0

Член 1. Организатор и цел на промоционалната кампания

Организатори на промоционалната кампания „Играй и спечели с myUNIQA” (по-нататък наричана „Кампанията” или „Промоционалната кампания”) са Застрахователна компания „УНИКА“ АД и Застрахователна компания „УНИКА Живот“ АД (наричани по-долу за краткост УНИКА или Организатор).

Кампанията се провежда със съдействието на „Нет Инфо“ АД и се провежда в сайта www.vesti.bg, собственост на „Нет Инфо“ АД.

Промоционалната кампания се извършва за и от името на УНИКА в съответствие с настоящите правила и регламенти.

Кампанията има за цел да популяризира новата онлайн услуга, която предлага УНИКА на своя корпоративен уеб сайт www.uniqa.bg, а именно Клиентски портал „myUNIQA“.

Член 2. Място и време на провеждане на кампанията

Периодът, в който може да участвате в кампанията е от 15.11.2017г. до 02.12.2017г. включително.

Промоционалната кампания се организира и ще се проведе на територията на Република България.

Участниците в кампанията трябва да отговорят на въпрос “Кои от изброените функционалности са на разположение на клиентите с регистрация в УНИКА Клиентски портал?” зададен в сайта www.vesti.bg, като участниците следва да посочат верния отговор чрез избор на един от шест възможни отговора, а именно:

А: Онлайн заплащане на застрахователна премия по полица с банкова карта (кредитна/дебитна)

Б: Пълно застрахователно досие на клиента

В: Завеждане на щети

Г: Сключване на онлайн застраховки

Д: Възможност за изпращане на запитания към УНИКА сътрудник

Е: Всички гореизброени.

Член 3. Право за участие, условия и механизъм за определяне и оповестяване на наградите

- Всеки участник, отговарящ на условията за участие, трябва да посочи отговор от шестте възможни отговора, след което да изпрати на посочен имейл своите данни и верен отговор за успешно участие в кампанията.

- С изпращането на даден отговор и последващ имейл с попълнени данни от страна на Участник последният приема безусловно настоящите правила и регламенти, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните си при изпращането на имейла.

- Изпращането на имейл и и участието в Кампанията са безплатни и не са обвързани с покупка.

- Изпращането на имейл за кампанията изисква предоставянето на лични данни под формата на имена, телефонен номер и e-mail адрес, с което обстоятелство се съгласява всяко физическо лице, което предостави същите.

В кампанията могат да вземат участие всички пълнолетни физически лица, които отговорят правилно на поставения от Организатора въпрос в периода на промоцията. Участниците могат да бъдат както настоящи клиенти, така и лица, които нямат застрахователни отношения с УНИКА. Участието в томболата не е обвързано със сключване/покупка на застрахователен договор.

Нямат право на участие за награда настоящи служители на УНИКА и на „Нет Инфо“ АД, както и членове на техните семейства.

Един и същи клиент не може да участва в кампанията повече от веднъж.

С включване в настоящата инициатива, участниците дават своето съгласие да бъдат фотографирани, показвани и обявявани в публичното пространство, в електронни и печатни медии, на корпоративния сайт на компанията www.uniqa.bg и във „Фейсбук“ страницата, като спечелили награда от кампанията.

Наградите се разпределят чрез жребии на случаен принцип. Тегленето на печелившите участници ще бъде извършено до 08.12.2017 г.. На посочената дата, ще бъдат изтеглени по 10 (десет) печеливши участници за всеки вид награда и 1 (един) за голямата награда, както и по един резервен участник.

Пълен списък на участниците, спечелили награда ще бъде оповестен на сайта на компанията www.uniqa.bg, във www.vesti.bg и на „Фейсбук“ страницата на УНИКА.

В срок до 10 работни дни след определянето им, печелившите участници ще бъдат уведомени от служител на УНИКА с обаждане на телефонния номер, предоставен от участника, за уточняване на получаване на наградата. Служител на УНИКА ще направи три опита за връзка с изтегления печеливш, в три последователни работни дни. При неуспех за свързване с печелившия съгласно посоченото по-горе, той губи правото си да получи награда и се прави опит за установяване на връзка с резервите по реда на изтеглянето им (за които се прилагат същите правила), до изчерпване на резервните участници или на наградите – което от двете настъпи по-бързо.

Член 4. Наградите на кампанията

В настоящата кампания ще бъдат раздадени на томболен принцип следните награди:

10 бр. USB флаш памет

10 бр. USB колонка

10 бр. Bluetooth селфистик

1 бр. голяма награда СПА уикенд за двама

Член 5. Грешки, неточни съобщения

УНИКА и „Нет Инфо“, АД не носят отговорност за информацията, която не отговаря на условията и указанията за защита на личните данни.

