Kiss, както не сте ги виждали никога досега
Източник: netinfo
2

П рез ноември 2014 г., в разгара на световното турне, с което се отбелязва 40-годишнината от създаването на групата, рокдинозаврите от Kiss ратърсват Лас Вегас. Зашеметяващият концерт в Града на греха съдържа класически парчета от 44-те албума на групата - “Rock And Roll All Night”, “Detroit Rock City”, “Shout It Out Loud”, “Love Gun” и много други.

С изобилие от пиротехнически ефекти филмът-концерт представя огненото, наелектризиращо и единствено по рода си рок преживяване, с което Kiss успяват да продадат повече от 100 милиона албума по цял свят.

Кино Арена ще излъчи този невероятен спектакъл ексклузивно на 31 октомври от 20:00 часа в зали Premium и Luxe. Билети вече се продават на касите в кината, както и на сайта.

„Рокът разтърси Лас Вегас! Kiss, както не сте ги виждали никога досега! Рокендрол феновете ще видят едно искрено и лично шоу, каквото само Kiss могат да направят!“, обещава Пол Стенли.

“С гръм и трясък завлядяхме Лас Вегас, както никога досега. Много се гордеем с този концерт, който буквално ще ви отнесе!“, допълва Джийн Симънс.

В продължение на повече от 40 години Kiss са на върха на музикалната индустрия, а наскоро бяха отличени с престижната награда на Американската организация на композиторите, авторите и издателите. С многобройни успешни турнета и многомилионна армия от последователи, Kiss продължават да завладяват всяко следващо поколние със своята енергия, която е демонстрирана по неподражаем начин в “KISS Rocks Vegas”. 

Дни след прожекция на концерта на KISS, Кино Арена предлага ново приключение за верните си посетители.

Спектакъл с 4К резолюция на картината и в 360-градусовата звукова панорама на Dolby Atmos - Hans Zimmer Live in Prague 2017.

Концертът на Ханс Цимер ще бъде излъчен на 4 ноември от 20:00 часа в зали Premium и Luxe. Той е заснет в резолюция на картината 4К и с кристално чист Dolby Atmos звук. Билети вече се продават на касите в кината Арена, както и на сайта.

Като част от възторжено приетото европейско турне на Ханс Цимер, концертът в Прага през май 2017 включва 72 музиканти, сред които хор, симфоничен оркестър и 21-членната група на Ханс Цимер със специалното участие на Джони Мар (от групата The Smiths) и много от сътрудниците на отличения с награда Оскар® композитор.

В препълнената зала със 17 000 места ентусиазираната публика става свидетел на невероятен концерт, включващ музика от триумфалната кариера на Ханс Цимер, чийто ефект се подсилва от невероятно светлинно шоу и съвършено качество на звука. От „Карибски пирати“ и „Цар Лъв“ до „Черният рицар“, кариерата на Ханс Цимер бележи поредица от невероятни успехи и сътрудничество с изтъкнати режисьори като Ридли Скот, Майкъл Бей и Кристофър Нолан, с когото работи отново в актуалния военен епос „Дюнкерк“. Този филм-концерт дава възможност на многобройните почитатели на маестрото да се насладят по най-добрия начин на невероятна музика, светлинно шоу, визуални ефекти и безкомпромисен звук.

В концерта е включена музика от филмите „Гладиатор“, „Интерстелар“, „Шифърът на Леонардо“, „Карибски пирати“, „Шерлок Холмс“, трилогията „Черният рицар“, „Цар Лъв“, „Аленият прилив“, „Генезис“, „Рейнмен“, „Да возиш мис Дейзи“ и много други.

Като бонус за кинозрителите е заснето 10-минутно интервю с Ханс Цимер, в което композитора споделя малко известни факти за музиката от много холивудски блокбастъри.

Но с това музикалните приключения за годината в Кино Арена не са приключили - на 25 ноември предстои ladies & Gentlemen: The Rolling Stones ‘74.

Легендарният концертен филм на Rolling Stones, заснет в продължение на четири вечери в Тексас,САЩ, по време на турнето “Exile on Main Street” през 1972 година, е пуснат в ограничен брой кина през 1974 год. и оттогава е показван много рядко. Сега, възстановен и ремастериран, “Ladies and Gentlemen” отново се завръща на голям екран и българските почитатели на легендарната рок група ще могат да го видят само в Кино Арена на 25 ноември от 20:00 часа в Premium и Luxe зали.

