10

Н овата A-класа е първият модел на Mercedes-Benz, който предлага изцяло новата мултимедийна система MBUX – Mercedes-Benz User Experience. Уникална характеристика на тази система е способността й да се самообучава благодарение на вградения софтуер с изкуствен интелект. Системата MBUX може да бъде персонализирана и адаптирана към нуждите на потребителя. По този начин се създава емоционална връзка между превозното средство, водача и пътниците.

На за нас е повод за гордост, тъй като Mercedes-Benz User Experience е дело на „Вистеон България”. Задачата е още по-впечатляваща, защото едно устройство интегрира в себе си управлението на няколко традиционно отделни продукта – инструментално табло, дисплей, хед-ъп дисплей, аудио система и модул за свързване с мобилни устройства.

„Това е продукт, който получава световно признание и не случайно е основен акцент при представянето на новата А-класа”, сподели г-н Ролф Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на „Силвър Стар”. Още по-вълнуващо е, че технологията е вградена в стандартното оборудване. Гордеем се, че продуктът е реализиран в България и поздравявам инженерите от „Вистеон” за добрата работа.“

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.

Toyota измисли как да оползотворява старите батерии

Tesla отчете най-голямата загуба в историята си, но никой не го интересува

Социализмът ражда „национален автомобил” във Виетнам

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@