Любомир Малоселски: Даваме безплатен достъп до цялото ТВ съдържание в EON
Любомир Малоселски   
Източник: Vivacom
4

Л юбомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom, коментира пакетните предложения от телекома, богатото видео съдържание, по-бързия интернет и грижата в обслужването, пред в. Телеграф

Г-н Малоселски, обявихте, че отключвате най-доброто си ТВ съдържание за празниците. Кой може да се възползва от тази възможност?

Всички клиенти на Vivacom, които са абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, получават свободен достъп до любимите телевизионни канали и видеотеки от най-високия пакет в нашето портфолио - EON PREMIUM. В специалното коледно предложение сме отключили и достъпа до спортните канали DiemaXtra и MAX Sport Plus, а за най-малките - цялото съдържание на Disney и Nickelodeonу, което ще им осигури невероятни приключения и забавления. Феновете на киното пък могат да се подготвят за празничен маратон от 19 декември, когато пускаме за свободно гледане топ заглавия на филми и сериали с премиум съдържанието на HBO и HBO MAX

С тази кампания искаме да подарим страхотни моменти, силни преживявания, позитивни емоции и много добро настроение на всички нашите клиенти и техните семейства в празничните дни, защото те са двигателят в развитието на Vivacom. Те задават посоката ни и ни стимулират да ставаме все по-добри в предложенията си. И се стремим да ги улесним максимално. За да се възползват от коледната ни инициатива, телевизионните клиенти трябва само да влязат в EON приложението и допълнителните канали и видеотеки ще се появят автоматично на екраните им. А за да гледат качествен спорт и филми по DiemaXtra, MAX Sport и HBO трябва просто да заявят свободния достъп чрез портала My Vivacom. Кампанията няма да приключи веднага след празниците. Цялото това богатство от съдържание ще е свободно достъпно чак до 17 януари 2023.

А какво ново получават абонатите на най-високия ви пакет EON PREMIUM, които тъй или иначе имат достъп до цялото това съдържание?

За тези клиенти сме предвидили специална видеотека “PREMIUM подарък”. Тя включва богата селекция от хитови филми и сериали, които са достъпни ексклузивно за тях. Сред заглавията, които ще гарантират вълнуващи преживявания пред екраните по празниците, са екшънът „Събирач на дългове“, фентъзито „Момче, наречено По“, базираният на истинска история „Критично мислене“, трилърът „Извън подозрение“ с участието на популярната актриса Емилия Кларк и любимите български сериали от ефира на NOVA „Отдел издирване“, „Дяволското гърло“ и „Ягодова луна“. Виждате, че сме подготвили една изключително разнообразна палитра от истории от всички жанрове и за всеки вкус, която ще гарантира празничното настроение в предстоящите дни и седмици.

Винаги сме били силно фокусирани върху нашите клиенти. Но с коледните ни предложения ще завършим годината на най-решителните стъпки, които направихме, за да уверим потребителите си, че са абсолютен приоритет за Vivacom. Да нямат съмнение, че винаги в нашия фокус ще бъде стремежът да им даваме продукти и услуги, с които да се свързват по-лесно, по-удобно, по-бързо, на възможно най-добра цена, с най-качественото обслужване.

Като говорите за годината на най-решителните стъпки, вероятно визирате неограничените тарифни планове, които промениха целия пазар?

Да, тази есен пуснахме пет изцяло нови Unlimited тарифи, които направиха общуването наистина свободно и без ограничения. За първи път в България Vivacom предложи неограничени планове във всички ценови категории. Това означава и възможност за точно предвиждане на месечните разходи за мобилни услуги, което клиентите ни оценяват високо в тази ситуация на икономическа несигурност.

Петте тарифни плана включват неограничени минути и SMS-и, включително в роуминг в рамките на ЕС, както и за пренос на данни без лимит за мегабайтите в страната. И разбира се, достъп до EON платформата ни, в която зрителите откриват огромно разнообразие от ТВ съдържание. Това е много важно, защото тенденция сред потребителите в световен мащаб, включително у нас, е търсенето на атрактивни пакетни предложения, с акцент върху видео съдържанието и възможността за неограничено ползване. Разрастването на 5G мрежите също спомогна за бума в интереса към неограничените пакети и ние имаме сериозен принос за това. 5G мрежата на Vivacom вече покрива 1100 населени места в България и разбира се, всички наши неограничени пакети включват безплатен достъп до нея. За нас е важно да дадем възможност на клиентите да се възползват от всички предимства на мрежата от ново поколение, така че да имат най-доброто преживяване с услугите на Vivacom.