Това е един от най-добрите концерти на Rolling Stones, заснети някога и включва невероятни изпълнения на класически рок парчета от края на 60-те и началото на 70-те години. Филмът включва и непоказвани преди кадри от репетиции и интервюта с Мик Джагър от 1972 и 2010 год.

На 26 декември от 20:00 часа във зали Premium и Luxe на Кино Арена, почитателите на съвременната класическа музика ще се насладят на едно грандиозно музикално събитие, вдъхващо живот на вълшебните моменти от мега успешното световното турне на Il Volo през 2017 г.

Зрителите ще видят уникални кадри зад кулисите на техния концерт в Лос Анджелис през март до невероятния концерт с Пласидо Доминго сред неповторимото великолепие на площад „Санта Кроче“ във Флоренция. Освен концерта са включени и специално засенти материали за този филм - пресконференции, репетиции с Пласидо Доминго, кадри зад кулисите и срещи с публката.

Талантливото италинско трио Il Volo започват своето турне в САЩ с напълно разпродаден концерт в Radio City Music Hall, след което изнасят още 15 концерта. По време на спектакъла в „Microsoft Theatre“ в Лос Анджелис се включва и маестро Пласидо Доминго. Игнацио, Пиеро и Джанлука продължават турнето в Европа и Италия.

Спектакълът отдава почит на Тримата тенори. През 1997 г., Хосе Карерас, Пласидо Доминго и Лучано Павароти изнасят легендарния концерт в Термите на Каракала в Рим. 27 години по-късно, Пиеро Бароне, Игнацио Бошето и Джанлука Джинибле от Il Volo се прекланят пред Тримата тенори, като представят знаменитата класическа музика на новото поколение. Самите Il Volo израстват с тяхната музика, запленени са и са вдъхновени от техните гласове и легендарни постижения.

Турнето “Notte Magica” започва с концерт на площад “Санта Кроче“ във Флоренция с участието на оркестъра на известния “Teatro Massimo” в Палермо под диригентството на маестро Рамон Тебар. Като специален гост участва и маестро Пласидо Доминго, който дирижира няколко оперни арии и популярни песни.

„Notte Magica“ е една вълшебна вечер, посветена на Тримата тенори. Идеята за проекта е на Микеле Торпедине – създател, мениджър и продуцент на Il Volo.

„За някои може би е нормално да отдаваме почит на подобни артисти, но за нас не е, тъй като и за момент не сме помислили да се сравняваме с нашите идоли, от които черпим цялото си вдъхновение", допълва той.

„Щастлив съм да работя с Пиеро, Игнацио и Джанлука и да дирижирам техните изпълнения под звездите на вълшебния град Флоренция. Наистина обичам тези момчета. Те изпълняват толкова богат репертоар и представят пред целия свят част от музиката, която сме изпълнявали аз и моите колеги“, споделя Пласидо Доминго.

За деня на влюбените 14 февруари 2018 г Кино Арена представя легендарната рок банда QUEEN

Зрителите ще могат да преживеят един незабравим техен концерт от 1986 г. в Будапеща, ремастериран във висока резолюция и впечатляващ 5.1 съраунд звук! За първи път филмът се показва на голям екран и в дигитален вид заедно с 25-минутно въведение от документални кадри, проследяващи прочутите музиканти от историческото им участие в концерта Live Aid на 13 юли 1985 год. до концерта в Будапеща през следващата година.

Като част от суперуспешното турне “Magic” през 1986 год., което ще се окаже последно за Фреди Меркюри, Queen за първи път имат възможност да изнесат концерт в Унгария. Три години преди падането на Берлинската стена, това е най-големият концерт, състоял се някога на „Непщадион“ в Будапеща и първият концерт на западна рок-група на стадион отвъд Желязната завеса. Събитието е толкова важно за унгарските власти и филмовата индустрия, че група от най-добрите кинодейци е събрана, за да го заснеме за поколенията.

