1

Е сента е подходящо време за ремонти, ако не сте смогнали през лятото.

Ето защо ви предлагаме 6 съвета от опитния дизайнер Антония Саранеделчева, която представя кратко ръководство, състоящо се от няколко стъпки, които ще ви помогнат да планирате и осъществите промяната във вашия дом.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ В 6 СТЪПКИ КАК ДА ПРЕОБРАЗИМ ИНТЕРИОРА В ДОМА

Ето първите две стъпки, а останалите може да видите в галерията.

1. Съберете идеи за интериорния дизайн

Първата и най-важна стъпка безспорно е да имате ясна представа и идея как искате да изглежда вашия дом. За целта почерпете вдъхновение, отсейте това, което отговаря на вашата същност и усещане за дом, и това, което изобщо не ви допада. Отделяйки всички неща, които ви харесват на следващия етап много по-лесно ще можете да споделите и представите желанията към дизайнера.

9 тенденции в декора на дома през 2018-та година

2. Бюджет

Това изключително определящо, тъй като е важно с какъв бюджет разполагате още преди да сте стартирали с ремонтите дейности. Направете си реална преценка за нещата, които наистина искате в интериора си и с кои можете да направите компромис. Изключително важно е, когато правите дизайн на вашия дом да го направите по правилния начин.

Източник: Getty Images/Guliver

8 знака, че къщата ни е застинала в 90-те

Направете си предварително план с нещата, които задължително искате във вашия дом, така че в последствие да не се стигне до сериозно превишаване на бюджета ви или дори да се достигне до момент, в който не можете да финализирате ремонта, заради липса на финанси. Ето защо винаги си оставяйте поне 20% над предвидената сума като резерв в случай на нужда.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@