Абитуриент да си в днешно време (Хороскоп с подаръци)
Източник: Istock
0

О става съвсем малко време до дните, в които градовете в България ще бъдат озвучени от клаксони, радостни възгласи, балони и музика - всички дванайсетокласници в страната напускат училище и се впускат в живота като възрастни хора. Празникът не е само за тях, но и за близките им, които обаче имат и още една задача, а именно – да изберат най-добрия, смислен и готин подарък, който абитуриентът да помни цял живот.

Този повод е по-различен от всички останали празници в живота ни, затова и подаръците хем трябва да имат послание, хем трябва да отговарят на темперамента и индивидуалността на всеки млад човек. Затова, ако ви предстои да избирате подарък за абитуриент, предлагаме ви да подарите преживяване, при това - според зодията, за да е сигурно, че няма да сбъркате. Не ни гледайте изпод вежда и с въпрос „Откъде да намеря преживяване?“ - платформата Gift Come True е пълна с ваучери за над 500 преживявания и идеи за подаръци. Можете да се впуснете в търсене на идеалния подарък, а ако се затруднявате да го изберете, ще ви помогне консиерж, който ще ви консултира и насочи, а от вас после се иска само да поднесете ваучера в луксозна кутия и да напомните на човека, че има 1 година, за да го използва.

Източник: Gift Come True

И така, да започваме с предложенията за всяка една от зодиите, че докато изберете, баловете ще започнат.

  • АБИТУРИЕНТЪТ ОВЕН

Напорист, готов да покори света и преди това – всички дискотеки, Овенът си преследва своето, дори то да е грешно. Може този конкретен Овен да е създаден за спортист, но той, ако си е наумил да е счетоводител, нищо няма да го спре, дори Стената на плача в УНСС. Най-много да мине през нея. Въобще, абитуриентът Овен иска всичко и го иска сега, затова и най-подходящият подарък за него е нещо екстремно и опасно (въпреки че какво по-опасно от счетоводна таблица), например Ден като cowboy/cowgirl. Преживяването гарантира връщане във времената на Дивия Запад, плюс обучение по хвърляне на ласо и използване на камшик – все неща, по които Овенът просто ще се побърка. Само стойте далече от него, че той лесно се вживява!

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ ТЕЛЕЦ

Абитуриентът Телец е като човекът Телец във всеки един друг момент. Бавен, методичен, враг на бързането и яденето на крак, този абитуриент ще иска от бала си да е истинска наслада за сетивата. Изискванията му са много и високи – храната да е хубава, питиетата да са изискани, музиката да е страхотна. Вероятно ще закъснее, защото един Телец никога не ходи навреме, както ходят останалите представители на простолюдието, но когато пристигне, ще бъде забелязан. Подаръкът му, разбираемо, не може да е нещо скромно – напротив, трябва да се вижда отдалече и да блести. Например златно кубе или Айфеловата кула. Ако нямате възможност за такива едри подаръци, подарете на Телеца преживяване, свързано с хранене – като Средиземноморско кулинарно пътешествие за двама. В центъра на София ще го очакват тартар от скариди, октопод по галисийски и много други ужасно вкусни неща, които няма да изброяваме, че и на нас ни потекоха лигите, при това без да сме Телци.

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ БЛИЗНАЦИ

Това, което трябва да знаете за него или нея е, че не е един абитуриент, а много, събрани в един. На първия ще му е весело, на втория – тъжно, че завършва, третият ще иска да пее, четвъртият – да танцува, а петият няма да е чул къде отива и ще си е забравил портфейла. Близнаците са най-големите заплеси на зодиака, но и те някак трябва да отпразнуват факта, че завършват училище. Ако ви се е паднало баш на такъв абитуриент да правите подарък, предлагаме нещо сигурно – курс по ново умение. Близнаците обожават да учат нови неща и да се усъвършенстват, така че един Индивидуален урок по пилотиране на самолет ще ги изпълни с възторг – да, и петимата!

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ РАК

Милият абитуриент Рак е много разстроен, че обстановката, с която е свикнал последните 5 години, ще се промени. Раците не обичат изненади и промени и въпреки че ще се постараят балът им да е много хубав, вътрешно ще страдат, че се разделят с учители и съученици – нищо чудно те първи да се напият и после да плачат безутешно в чаша с уиски. Но сега не сме се събрали, за да тъгуваме, напротив, трябва да помислим какво да подарите на най-големия домошар в зодиака. Може би най-подходящият тип изживяване за Раците е курсът по готварство. Двудневно приключение в света на кваса например звучи точно като за тях – там ще се научат как да боравят с жив квас и ще усвоят тънкостите в създаването на хляб. Все неща, за които Раците душа дават!

