инспектор Пламенов и колегите му. Всичко е строго секретно, но хората на Пацо отново успяват да изненадат всички с познанията и уменията си да работят под прикритие. Това е чудесна възможност за инспектор Пламенов да изпълни целта, която си е поставил – от “последна дупка на кавала” да превърне своя екип в най-елитната полицейска единица на РПУ Запад. Твърдо решен да изкорени тяхната неефективност, мързел и вродена тъпота, той с готовност поема отговорната задача от своя шеф и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков). Дали обаче тайната мисия няма да се окаже мисия невъзможна за Пацо и неговите хора и пред какво ще се окаже изправен свидетелят – предстои да видим утре вечер, в 21.00 ч. по NOVA.

Секретната задача е свързана с двудневно пътуване извън... дома. И това се оказва сериозен проблем за семейството на Пацо и любимите му съпруга, майка и дъщеря, които се впускат в тяхна не по-малко секретна мисия – да открият и изобличат Пацо. Междувременно личната драма между Калата и неговата любима – Ина, в ролята на която ще видим Мария Игнатова, прераства в сериозен скандал, който е напът да провали тайната мисия на отдела.

Разкъсана между семейните си проблеми и желанието да започне работа, Нели Пламенова, в образа на която влиза Стефания Колева, е поканена на няколко интервюта. Тя обаче решава да се включи в бизнес съдружие с приятелката си Милица Гладнишка, по-известна като Джиджи. А дъщерята на Пацо - Криси е все по-силно привлечена от колегата на баща си – Крис, за което никой освен тях двамата не подозира.

Какви лични и служебни перипетии очакват Пацо и неговия спец екип и как изглежда една тайна мисия отвътре? “Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@