343

Л идерът на "България без цензура“ Николай Бареков живее в луксозна къща в скъпия столичен кв. "Драгалевци".

Информацията за имота му бе разпространена онлайн, а по-късно потвърдена и от самия Бареков в изявление на сайта му.

Бившият директор на ТВ7, който започна политическа кариера със сериозни инвестиции в обиколки из страната, живее в луксозното жилище от края на 2013 г.

Днес Бареков обяви, че живеел под наем в "Драгалевци", тъй като се страхувал за своята безопасност.

Той обвини сайтове от "империята на Бойко Борисов", че разкрили къде живее и сега трябвало да си търси ново жилище. Бареков не пропусна да обвини Борисов, че харчел пари на данъкоплатци за жилище в столичния квартал "Бояна".

Междувременно проверка на Offnews.bg е показала, че фирмата, която е собственик на къщата на Бареков, е на негови подчинени.

Две от младите дами собственички – Магдалина Христова и Иванка Неделчева, са активистки на партия „България без цензура“. Компанията им „Инвестиция БГ“ е основана миналия ноември, а през декември купува луксозния имот, оценяван на около един милион лева. След това го дава под наем на Бареков.

И трите собственички в "Инвестиция БГ" са на възраст между 25 и 27 години.

Според източници на "Офнюз" Магдалина Христова е приятелка на шефа на охраната на Бареков, както и на друга близка жена на новия политик. Христова е и част от ръководството на  "България без цензура". Иванка Неделчева също е сътрудничка на "България без цензура", работи като пиар на партията и може да бъде видяна на снимки с Бареков, пише онлайн изданието.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@