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ ЛЪВ

Няма как да объркате кой от абитуриентите в двора е Лъв, защото то се вижда отдалече. Вчесана грива, кралска походка, високо вдигната глава, която оглежда саваната отдалече – да, това е абитуриентът Лъв. Тази вечер той ще е звездата и всички трябва да го забележат, по един или друг начин – това ще се разбере в хода на вечерта. Тук вашата задача е лесна. Просто трябва да му подарите изживяване, с което Лъвът да се почувства център на внимание, като например Микрофонът е твой. Курсът осигурява 8 урока по пеене с една от най-ярките участнички в X Factor Вирджиния Събева и изработване на специално избран кавър, който Лъвът да усвои и след това с него да покорява сцената на всички домашни събирания и партита с приятели.

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ ДЕВА

Най-спретнатият абитуриент/ка в двора тази година несъмнено е Девата. При тях няма помпозност и ексцесии, не очаквайте щраусови пера в главата и перка на гърба, но със сигурност ще имате абитуриент като капка – елегантен и стилен. Сложно е с подаръците за такива хора, защото не върви да им подарите чифт бели чорапи или комплект за почистване на компютър, но пък можете да заложите на нещо, което наистина ще им допадне – Индивидуален курс по пейзажна фотография сред природата. В едни от най-красивите места около София пунктуалната Дева ще може да се потопи в тайните на снимките сред природата и ще се чувства удовлетворена и щастлива, а вие ще сте си изпълнили целта.

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ ВЕЗНИ

Това са представителите на зодиака, които до последно ще правят промени в стайлинга и плановете си. С кои обувки, с каква прическа, в кой ресторант – това са неща, по които една Везна не може да се изкаже решително. Ще я мъчат съмнения, ще се буди нощно време, ще си купи хиляди ненужни неща, докато уцели правилното, но едно е сигурно – накрая ще бъда красива и неотразима. Или красив и неотразим, разбира се. А вие, като човек, който трябва да подари нещо на абитуриента Везна, най-добре се насочете към нещо приятно, но и леко екзотично. Sensual body art therapy звучи точно като за Везната, която вечно се стреми към хармония и баланс. Тази терапия ще я отведе точно там, където тя иска, при това чрез рисуване и ярки цветове (всяка Везна малко си пада арт или поне си мисли, че е такава).

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ СКОРПИОН

Е, стигахме до най-голямото предизвикателство в зодиака – Скорпионът. Абитуриентският бал е нещо като черешката на тортата за тях, защото на сцената тази вечер те ще нанесат последния си удар – ще ужилят този, който са си набелязали още в 8-ми клас, докато жертвата, горката, няма да си спомня въобще за повода за това отмъщение. Разбира се, абитуриентът Скорпион ще е в най-атрактивния си вид, толкова сексапилен и очарователен, че няма как да някой да откаже да падне в капана му. Това обаче вас не ви интересува – вие само трябва да му подарите нещо по случай завършването и после да бягате надалеч. Такива хора заслужават ексклузивни подаръци, а имайки предвид характера на Скорпиона, най-добрият подарък за него ще е Стрелба с пистолет и пушка – 5 вида оръжие, 65 патрона. Няма какво да обясняваме, на всички е ясно, че Скорпионите ще откачат от кеф на този подарък, затова – връчвайте го и изчезвайте.

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ СТРЕЛЕЦ

Ето го и клоунът на випуска, човекът, който е веселил всички класове заедно с учителите цели 5 години. Най-големият купонджия не е задължително да е бил най-добрият по успех, но със сигурност всички винаги ще го помнят, а на абитуриентската си вечер той/тя ще се раздаде като за последно. За вас абитуриентът Стрелец е като манна небесна – той си пада по толкова много неща, че няма шанс да сбъркате. Пътешествията например винаги са удар в десетката като подаръци за един Стрелец, но имайте предвид, че той винаги ще предпочете някоя дивотия пред супер лукса. Дивата ферма – оазис на дивата природа в Маджарово звучи като място, създадено точно за Стрелци. Връчвайте му подаръка и го гледайте как си стяга багажа още във вечерта на бала!