Пред 80,000 екзалтирани фенове Queen изпълняват най-големите си хитове, сред които Bohemian Rhapsody, Crazy Little Thing Called Love, I Want To Break Free и We Are The Champions. Концертният филм е дигитално ремастериран и допълнен с документални кадри, които хвърлят допълнителна светлина върху събитията, довели до концерта в Будапеща. Съдържащо архивни кадри от репетициите и интервюта с членовете на групата, заснети по време на турнето (някои от които се показват за първи път), това впечатляващо въведение е създадено специално за реставрираното издание на филма.

„Щастливи се, че почитателите на Queen по целия свят ще могат отново да изживеят този незабравим за групата момент. Ние знаехме, че концертът в Будапеща ще бъде уникален, но не сме предполагали, че ще се превърне в история. В цялото му ремастерирано дигитално величие концертът изглежда фантастично на голям екран, а документалните кадри съвършено допълват атмосферата на концерта. Това наистина беше изключителен период от историята на групата.“ Брайън Мей и Роджър Тейлър.

Коментари 2
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

2 коментара
 
Във форум: "Как се чистят петна от червено вино и черен хайвер???" Отговор: "Оставете ги като скъп спомен..."
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

След убийството на 56-годишен мъж: Жители излизат на протест в Добрич

След убийството на 56-годишен мъж: Жители излизат на протест в Добрич

България Преди 13 минути

Шествието на гражданите ще се проведе в събота от 11.30 ч.

ЕК прекрати проверката за доставката на влакове за България от Китай

ЕК прекрати проверката за доставката на влакове за България от Китай

България Преди 27 минути

Това съобщи еврокомисарят по въпросите на вътрешния пазар Тиери Бретон

Почитаме паметта на виден светец, кой е той

Почитаме паметта на виден светец, кой е той

Любопитно Преди 1 час

Живял в III век, бил свят по живот и усърден в разпространението на истинската вяра

Пожар в центъра на Русе

Пожар в центъра на Русе

България Преди 1 час

Огънят е тръгнал малко преди полунощ

Взривове в няколко украински области, Русия атакува инфраструктурни обекти

Взривове в няколко украински области, Русия атакува инфраструктурни обекти

Свят Преди 2 часа

Блогър, живеещ край град Камянске, съобщи в Telegram за кратер в района, дълбок 4 м и широк 10 м

Рак и диабет: Ето защо е вредно готвенето с вече използвано олио

Рак и диабет: Ето защо е вредно готвенето с вече използвано олио

Любопитно Преди 2 часа

За съжаление вкусните лакомства, които се приготвят във фритюрници, са свързани с редица заболявания

Срещите на президента Радев с потенциалните служебни премиери продължават

Срещите на президента Радев с потенциалните служебни премиери продължават

България Преди 2 часа

Списъкът, от който държавният глава може да избира, е сведен до минимум

US Air Force налива $28 млрд. за следващото поколение изтребители

US Air Force налива $28 млрд. за следващото поколение изтребители

Технологии Преди 2 часа

Те ще бъдат ескортирани от нов безпилотен дрон

Мистерията около синдрома на Хавана се заплита

Мистерията около синдрома на Хавана се заплита

Свят Преди 2 часа

Учените изследват различни видове магнитно-резонансни сканирания за измерване на обема, структурата и функциите на мозъка при 81 участници

Изкуственият интелект достига и до Google Maps

Изкуственият интелект достига и до Google Maps

Технологии Преди 2 часа

Чрез него приложението ще дава повече информация

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

България Преди 8 часа

Ударили са се кола и два мотора

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Любопитно Преди 9 часа

Той даде втори шанс на талантливата Никол, която беше на крачка от напускане на надпреварата

Гърция съди "Газпром" за цените на газа

Гърция съди "Газпром" за цените на газа

Свят Преди 10 часа

DEPA е подала молба за арбитраж

Поне 45 души загинаха при падането на автобус от мост Република Южна Африка

Поне 45 души загинаха при падането на автобус от мост Република Южна Африка

Свят Преди 11 часа

Автобусът е паднал от височина от петдесет метра

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Свят Преди 12 часа

Гласуването в 15-членния съвет завърши с 13 гласа "за", Русия гласува "против"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Свят Преди 12 часа

Целта е проверка за лица, които са нерегламентирано в тях, опасни предмети, наркотици и забранени вещи