0

Т елерик Академия обяви, че започва нов прием в професионалната си програма. Telerik Academy Alpha ще приема записвания за две технологии - JavaScript и .NET.

Най-големият споделен ИТ офис на Балканите е в София

Роботи посрещнаха ученици в София за първия учебен ден (ВИДЕО)

Кандидатстването за .NET започва от сега и продължава до 5-ти юни. Желаещите да кандидатстват трябва да подадат автобиография на сайта на Академията. След това желаещите трябва да минат когнитивен онлайн тест и да се явят на входен изпит по програмиране. Изпитът изисква базови познания по C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift по избор на кандидата. В сайта има и подготвителни материали. Самото обучение започва на 2-ри юли.

Кандидатстването за JavaScript ще започне от 6-ти юни и ще продължи до 20-ти юли. Обучението започва през август. Отново в сайта на академията има и подготвителни материали за JavaScript.

Финландецът, който избра България за ИТ компанията си

5 мита, които ще възпрепятстват кариерата ви на програмисти

Обучението е с продължителност 6 месеца и над 440 часа обучения и упражнения. Освен това се провеждат и допълнителни обучения за развитие на комуникационни и личностни умения. Групите се разделят на до 35 души, като дори и условията са близки до реална работна среда.

Коя е най-желаната професия от учениците

Българинът, който чертае бъдещето на IT обученията

За успешно завършване на обучението, участниците получават софтуерен проект, зададен от бизнеса. Те получават сертификат и допълнителни съвети за кандидатстване за работа от HR специалист. Самата Академия също помага на участниците по-бързо да си намерят работа чрез партньорска мрежа от над 30 технологични компании.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@