4

56-годишният актьор Джон Траволта и 48-годишната му съпруга Кели Престън отново станаха родители.

Вчера (23.11.2010 г.) в болницата във Флорида синът им се е появил на бял свят.

В комюнике до пресата звездната двойка казва: "Децата ни Кели и Ела Блу са изключително щастливи и ентусиазирани от факта, че се роди още един член на семейството ни. Кели е добре, Бенджамин също."

Новината за предстоящото раждане бе съобщена още в началото на месеца, когато Траволта каза, че мигът наближава и няма търпение да посрещне Бенджамин на бял свят.

Тъй като по това време той бе в Австралия, заяви, че се притеснява да е далеч от половинката си, която може да роди всеки миг.

Траволта и Престън обявиха, че чакат дете в началото на май.

В официалните си сайтове - Travolta.com и KellyPreston.com - двамата актьори казаха:


"Невъзможно е да запазим подобно нещо в тайна, особено когато е толкова хубаво. Искаме да сме първите, които да разкрият и споделят с вас, че нов член ще се присъедини към нашето семейство. С обич Джон, Кели, Ела.

Приятели на двойката наричат новороденото истинско изцеление за семейството, което преди близо две години загуби внезапно 16-годишния си син Джеф, докато всички били на почивка на Бахамите.

Траволта неведнъж е споделял, че когато разбрал за бременността на съпругата му, той нарекъл детето чудо.

"В продължение на няколко години се опитвахме да си направим бебе, но накрая не мислехме, че това щастие ще ни сполети", казва той.

"Това е чудо! И ние се чувстваме благословени", казва актьорът, номиниран за два "Оскар"-а за филмите "Треска в събота вечер" (1977) и "Криминале" (1994).

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@