18

П реди време Алла Пугачова се появяваше само в безформени рокли независимо дали е на концерт или на друго събитие.

Явно обаче животът с 41-годишния художник Максим Галкин я е променил.

Промяната започна със снимка на 68-годишната певица с надпис "Любима почивка". На нея се виждат краката й и шезлонг. Много фенове веднага забелязаха тънките й крака, а и явно изцяло новата й визия. 

Изпълнителката на "Милион червени рози" е похарчила поне 1 милион рубли за новата си визия. Според медии това са пари за нови тоалети и стилисти. 

В едно от интервютата си певицата казва: "Трябва да видят млада красива майка, а не баба" за децата си - близнаци на 4 години.

Преди време Пугачова се показа в луксозна полупрозрачна рокля, показваща тънките й крака.

Сега всеки нов образ на Алла Пугачова е наистина интересен, стилен и красив. И въпреки че на 68 г. наистина е трудно да се запази привлекателността, голямата руска дива го прави.

Певицата и съпругът й станаха родители през 2013 г. на близнаци - момченце и момиченце. Бебетата са износени от сурогатна майка. Информацията за щастливото събитие в живота на звездната двойка е изтекла от работници, които са извършвали преустройство на една от стаите в имението на Пугачова.

През цялото време, докато сурогатната майка е износвала бебетата, Алла Пугачова е държала всичко в пълна тайна. За предстоящото събитие знаели само дъщерята на примата – Кристина Орбакайте, братът на Максим Дмитрий и близка приятелка на семейството.

Пугачова и Галкин сключиха брак на 23 декември 2011 г. Те отдавна искали да се съберат, но все не можели да се решат. Самата Пугачова разказва, че връзката между двамата била с десетгодишна давност. Новината е разпространена първо от съпругата на Игор Николаев – певицата Юлия Проскурякова.

Цялата бременност на сурогатната майка е била наблюдавана лично от главния лекар и създател на скъпарската верига клиники в Русия “Майка и дете” Марк Курцер.

Момчето е кръстено с необичайното за Русия име Хари, а момиченцето се казва Елизавета.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@