Какви мобилни услуги търсят потребителите най-много? Кой е най-популярният ви неограничен пакет?

За всеки потребител имаме подходящ пакет в зависимост от това за какво най-много ползва мобилни услуги. Най-търсеният тарифен план е „златната среда“ - Unlimited 100 – в него освен неограничените разговори, SMS-и и мегабайти, хората получават видео съдържание в HD, качествен стрийминг, сърфиране без забавяне и почти моментален даунлоуд на файлове. Този пакет покрива нуждите на огромна част от потребителите. Но един запален геймър, или пък ИТ специалист, който работи само дистанционно, ще избере плана Unlimited 300, в който интернет скоростта е три пъти по-висока.

Наскоро обявихте двойно по-бърз интернет към EON пакети. Заради интереса към видеосъдържанието ли инвестирахте в интернет скоростите?

Да, но не само заради това. Свръхбързият интернет е изискване и за новия ни начин на живот, в който все повече работим и учим дистанционно. Видео връзките замениха много физически срещи и всеки иска възможно най-високото качество на картината. Затова пуснахме двойно по-високи скорости за домашен интернет в някои пакети.

Скоростта на download в EON LIGHT, например, се увеличи от 100 Mbps на 200 Mbps, с което предложението на Vivacom стана едно от най-конкурентните на пазара в най-достъпния ценови сегмент. Потребителите на най-високия пакет EON PREMIUM пък получиха достъп до 2000 Mbps скорост. Надградихме и пакета EON FULL с допълнителни 100 Mbps – от 500 на 600 Mbps.

От тези предложения могат да се възползват нови и настоящи абонати на Vivacom, които подновят своя договор. За нови клиенти на пакети EON предоставяме атрактивна промоция от 1 лев на месец за първите 4 месеца. Освен в пакети EON, новите скорости са на разположение и на всички частни и бизнес клиенти на Vivacom, които се абонират за самостоятелен пакет интернет.

Двойното увеличение на интернет скоростите на download за домашен интернет стана възможно благодарение на инвестициите в 10 GIGA фиксираната мрежа в България на Vivacom. Днес достъп до тази мрежа, която наричат мрежа на бъдещето, има в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Каква посока ви задават потребителите за 2023 година?

Накратко, надграждаме всичко, на което поставихме още по-стабилна основа тази година. Това означава повече видео съдържание, повече атрактивни пакети – и като услуги, и като цена, по-висока интернет скорост, предвидими месечни разходи за телекомуникации - и всичко това придружено от качествено, бързо обслужване, с грижа и отношение към клиентите и техните приоритети.

Коментари 4
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

4 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 43 минути

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 1 час

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 3 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 3 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 3 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 3 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 3 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 3 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 4 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Трогателният жест на Кейт Мидълтън към болни от рак деца

Свят Преди 4 часа

Принцесата отдавна е поддръжник на различни благотворителни организации за борба с рака

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

10 000 лв. глоба за търговия с фалшиви зелени COVID сертификати

България Преди 4 часа

50-годишният обвиняем от Хасково се призна за виновен и подписа споразумение с прокуратурата

Това са приоритетите на САЩ за България

Това са приоритетите на САЩ за България

България Преди 4 часа

Според Кенет Мертен ефективният преглед на инвестициите е полезен за всички страни

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

"Ужасна трагедия": Стивън Сегал посети пострадали от терористичната атака в Москва (СНИМКИ)

Свят Преди 4 часа

71-годишният актьор е посетил Националния медико-хирургически център, където се е срещнал с трима пострадали

И шефът на БНБ не иска да е премиер

И шефът на БНБ не иска да е премиер

България Преди 5 часа

Димитър Радев: С идеята да решим конюнктурен проблем ще създадем дългосрочни проблеми

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

Мъж се опита да нахлуе в сградата на Президентството (СНИМКИ)

България Преди 5 часа

Мъжът е дърпал вратите на официалния вход на институцията

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Ноел Николов: Искам децата да учат от моя комикс история на Васил Левски

Любопитно Преди 5 часа

Ноел е първият създател на комикс свързан с наш български национален герой, а именно Васил Левски