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ КОЗИРОГ

Банкер по рождение, това е абитуриентът, който ще се появи на бала като от филм за трейдърите на фондовите борси. Той знае, че изглежда като 1 милион долара нацяло и е съвсем съгласен с това. Да, може и да не е най-смешният или забавният, но вие ще имате ли претенции към хумора на 1 милион долара? И ние така си помислихме. С Козирога обаче задачата ви за подарък не е лесна. Той няма да се впечатли от дегустации на вино или скокове с парашут (още във въздуха ще е сметнал какъв е рискът от това да се приземите на някоя топола), затова трябва да се постараете повече. Презареждане в термалната и аква зона на най-модерния спа център в България вече звучи като нещо, което Козирогът ще оцени. Това е преживяване за ценители, а ако има ценители в зодиака, то това несъмнено са Козирозите.

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ ВОДОЛЕЙ

Нищо чудно този абитуриент да се появи на бала със скафандър или с трамвай, или да се спусне с въже от покрива на училището – както и да дойде, бъдете сигурни, че няма да е обикновено появяване. Чудакът на зодиака, абитуриентът Водолей ще изненада всички и тази вечер, защото той така си живее – нестандартно. И вашата задача е да му подарите нещо, което да отговаря на тази нестандартност, например кон или извънземно. Или извънземен кон. И тъй като не се сещаме откъде ще намерите такъв, по-добре се ориентирайте към някакво необичайно изживяване – например Урок по управление на американски army автобус. Ще му потрябва ли някога на Водолея подобно умение? Едва ли. Значи е точно за него!

Източник: Gift Come True
  • АБИТУРИЕНТЪТ РИБИ

Най-чувствителният и сантиментален абитуриент тази година ще е именно абитуриентът Риба. Той ще реве, ще се смее, пак ще реве, ще се прегръща с всички и ще се заклева, че никога, ама никога няма да се забравят с учителката по физика. Въобще, много емоции ще има на този бал благодарение на Рибите, но вие не се разстройвайте отсега заради тях, а помислете какво да им подарите. Преживяване, свързано с много емоции звучи точно като за тях, затова Морска романтика – разходка и вечеря на яхта за двама в Балчик е абсолютно идеално за вашата сантиментална Риба.

Източник: Gift Come True

 

Сержант обяснява на новобранците: - Ако камък бъде хвърлен нагоре, то той ще падне на земята. Това се дължи на земното притегляне. Новобранец: - А…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Свят Преди 47 минути

Ван: Китай решително се противопоставя на всички клевети и обиди

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Свят Преди 2 часа

Партидата ще бъде доста ограничена

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 4 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 4 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Унижение

Коя е най-силната психическа травма за човек?

Любопитно Преди 4 часа

Според специалистите, отговорът е само един.

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Свят Преди 5 часа

Ахлам Албашир и част от задържаните обвиняеми присъстваха на заседанието

Зеленски: Радиацията не признава граници

Зеленски: Радиацията не признава граници

Свят Преди 5 часа

Зеленски: Дълг на целия свят е да окаже натиск върху Русия

<p>Как е реагирал Георги Блажев на новината, че ще става баща</p>

Георги Блажев: Да си добър родител не облагодетелстваш само твоето дете, ти си в плюс на обществото

Любопитно Преди 5 часа

Това сподели от личен опит писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев в подкаста „Ох, на мама! Podcast”, който е и баща на две деца

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

България Преди 6 часа

Те използвали фалшиви решения на ТЕЛК

Аварирал камион причини километрично задръстване

Аварирал камион причини километрично задръстване

България Преди 6 часа

От полицията съобщиха, че към мястото на инцидента пътуват екипи

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Свят Преди 6 часа

Вижте как може да подкрепите някой от най-забележителните успехи на страната ни

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 6 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Любопитно Преди 6 часа

Те ще играят нестандартна игра на покер

<p>&bdquo;Който разбие тази гробница, ще срещне смъртта от болест, която никой лекар не познава&ldquo;</p>

Проклятието на фараона: Води ли до смърт отварянето на гробница

Любопитно Преди 7 часа

Интересни и мистериозни факти за гробниците може да прочетете в следващите редове

Събуждате се уморени с болки в цялото тяло?

Събуждате се уморени с болки в цялото тяло?

Любопитно Преди 7 часа

Неправилната позиция на сън води до проблеми с гърба

Ще ваксинират безплатно срещу коклюш бременните жени у нас

Ще ваксинират безплатно срещу коклюш бременните жени у нас

България Преди 7 часа

Това обявиха на брифинг в Министерския съвет здравните власти