Член 6. Отговорност

Организаторът на кампанията ще връчи наградите на победителите съгласно описаната процедура в текущите правила и регламенти.

Организаторът се задължава относно събирането, обработването, използването, съхранението и унищожаването на личните данни на участниците в промоцията да спазва разпоредбите на Закона за защита на личните данни и подзаконовите нормативни актове по приложението му, в това число да използва личните данни на потребителите само за провеждането на кампанията по тези правила и да не предоставя същите на трети лица. Участниците дават съгласието си, в случай че бъдат обявени за победители, техните имена и местожителство да бъдат публично съобщени, като администраторът не им дължи никакво допълнително възнаграждение, свързано с този факт.

Участниците в кампанията трябва да предоставят вярно и коректно своите имена, телефонен номер и e-mail адрес за контакт.

- УНИКА няма право да използва получените лични данни на участвалите за цели извън кампанията, както и да ги предоставя на трети лица, освен ако последното не е необходимо с оглед предоставяне на спечелената награда и само при условие че спечелилият участник е известен за това предоставяне.

- „Нет Инфо“ АД и УНИКА не носят отговорност, ако Участник е посочил неверни данни при своята регистрация.

- „Нет Инфо“ АД и УНИКА не носят отговорност, в случай че наградените са обективно възпрепятствани да получат и използват наградите.

- „Нет Инфо“ АД и УНИКА си запазват правото да прекратят кампанията едностранно или да променят настоящите Общи условия и правила по всяко време и без предупреждение. С публикуването на изменените Общи условия и правила на уебсайта на кампанията ще се счита, че същите са надлежно доведени до знанието на участващите в кампанията лица.
- „Нет Инфо“ АД и УНИКА не носят отговорност за регистрации, съдържащи непълна, невярна или подвеждаща информация, както и за регистрации, направени от лица, които нямат право да участват в Кампанията.
- Включването на всеки участник в настоящата игра e изцяло на негов риск и отговорност, както е лична отговорност и на всеки спечелил награда участник да декларира същата и да заплати дължимите съгласно българското законодателство данъци, в случай че има такива.

- УНИКА и „Нет Инфо“ АД не отговорят за евентуални вреди, причинени при и във връзка с участие в играта, освен ако е доказано, че са причинени при груба небрежност или умишлено.

- УНИКА и „Нет Инфо“ АД не носят отговорност за невъзможност за осигуряване на участие в играта при настъпване на обстоятелства извън техния контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, технически проблеми в мрежата и др.

- Общи условия и правила за провеждане на кампанията са публикувани на официалната страница на играта www.vesti.bg. Участието в играта означава, че лицето приема същите общи правила.

Член 7. Спорове

В случай на потенциален конфликт между Организатора, „Нет Инфо“ АД и участниците в кампанията, конфликтът се разрешава по взаимно съгласие. Ако това не е възможно, участващите страни предоставят конфликта за разрешение пред компетентните органи.

Член 8. Прекратяване на промоционалната кампания. Промени

Организаторът и „Нет Инфо“ АД запазват правото си да прекратят промоционалната кампания или да изменят едностранно условията по нея, по всяко време, чрез публично оповестяване на сайта www.uniqa.bg или на www.vesti.bg.

Член 9. Настоящите правила и условия са задължителни и еднакви за всички участници, като с даването на отговор на поставения въпрос участниците се съгласяват с тях.

Член 10. Участник в кампанията, спечелил награда съгласно описаните правила, няма право на замяна на спечелената предметна награда с паричната ѝ себестойност.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

България Преди 30 минути

Ударили са се кола и два мотора

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Любопитно Преди 1 час

Той даде втори шанс на талантливата Никол, която беше на крачка от напускане на надпреварата

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Свят Преди 3 часа

Гласуването в 15-членния съвет завърши с 13 гласа "за", Русия гласува "против"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Свят Преди 4 часа

Целта е проверка за лица, които са нерегламентирано в тях, опасни предмети, наркотици и забранени вещи

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 5 часа

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 6 часа

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Свят Преди 6 часа

Разкопките са извършени в района на град Кандира в Турция

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

България Преди 7 часа

Разследват измама със субсидия, свързана а с пандемията от COVID-19

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

Любопитно Преди 7 часа

Това доказва, че на генетичните прогнози не трябва да се разчита твърде много

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 7 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 7 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 7 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 7 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 7 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 8 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 8 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите