0

Б об Дорф – едно от най-големите имена, допринесли за бума на стартъп екосистемата в световен мащаб, ще изнесе лекция пред българските предприемачи, инвеститори и гости на StartUP Conference NEXT (2014.StartUp.bg).

Най-голямата предприемаческа конференция у нас

ще се проведе на 10 и 11 октомври 2014 г. в Sofia Event Center. 

Лекторът е в страната по покана на Junior Achievement – организация, която разпространява стартъп културата в България чрез образователни програми за млади хора в училища и университети в цялата страна, и идва със съдействието на Центъра за развитие на човешки ресурси.

Тази година – осмата поред на конференцията, основни акценти в програмата ще са техниките за маркетиране на стартъпи и продажбите на световния пазар. 

Боб Дорф ще говори за това как се създава успешен бизнес с потенциал за глобално развитие

и ще обяснява как се използва неговият модел за изследване на потребителите и развитие на продуктите. Освен това по време на престоя си в България той ще участва в срещи и менторски сесии с български стартъпи. 

Боб Дорф (BobDorf.co) е един от най-влиятелните стартъп теоретици и практици. Той е

основател на lean startup методологията

за разработване на продукти и услуги, според която всяка идея в предприемаческия бизнес се валидира със серия от хипотези. 

Наричан „сериен предприемач“, той е започвал успешни бизнеси през целия си живот. Първата си компания основава на 22 години и оттогава има десетки успешно разработени бизнеси. Днес обикаля света, помагайки на стартъпи, големи корпорации и дори правителства, които съветва как да прилагат неговите ефективни бизнес методи. 

Световно известният му бестселър

„Наръчник на собственика на стартъп“,

написан в съавторство със Стив Бланк – друго светило в областта на предприемачеството, от години е основна книга за всеки млад предприемач.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@