0

Т уристическото предаване „Без багаж” се завръща в ефир с нов сезон - от 4 април, всяка събота от 13.00 ч. по Diema. По следите на екзотични пътешествия и нови приключения „отвъд брошурите” тръгват отново авторите и водещите Биляна Траянова, Валери Белчински и синът им Валери-Михаил. Тримата са неуморни в търсенето на малко известни кътчета и любопитни факти, готови са да изненадат зрителите с нови открития дори в популярни дестинации.
 
Вълнуващи срещи с непознати етноси, природни феномени и диви зверове, обещава на запалените пътешественици предаването, което през 2006 г. стартира именно в ефира на Нова. Зрителите ще споделят различната гледна точка и спонтанните реакции на всеки от водещите по време на пътешествията. „Учим се да виждаме – това е най-ценното в пътуванията ни. Всяко тръгване е изпълнено с вълнение от предстоящите открития, с любопитство към новото и непознатото”, споделят още пътешествениците.

Изключително любопитен разказ обещава още първият епизод на „Без багаж” тази събота от 13.00 ч. по Diema, който ще отведе зрителите до индонезийския остров Ява. Очаква ни среща с един доста проспериращ бизнес и уникалният начин на производство на най-скъпото кафе „Копи Луак”, в който основна роля има малък хищник, наречен азиатска палмова цивета.
 
Не пропускайте неповторимите приключения и пътешествия в „Без багаж” от 4 април - всяка събота от 13.00 ч. в ефира на Diema.

 

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@