9

С лухове за интимна връзка между Памела Андерсън и основателя на сайта "Уикилийкс" се появиха в британските медии. Повод за това станаха посещенията на актрисата при Джулиан Асандж в еквадорското посолство в Лондон.

През последните пет месеца Андерсън е посетила Асандж шест пъти.

Памела Андерсън беше обявена от PETA за личност на годината

Памела Андерсън внесе смут във френския парламент

Тя била забелязана да носи вегетариански чийзбургери на 45-годишния Асанж, който вече пет години живее в еквадорското посолство в английската столица, пише в. "Дейли мейл".

През декември двамата отново се видели няколко седмици преди коледните празници. Месец по-рано Памела Андерсън отново е видяна на влиза с посолството с поднос, пълен с лакомства.

За първи път звездата от "Спасители на плажа" е посетила създателя на "Уикилийкс" през септември 2014 г. Целта на срещата е била Андерсън да получи подкрепата на Асандж за фондацията ѝ в подкрепа на жените, станали жертва на сексуално насилие.

Памела Андерсън отива на обяд с Асандж в Еквадосрското посолство през октомври 2016 г.
Памела Андерсън отива на обяд с Асандж в Еквадосрското посолство през октомври 2016 г. Източник: GettyImages/Guliver

Припомняме, че Джулиан Асандж се укрива в еквадорското посолство от юни 2012 г., за да избегне опасността да бъде екстрадиран в Швеция, където е издирван за разпит във връзка с обвинения в сексуално насилие срещу две жени през 2010 г.

В понеделник разследващият журналист и основател на сайта "Уикилийкс" отново призова Великобритания и Швеция да възстановят свободата му. Той не иска да напусне посолството, за да не бъде екстрадиран в САЩ, където ще бъде подложен на разпит относно дейността на "Уикилийкс".

Асандж за решението на ООН: Победа!

Британската полиция спря денонощното наблюдение за Асандж пред посолството на Еквадор

Известно е, че Асандж отдавна е разделен с жена си, от когото има син. Що се отнася до Памела Андерсън, тя има двама сина и три неуспешни брака.

Представител на актрисата отказа да коментира слуховете за връзка между Андерсън и Асандж.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@